Wpisy użytkownika edi8
Łącznie 5 782 wpisów w archiwum, pokazane od nr 24 921. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Harborn:to Ty teraz naginasz...bo ja innemu userowi pisałem o kursie 50 w "E-fortunie" za 3 liczby w ML dającego przy minimalnej stawce 2zł trafienie netto 90zł natomiast Tobie obawiającemu się całkowitej przegranej w wypadku trafienia jedynie 2z3 zasugerowałem grę systemem 2z3,która da Ci za 3zł przy tym trafieniu 9zł netto w "E-fortunie" co jest znacznie lepszym wariantem niż wygrana w Lotto za 2,50zł przy takim samym trafieniu 2z3
zaledwie 2zł czyli nawet nie zwróci kosztów.Tak więc w dialogu z Tobą kwestia wygranej 3z3 poruszaną nie była a jedynie pisałem Ci o zabezpieczeniu Twojej wygranej - bo taką obawę wyraziłeś...Pzdr.
zaledwie 2zł czyli nawet nie zwróci kosztów.Tak więc w dialogu z Tobą kwestia wygranej 3z3 poruszaną nie była a jedynie pisałem Ci o zabezpieczeniu Twojej wygranej - bo taką obawę wyraziłeś...Pzdr.
Herborn:gdybyś na grę w "E-fortunie" się decydował to możesz rozważyć wariant podwójny bo obstawienie zarówno tych swoich 3 liczb jako system 2z3 ze stawką 1zł oraz za 2zł zakład prosty.Koszt tego rozwiązania to 5zł a ew.wygrana to przy wejściu 3z3:90zł z zakładu prostego oraz 27zł z systemu czyli razem 117zł a przy wejściu tylko 2z3 da Ci to opisane poprzednio wygranie 9zł czyli po odjęciu kosztów i tak zysk 4zł netto.
Witam.Proponuję dziś system na 6 liczb mogący mieć szerokie zastosowanie,bo zarówno do DL(po połączeniu z innym rozpisem na 6 liczb a więc 2x6=12) jak i do ML do gry 2z3.
Oto jego rozpis:
a/ 1-2-3
b/ 4-5-6
Przy trafieniu 3 liczb spośród 6 typowanych mamy GWARANCJĘ wygrania w jednym z 2 systemowych zakładów 2z3 "dwójki" oraz 10%-ową szansę na "trójkę".Przy grze np.w "E-fortunie" ze stawką 1zł koszt gry to 6zł a w/w trafienie już 3z6 da na którymś kuponie 2 trafienia - czyli 9zł.Przy trafieniu zaledwie 2z6 liczb nadal zachowujemy 40% SZANSĘ wygranej 2z3 na kuponie.
Po połączeniu 2 takich rozpisów otrzymujemy system do DL na 12 liczb na 4 zakłady po 6 skreśleń.
Oto jego rozpis:
a/ 1-2-3
b/ 4-5-6
Przy trafieniu 3 liczb spośród 6 typowanych mamy GWARANCJĘ wygrania w jednym z 2 systemowych zakładów 2z3 "dwójki" oraz 10%-ową szansę na "trójkę".Przy grze np.w "E-fortunie" ze stawką 1zł koszt gry to 6zł a w/w trafienie już 3z6 da na którymś kuponie 2 trafienia - czyli 9zł.Przy trafieniu zaledwie 2z6 liczb nadal zachowujemy 40% SZANSĘ wygranej 2z3 na kuponie.
Po połączeniu 2 takich rozpisów otrzymujemy system do DL na 12 liczb na 4 zakłady po 6 skreśleń.
