Wpisy użytkownika estek
Łącznie 2 427 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 170 870. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
wystarczy nie odp na jego teksty, pytania i po pewnym cZasie da spokój
chłopak 21 który mysli już o zasiłku chce startowac w wyborach, no paranoja
gaja, ja kojarze krzysztofa c i na jego temat niestety piszę prawdę
schalke-augsburg 1
monaco-reims 1
galatasaray-kampinasa 1
widzew-zagłebie 2
Benfica v Rio Ave 1
monaco-reims 1
galatasaray-kampinasa 1
widzew-zagłebie 2
Benfica v Rio Ave 1
malmo-atletico 2
real-liverpool 1
arsenal-anderlecht 1
juve-olimpiakos 1
real-liverpool 1
arsenal-anderlecht 1
juve-olimpiakos 1
jacekkowal tak ale juz znalazłem mysle czy nie zagrac na 6 cyfr 5 losowan
emeryt ale czemu chodz raz nie dasz skanu kuponu? wiele osób mysli ze ty wogóle nie grasz, sciemniasz itp
tak jak pisałem wczesniej dzis dałem mini na 6 liczb na 5 losowan, zobaczymy czycos z tego wyjdzie
krzysztof c jezdze nie raz w Twoje okolice, fakt źle sie tam dzieje
gaja, kiedyś sam krzysztof c napisał ze jestem jakimś tam jego znajomym i od tego się zaczęło
ja na każde jak dotąd losowanie w ekstra nadałem kupon ale bez zadnych wygranych
to przez to że sam zakreślam pasko wysłałem Ci ost email i cierpliwie będę czekał na odpowiedz
pasko ja tylko typuje co mam na wysłanym kuponie. To Twoja strona i ty tu rządzisz ja tylko bym chciał zeby było mozna typowac w mini na 5 a w duzym na 6 tak jak w kolekturze
jak Kaczor odejdzie to mam nadzieje ze poparcie dla PiS BĘDZIE na poziomie 4%
paulo3 grałem przez 2 miechy pojedyncze zakłady na najwyższe kursy ale dałem spokój bo delikatnie na minus. Teraz na remisy ale dopiero od tego tygodnia
wiec dopiero siedze i patrze, zagrałem tylko tak na szybko na lige polska górnik, slask, korona
ale to tylko tak na poczatek, planuje 10 druzyn tylko nie wiem do ilu razy mysle 6-8
ja gram po jednym zakładzie na kupon. Wczesniej grałem wiecej na kuponie 4-6 spotkan i na minusie
w tygodnu troche usiade przed kompa i znajde jakies 10 zespołów i zaczne od 2 zł grac