Wpisy użytkownika estek
Łącznie 2 427 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 900 258. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
wiesz co ost nie grałem w lotto wiec nie wiem. to jakas nowa zdrapka?
teraz troche spokoju bo spią
a ten krzysztof c to znam go, on troche jest inny ale juz taki sie urodził i trzeba go szanowac i traktowac jak innych
a ten krzysztof c to znam go, on troche jest inny ale juz taki sie urodził i trzeba go szanowac i traktowac jak innych
jak umiesz na nasza klasa to go znajdziesz bez wiekszych problemów
ale jest pracowity czasem pomaga przy oborniku itp oczywiscie płace mu
nie wolno smiac sie z innych tym bardziej ze mieszkamy niedaleko siebie
ogólnie krzysztof jest ok. on nikomu zadnej krzywdy by nie zrobił. przepraszam
18 maja 2012 roku Facebook jako firma pojawił się po raz pierwszy na amerykańskiej giełdzie NASDAQ to jest chyba jakas firma podobna do lottka i moze tez byc jak nasza klasa
jak bede miał chwile to wejde na ta strone i jak bedzie cisek to go przeprosze
staszek2012 mam 43 kury i 2 koguty ale latem chodza po trawie a twoje tez na wolnym wybiegu?
staszek2012 ale zona musiała isc do pracy bo teraz z roli mało pieniedzy
http://kontrowersje.wp.tv/i,Uzaleznienia-behawioralne-Kontrowersje,mid,1390078,index.html#m1390078
od 4.10 o totolotem jest mowa
od 4.10 o totolotem jest mowa
staszek2012 teraz tak nie ma w pasnikach maja jedzenia na 2 dni gorzej latem wtedy ciepło i trzeba co dzien szykowac. jak przy cieleniu nie ma problemow to jest ok
Wczoraj obraziłem krzysztof c, pisałem ze jest opóźniony w rozwoju. Przepraszam jego sąsiad Andrzej
pisałem z MATQ i się spytał i mu odpisałem. żle zrobiłem i przepraszam
znam go i jest inaczej niż to co wam pisze. Ale to już wasza sprawa jak to wszystko odbieracie
ja nie mam matury i się zyje ale na warmi ciezko jest ziemia słaba plony tez
Krotoszyny
wieś w Polsce położona w województwie warmińsko-mazurskim, w powiecie nowomiejskim, w gminie Biskupiec.
Do 1954 roku istniała gmina Krotoszyny. W latach 1975-1998 miejscowość administracyjnie należała do województwa toruńskiego.
wieś w Polsce położona w województwie warmińsko-mazurskim, w powiecie nowomiejskim, w gminie Biskupiec.
Do 1954 roku istniała gmina Krotoszyny. W latach 1975-1998 miejscowość administracyjnie należała do województwa toruńskiego.
jolcia ja nie od dziś na tym forum jak zaczynałem to franek tu był juz