Najdłużej oczekiwane liczby w ML to na dziś:
a/ 5 od 16 losowań
b/ 13,29,72 od 14 losowań
c/ 16,63,66 od 12 losowań
a/ 5 od 16 losowań
b/ 13,29,72 od 14 losowań
c/ 16,63,66 od 12 losowań
Zwracam uwagę na "festiwal" pary 9-10,która w 8 ostatnich losowaniach wystąpiła już 5 razy w tym 3 razy jako "piątka":9-10-11-26-74
OPA:jako człek w liczbach siedzacy sądzę iż to o co pytasz we wpisie "cinka37" trzeba chyba tak rozumieć:
tel.0.25 622-60-08 a początkowe 65 to cena za numer...ale nie do ML!
Mam też nadzieję iż "cinka37" to zapowiedź szczupłej 37-latki,która jedynie popełniła błąd gubiąc "e".
tel.0.25 622-60-08 a początkowe 65 to cena za numer...ale nie do ML!
Mam też nadzieję iż "cinka37" to zapowiedź szczupłej 37-latki,która jedynie popełniła błąd gubiąc "e".
ktośśśś:masz tu po prawej stronie reklamę netowego buka BetGun i z jego pewnymi opcjami gry na zdarzenia związane z ML i DL....
piotr23:jeżeli skreślasz więcej liczb na kuponie niż wynika to z podstawowej opłaty np.w DL 6 skreśleń - to tym samym zawierasz więcej zakładów.Gdy skreślisz 7 liczb to tak samo jakbyś zawarł 7 prostych,oddzielnych zakładów i dlatego płacisz jak za 7..itd.
SKRYBA:a moze tę skrzynkę koniaku wyślij na adres Pałac Prezydencki?Chociaż tam się za tej kadencji wyłącznie wino "Sofia" pija...
lilia:co do gier liczbowych w "Fortunie" to nie wiem - ale grywam tam na zdarzenia sportowe i jeśli w ofercie nie jest to zaznaczone ,że minimum np.od 3 na kuponie to większość zdarzeń można nadawać pojedyńczo.
Beezqp:nie mniej gorąco zrobiłoby się po wysłaniu za 28 000 000 zł i braku "6"....
marian:we wpisie 25279 piszesz "bynajmniej" tam gdzie powinno być użyte "przynajmniej"....
BYNAJMNIEJ w j.polskim jest przeczeniem i oznacza "wręcz przeciwnie"...Masa ludzi używa tego zwrotu nie znając jego prawdziwego znaczenia i sensu!
BYNAJMNIEJ w j.polskim jest przeczeniem i oznacza "wręcz przeciwnie"...Masa ludzi używa tego zwrotu nie znając jego prawdziwego znaczenia i sensu!
Grom:w nawiązaniu do tego co napisałeś o "maszynie i WAT" to troszkę nie tak...Otóż WAT dostał jedynie zlecenie na przetestowanie użytkowanej wtedy maszyny bo cała dziesiątka liczb z przedziału 50-59 zajmowała ostatnie miejsca pod względem częstotliwości losowań.Sam komputer i oprogramowanie jest z USA zaś maszyna losująca z Kanady - tak podawał przynajmniej biuletyn TS...
Publiczne losowania DL w dawnych latach przeprowadzane nie były wolne od różnorakich prób oszustw - najgłośniejsza to ta polegająca na uprzednim podgrzaniu 6 plastikowych tulejek oznaczonych numerami i nakazaniu losującej "sierotce" na ich odszukaniu kierując się ich ciepłem...
bogdan:to właśnie ta "sierotka" ,czyli dziecko było najsłabszym ogniwem tego pomysłu i to ogniwo pękło w wyniku stresu wobec niemożności spełnienia oczekiwań...
Czytałem,że obiecali jej za odszukanie 6 ciepłych wielką lalkę - wtedy szczyt dziewczęcych marzeń i stąd ten rzewny jej płacz,który zdekonspirował całą akcję.
Czytałem,że obiecali jej za odszukanie 6 ciepłych wielką lalkę - wtedy szczyt dziewczęcych marzeń i stąd ten rzewny jej płacz,który zdekonspirował całą akcję.
