Wpisy użytkownika falu
Łącznie 826 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 275 231. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
LIlka pewna trojeczka na jutro 10-30=80 i piateczka 69-10-40-70-80
kiedys max typowalem twoje wyliczenia heh teraz z lila i macie lux grupe i typujecie razem i nie oglaszacie sie na czacie i przzez was nie wygrywam ostatnio heheh
gonzaga siema ale nie mazhaj flaga tylko pisz nic sie nie stalo ..
max dawno patrze twoje typowania nie jest najgorzej a zeszly tydzien byl lux
kondi i i jak zawsze priobiotyk heh z moim olkiem bylem tez i z przedszkola jest wylaczony na 2 tyg
u mojego synka juz iskrzela zaatakowane byly nbie bylo wyjscia hehe
cos o tym wiem moja mama jest ordynatorem pediatri w zielonej gorze
no tych priobotyk jest wiele od apteki zalezy ktory da heh chyba ze sam dasz nazwe
kondi krople ok ale masc na noc ze smarujesz pod nosem i l;epsze njest oddychanie jest super moj syn ma 4 lata i spoko znosi smarkanie sluchaj ta masc jest duzo lepsza niz te plastry na noc stosowalem je uwierz mi one tak szybko wysychaja nie oplaca sie serio
kondi pomagam co moge ze swoje doswiadczenia mam 2 dzieci ale zycze ci i malej jak najlepiej pozdrawiam ciebie i rodzinke i reszte multipaskomaniakow)))
max cale dziesiatki beda przynajmniej 4 ale 3 i 5 wysylam na 2 losowania
tylko trojki i piatki dyszki daje zawsze z plusem na chybil i 2 losowania
widzisz ja gram czesto cale dziesiatki ale te jednakowe liczby mnie caly czas kusza dzisiaj trojke wygralemn 33 44 66
wiesz ja wicej niz 50zl dziennie staram sie nie wydawac na lotto rozpisuje 3 ni 5 i 10n zawsze chybil
ale dzieki max zawsze cos od ciebie zgabie cos pomieszam i nie jest najgorzej
dobra trzeba cos pospac trzymajcie sie do jutra pozdro dla wszystkich
teraz piateczka bedzie 6-77-19-79-32 medea z twoimi loiczbami tez piatke stworze ale musimy cos dorzucic
medea moje gg 45315165 daj znac jakie liczy dajesz ja gram tylko 3 i 5 na 10 zawsze daje chtrafil
masz lilka i medea wrzucajcie po 1 pewniaku i robimy lux piateczke
jakies typu swoje i wasze mam robie trzy trojeczki i trzy piateczki gonzaga 6 tez daje od 6 losowan trzeba leciec spac trzymajcie sie wszyscy i dla was na wieczor
ale z wczorajszych typow wyslalem na 14 i weszly 39 maxa 48 i 45 braklo mojej 30 i maxa 33
dzisiaj dalem trzy piateczki 6,13,50,77,79-16,19,30,33,35-5,12,14,15,71 i takie 3 trojeczki 43,61,73-1,35,55-2,20,60