Wpisy użytkownika esco
Łącznie 623 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 887 562. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
albo pech z tą kaskadą albo przyjdzie wygrana ale za to porządna, nie mam pojęcia
http://www.youtube.com/watch?v=Zi_XLOBDo_Y aktualnie najlepsza nuta na pocieszenie polecam
nie musze moge zostać, spróbuje jutro ostatnio raz zagrać w MM patrze na mapki z/w
Ja się aktualnie ciesze, że udało mi się odejść od MM i przejść na kaskade, wczoraj było 9/12
No zamit, w końcu wygrana padła w tej kaskadzie , a co do twojej piątki jak tam weszła już czy oczekujesz jeszcze na nią?
zamit z tego co patrzyłem to padała praktycznie co miesiąc czyli w tym też powinna paść, ale w który dzień tego nikt nie przewidzi
100 klocków nono przydało by się, gość pewnie ładny zaciesz teraz w tym Gdańsku hehe
Dobrze, że w moim mieście jest 1 punkt który czynny jest do 22, pójdę w ostatniej godzinie posłać i zobaczymy co z tego będzie, tymbardziej, że tam więcej osób siedzi przy STS lub na grach hazardowych, a np. totolotka nigdy nie widziałem żeby ktoś posyłał
U mnie taka pogoda, że już mi się na 14 odechciało chodzić, w ogóle już nie gram w MM tylko kaskade
U mnie to samo siedziałem dziennie po 5 godzin, analizowałem wszystko co się da i to samo u mnie co u Ciebie było :X
takie coś na dzisiejsze 2 losowania 4,23,49,73,62,70,28,57
.........................
.........................
8 dzisiaj też padnie ale raczej nie w tym losowaniu o 14 przynajmniej tak mi się wydaje
Na dzisiaj :
1,4,23,49,73,62,70,28,57
8,78,49,20,35,67,69
8,40,52,60,65,66,77
.....................................
1,4,23,49,73,62,70,28,57
8,78,49,20,35,67,69
8,40,52,60,65,66,77
.....................................
Widzę, że nic się tutaj nie pozmieniało, a może częściej wygrane padają.. .
Hehe to nic nowego, u mnie to samo, ostatnio nawet skusiłem się posłać mini na 10 zakładów(chybił) i praktycznie w każdym zakładzie po 1 liczbie, normalnie szook!
No widzisz, a jak czytam aktualności na lotto.pl z MM lub mini to więcej jest ludzi co trafia z własnych liczb także albo to jakieś przekręty albo na prawdę ludzie mają mega szczęście!
No cóż mogą być szczęśliwe ale nawet za 15 lat.. . ale wtedy może być za późno, bo może trafić się dzień w który tych liczb nie trafisz.
Dzisiaj skuszę się na 5-tkę, 2,19,64,68,72 ostatnio padła ona 05.03,19.03. więc może i dzisiaj padnie..
Żetta dokładnie, w ogóle teraz patrząc na te wygrane to szkoda gadać, w poniedziałek ktoś trafi piątkę i ma 195tys., a we wtorek również ktoś pośle trafi piątkę i ma 285tys. w kieszeni, ludzie nadal grają starą datą losowań w mini, bo kogo stać na codzienne posyłanie.
Zresztą teraz tylko i wyłącznie na chybił gram, nie mam czasu na siedzenie w mapach..przygotowanie do egzaminu teo.kat.B..szkoda gadać
Teraz są takie pytania niesformułowane, że ciężko odpowiedzieć które będzie pozytywne..np. Czy możesz kierować samochód po wyrwanym zębie i znieczuleniu takie mam pytanie na płytce i są 3 odpowiedzi :
a) po godzinie
b) po 30 minutach
c) nie można w ogóle kierować
Zaznaczyłem odpowiedź A, a ma być odpowiedź C.
Policjant złapie mnie do kontroli i będzie patrzył czy miałem wyrwanego zęba? To jest normalnie porażka co się dzieje w tej Polsce..
a) po godzinie
b) po 30 minutach
c) nie można w ogóle kierować
Zaznaczyłem odpowiedź A, a ma być odpowiedź C.
Policjant złapie mnie do kontroli i będzie patrzył czy miałem wyrwanego zęba? To jest normalnie porażka co się dzieje w tej Polsce..
Troszkę późno się zapisałem na te nowe zasady, no ale cóż po malutku jakoś dam radę
No tak, ale znieczulenie przeważnie znika do 2 godzin, więc dlaczego już w ogóle nie można kierować danego dnia, bez przesady.. .
Żetta, dlatego mówię teraz co się dzieje w tej Polsce to jest przerażające, w Rzeszowie zapisanych zostało 15 osób na egzamin teo.kat.B zeszłego tygodnia, przyszło 13, nie zdała ani jedna osoba, bardzo ciekawe.. . dawniej zdawalność wynosiła 8/10 osób, a teraz zaledwie 4/10 , a to co się ostatnio przydarzyło w zeszłym tygodniu to porażka.. . Niech żyje
Przepisy miały się natychmiast zmienić po tym jak sami instruktorzy śmiali się z pytań w bazie danych, wymiary tablic rejestracyjnych, czy wielkość drążka skrzyni biegów, takie również są pytania. Prawo o ruchu drogowym ma zamiar zmienić, że zdawalność będzie już przy 64 punktach, a nie jak dotychczas 68. Ale już w to wątpie, bo ciągle coś przedłużają i to się ciągnie i ciągnie i końca nie widać.
Tak stare zasady były takie, że było 500 czy 800 pytań, każda nauka prawa jazdy posiadała tą bazę pytań i dawała płyty, można było się wyuczyć na pamięć, a teraz nawet nie posiadają od roku jeszcze tych pytań, pytania są aktualnie robione na podstawie nagrań instruktorów itp.
zastanawia mnie która lepsza 5 będzie na wieczorne losowanie:
7,15,16,64,79
czy
12,25,39,62,69
7,15,16,64,79
czy
12,25,39,62,69
A co do gry Keno jest tu osoba, która ma jaką kolwiek metodę na tą grę?
nowatelka
nowatelka