Polecam rzecz wielce na czasie:plik mp3 22Mb pod tytułem "Kumulacja" do ściagnięcia i wysłuchania z adresu:http://polskieradio.pl/teatr/sluchowiska/artykul5_Kumulacja.html
Ucina mi zakończenie w/w podawanego adresu....
artykul5_Kumulacja.html
artykul5_Kumulacja.html
Beezqp:wręcz przeciwnie!
Trzymając się konwencji słuchowiska to własnoręczne "nabazgranie" na odwrocie ma zabezpieczyć bohatera przed realizacją kuponu przez osoby trzecie:tu rodzinę policjanta....
Trzymając się konwencji słuchowiska to własnoręczne "nabazgranie" na odwrocie ma zabezpieczyć bohatera przed realizacją kuponu przez osoby trzecie:tu rodzinę policjanta....
Jakiś czas temu pisałem o grze w ML na pary sąsiadujace:dziś rozwinięcie tego wątku...
W czerwcu mieliśmy 102 takie wystąpienia trafień a najlepiej te w/w sąsiadujace parki "sklejały" się z liczbami o 7 i 12 większymi od zakończenia parki:np.5.06 para 6-7 i 14 oraz także 5.06 para 66-67 i 79.
W sumie w czerwcu parki plus skok o "7" wystąpiły jako "trójka" 22 razy a parki plus skok o "12" wystąpiły jako "trójka" 21 razy.
W lipcu mamy dotąd 110 parek sąsiadujacych a skok o "7" tworzący "trójkę" typu 4-4-12 wystąpił 24 razy,zaś skok o "12" tworząc np."trójkę" typu 22-23-35 wystąpił już 23 razy...
W czerwcu mieliśmy 102 takie wystąpienia trafień a najlepiej te w/w sąsiadujace parki "sklejały" się z liczbami o 7 i 12 większymi od zakończenia parki:np.5.06 para 6-7 i 14 oraz także 5.06 para 66-67 i 79.
W sumie w czerwcu parki plus skok o "7" wystąpiły jako "trójka" 22 razy a parki plus skok o "12" wystąpiły jako "trójka" 21 razy.
W lipcu mamy dotąd 110 parek sąsiadujacych a skok o "7" tworzący "trójkę" typu 4-4-12 wystąpił 24 razy,zaś skok o "12" tworząc np."trójkę" typu 22-23-35 wystąpił już 23 razy...
Oczywiście lipcowy przyklad pary sąsiadującej plus skok o "7" to 4-5-12...
OPA:nadal jestem na etapie prac analitycznych a ich szczątkowe efekty w formie obserwacji i spostrzeżeń wrzucam tu - jak choćby dziś...
Bożena R.:świetnie robi to Pasko a kontakt do niego jest po prawej stronie.
W nawiązaniu do dzisiejszego wpisu nr 25365 - weszły teraz 2 parki sąsiadujące z przeskokiem o "7":
a/ 61-62-69
b/ 69-70-77
a/ 61-62-69
b/ 69-70-77
SKRYBA:skoro pojutrze wpłynie to znaczy , że to nie będzie ta z jutrzejszej wygranej bo procedura trwa znacznie dłużej i obejmuje okres na ewentualne reklamacje!
SKRYBA:i tu masz pełną rację bo wygrani rzeczywiście pochodzą....ale zanim dostaną swoją wygraną!
Proponuję zejść już na ziemię i zająć się tym co jest w naszym zasięgu:
dziś ponownie jak i wczoraj mamy w ML dwie parki sąsiadujące oraz przeskok o "7" tworzący takie oto "trójki":
a/ 2-3-10
b/ 33-34-41
dziś ponownie jak i wczoraj mamy w ML dwie parki sąsiadujące oraz przeskok o "7" tworzący takie oto "trójki":
a/ 2-3-10
b/ 33-34-41
kerad:te strzałki z grotami w lewo lub w prawo skierowanymi po obu stronach pola DODAJ WPIS służą wszak do przeglądania wpisów...
kerad:tzw."parek sąsiadujacych" jest dokładnie 79 bo obejmują układy od 1-2,2-3 aż po 79-80 czyli już na wstępie mamy pewną przewagę nad typowaniem na pojedyńcze liczby których jest 80...
