Wpisy użytkownika falu
Łącznie 826 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 293 290. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
A CO TO ZA JAKIES TANIE NOWE SCIE R WA ZAKLOCAJA NASZ LUX SWIATCZNY CZAT?
jest dobry klimat miedzy ludzmi a ktos przyjdzie i zrypie wszystko heh jeszcze na czas siat i zaraz wygranych
W tamtym roku dzien przed wigilia trafilem 5/5 mam nADZIEJE ze stanie sie to tradycja hehe
Lila kozaczyc na necie? LOL to lux odwaga bo przeciez na realu to sie zadna nie odezwie heh neokozaki
WItam szanownych Multimaniakow mam nadzieje ze za duzo nie przytyliscie na swieta Lilka
mamy tam swoj klan sns bardzo znany na kurniku i myslalem ze moze ktos tam zaglada
pod koniez roku oglosila upadlosc pracowalem tam 12 lat zaraz po wojsku zaczolem p[racowac teraz upadla zwolnili wszystkich mi na swieta zostalo wysylanie cv heh
tyle dobrze ze w wojsku bylem kierowca i zrobilem sobie za darmo prawko na c
no teraz zlozylem papiery do wojska i jade za tydzien na testy na zawodowego do sulechowa 13km od zielonej gory
zona tez pracuje hehe ale wiesz tam dzien dobry te 2400 z dotatkami na lape masz to nie jest zle
koles jest sierzantem w policji 4 lata w sluzbie i dyzurami dodatkowymi sluzbami 2800 ma na lape i uzeraj sie z ludzmi heh a tam idziesz na 8 godzin swoje robisz czyli prawie nic i jest ok
wiem dlatego te wojsko to nie jest taki zly pomysl to jest budzetowka wszystkie dodatki masz finansowo nie jest tak zle tak mysle
Daobra kurde zanudzam was hehe ide sobie zagrac w 1000 nna kuraku wroce przed 22 pa trzymajcie sie
robal wiesz jak jest prawdziwie kto na jakis czas nie pojedzie to kontraktow nie przedluza heh cala polska
MAM nadzieje ze wygram 10na 10 zgarnw bonus i mnie misja ominie hehe
Chyba Pasko bedzie musial utworzyc nowy dzial ANONSE MATRYMONIALNE PASKO
Tez wlasnie dzisiaj ogladalem hehe najlepszy ten stary lovelas jest hehe
Pasko wez zrob juz nowa sonde bo tmta zeszloroczna i juz nieaktualna
QweTT nie kawke tylko cos mocniejszego jest sobota jest wieczor heh
ALE BEDZIE WALKA STULECIA GOLOTA-SALETA TO DOPIERO KABARET BEDZIE HEH
Pasko wszyscy was widza i nic nie przerywa widzimy nawet wasz kilkudniwy zarost