Wpisy użytkownika esco
Łącznie 623 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 885 760. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Zapewne przy twojej nauce to szczęścia dużego nie będziesz miał hehe
moim zdaniem to większe szanse ma w totka, bo w szkole coś większego na pewno nie trafi
Zamit w ilu procentach jesteś pewny? Bo ja aktualne bez kasy ale jeśli duże szanse to załatwie 2.50
Okej to ryzykuję z Tobą jak wygram to jade do Ciebie podziękować Ci
No co racja to racja, z tego ostatniego losowania na jutro by się 4 liczby powtórzyły
z 4.12.2013 , są 4 liczby które się powtarzają z dzisiejszego losowania, a przeważnie jest 4 - 7 liczb powtarzających się.
Jak wejdzie to będzie fajnie, bo 250 zł poszło..i zostałem bez kasy
ale trzymam Cię za słowo, przydało by się to wygrać bo w sobotę na 18 idę a do tego ferie się zaczynają i przyda się za co wchodzić na lodowisko
vanality, z 20 losowań wtecz oraz 10 losowań wstecz oraz multipairs co miesiąc ona pada.
a po tej trójce zawsze to 5/5 padało czy zdarzało się że później padło kilka losowań?
jutro od 12 do 16;30 praktyki rano najwyżej pójdę posłać a jak się dowiem na praktykach że wygrana to biorę friend i zabiera mnie od razu do Milenium samochodem
zastanawiam się czy jutro od razu to posłać na 2 losowania czy iść potem jeszcze raz jak by nie weszło
gość na forum ma podobne losowanie do twoich liczb
6 75 10 5 23 69 70 26 64 9 31 24 57 15 32 71 16 27 78 8
6 75 10 5 23 69 70 26 64 9 31 24 57 15 32 71 16 27 78 8
tom28 będziesz miał problem żeby Ci weszła ta piątka, ponieważ 13 oraz 14.2013 padły także wątpie że 2 dni później znowu
Zamit22 trudno będzie zdobyć tą piątkę bo dopiero 5 wyleciały i tak 1 przerwa i znowu może wylecieć?
u mnie to samo 4 kupony i w kosz, no nic od jutra gram tylko po 1 kuponie, dziękuje
;o w mini znowu ktoś główną trafił i to 1 osoba, Ci to mają szczęście
hehe,no to może bardziej wkręcić ponieważ krótki czas oczekiwania na losowanie
O to opowiadaj jak chyba że masz linka gdzieś gdzie jest dokładnie opisane, bo tam gdzie ja typuje zawsze to nigdy kolejek nie ma
bo ostatnio dużo przegrałem w mm i teraz bez kasy zostałem nawet jakieś drobne pasuje zgarnąć
patrze na mapki ale w ogóle tutaj nie mogę ogarnąć co częściej pada po czym albo podliczyć jakie najczęściej padają z daną liczbą