Wobec wynikającego z analizy losowań spostrzeżenia iż w skali miesiąca mamy dość dużo bo ponad 100 takich wystąpień tych w/w parek (a w skali pojedyńczych losowań bywa ich nawet i po 7) to grając na te parki i trafiając np.3 z nich mamy wygraną "6" - zaś grając na liczby pojedyńcze zaledwie "3".
Dalsza analiza wykazuje iż te parki sąsiadujące najlepiej "sklejają" się z liczbami o skoku 7-12-16 oczywiście tworząc już wtedy "trójki".
Wobec wynikającego z analizy losowań spostrzeżenia iż w skali miesiąca mamy dość dużo bo ponad 100 takich wystąpień tych w/w parek (a w skali pojedyńczych losowań bywa ich nawet i po 7) to grając na te parki i trafiając np.3 z nich mamy wygraną "6" - zaś grając na liczby pojedyńcze zaledwie "3".
Dalsza analiza wykazuje iż te parki sąsiadujące najlepiej "sklejają" się z liczbami o skoku 7-12-16 oczywiście tworząc już wtedy "trójki".
TOTO:oni dawali długopis do ręki ich malutkiego synka i to on zakreślał liczby!
michlof:grając w systemie na 10 liczb zawierasz 210 zakładów prostych - więc Twoja ew.wygrana za trafienie "6" zostanie powiększona o wygrane niższych stopni...
mila:mylisz się!Jesteśmy jako gracze klientami TS i to ta firma sama dba o to aby informacja o wygranej w danej kolekturze zdobiła jej witrynę w celach reklamowych.Tu ludzkie przywary o których piszesz nie uczestniczą...
wonderful:to i ja się na tę Twoją "listę hańby" wpisuję z kwotą 10zł za 5 zakładów samodzielnie dobieranych...Efekt:jedna "dwójeczka".
violina:koszt nadania tych 5 zakładów systemowych po 10 skreśleń to 5x420=2100zł a za 4z6 wygrana w systemie to 3068zł więc Twój znajomy wygrał netto 968zł.Pewno będziesz na lody zaproszona!
sierszyn - może zainteresuje Cię taki system skrócony na EL:
Składa się on z 2 podsystemów po 6 liczb każdy:
a/ wybierasz swoje 6 liczb i rozpisujesz je wg wzoru 1-2-6;3-4-5.
Przy trafieniu "3" masz gwarancję "2" a mając tylko "2" pozostaje nadal 40% SZANSA na "2".
b/ wybierasz następne 6 liczb i rozpisujesz je wg wzoru:7-10;8-11;9-12.
Mając w tym zbiorze tylko "1" masz gwarancję jej trafienia.
Teraz łaczysz oba podsystemy w jeden system na 6 zakładów po 5 skreśleń bo 2x3=6 i otrzymujesz:
a/ 1-2-6-7-10
b/ 1-2-6-8-11
c/ 1-2-6-9-12
d/ 3-4-5-7-10
e/ 3-4-5-8-11
f/ 3-4-5-9-12
Jeżeli jednak interesuje Cię system na inną ilość liczb to napisz jego parametry a coś doradzę!
Składa się on z 2 podsystemów po 6 liczb każdy:
a/ wybierasz swoje 6 liczb i rozpisujesz je wg wzoru 1-2-6;3-4-5.
Przy trafieniu "3" masz gwarancję "2" a mając tylko "2" pozostaje nadal 40% SZANSA na "2".
b/ wybierasz następne 6 liczb i rozpisujesz je wg wzoru:7-10;8-11;9-12.
Mając w tym zbiorze tylko "1" masz gwarancję jej trafienia.
Teraz łaczysz oba podsystemy w jeden system na 6 zakładów po 5 skreśleń bo 2x3=6 i otrzymujesz:
a/ 1-2-6-7-10
b/ 1-2-6-8-11
c/ 1-2-6-9-12
d/ 3-4-5-7-10
e/ 3-4-5-8-11
f/ 3-4-5-9-12
Jeżeli jednak interesuje Cię system na inną ilość liczb to napisz jego parametry a coś doradzę!
sierszyn - oto rozpis kolejnego podsystemu: na 11 liczb z gwarancją "2" przy trafieniu 3z11
a/ 1-3-7 b/ 1-4-9 c/ 1-5-8 d/ 1-6-9 e/ 2-3-6 f/ 2-4-7 g/ 2-4-9 h/ 2-10-11 i/ 3-5-9 j/ 3-8-10 k/ 4-6-11 l/ 5-7-10 ł/ 7-8-11.
Po połączeniu z podsystemem b/ na 6 liczb z wpisu 25743 uzyskasz 13x3=39 zakładów systemu złożonego z 2 podsystemów na 17(11+6) liczb.
a/ 1-3-7 b/ 1-4-9 c/ 1-5-8 d/ 1-6-9 e/ 2-3-6 f/ 2-4-7 g/ 2-4-9 h/ 2-10-11 i/ 3-5-9 j/ 3-8-10 k/ 4-6-11 l/ 5-7-10 ł/ 7-8-11.
Po połączeniu z podsystemem b/ na 6 liczb z wpisu 25743 uzyskasz 13x3=39 zakładów systemu złożonego z 2 podsystemów na 17(11+6) liczb.
Identyczny okres oczekiwania jak "16" ma też "63",która to liczba nie jest wymieniona w tabelce a też czekamy na nią od 19 losowań...
Ponadto liczby typować musi wyłącznie osoba urodzona w chińskim roku KOZY...
historyk:mylisz się!Wieś Raszyn liczy 6700 mieszkańców,zaś CAŁA GMINA RASZYN licząca wiele miejscowości ma 20000 mieszkańców.Pod względem ilości mieszkańców wieś KOZY dzierży prymat - więc nie naginaj rzeczywistości....
tresor:ten układ "trójki" 48-49-56 to już 29.lipcowe wystąpienie "parki sąsiadującej" w połączeniu z liczbą o skoku 7...Nieźle daje i pewno jutro dobije do 30.
wystąpienia!
wystąpienia!
TOTO:"trójek" opartych o parkę sąsiadującą siłą rzeczy nie może być 79 bo musi się tam zmieścić ten przeskok np.o 7,12,16 czy 21.Więc jest ich w zależności od wyboru tego przeskoku 73,68,64 lub 59...W ML za "trójkę" masz 54zł za 2,50zł a np.w Fortunie 90zł netto za 2zł czyli według zasad bukmacherskich kurs 50x0,9=45!!!
Chyba stwarza to możliwość zastosowania wielu technik gry...
Chyba stwarza to możliwość zastosowania wielu technik gry...
TOTO:napisałem poprzednio o możliwości zastosowania różnorakich technik gry - są takie które wręcz wymagają codziennego obstawiania!
2aga:czas też najwyższy na 16..może więc para 16-63 dziś się łaskawie w końcu wtoczy?
A jak 16-63 to i przeskok o 7 czyli:16-63-70 można także uderzyć.
A jak 16-63 to i przeskok o 7 czyli:16-63-70 można także uderzyć.
Oto kursy na zdarzenia z gier losowych w Fortunie:
Multilotek
1/1 kurs 3
2/2 kurs 10
3/3 kurs 50
4/4 kurs 200
5/5 kurs 1000
6/6 kurs 5000
Duży Lotek:
1/1 kurs 7
2/2 kurs 55
3/3 kurs 550
4/4 kurs 7000
5/5 kurs 100000
Multilotek
1/1 kurs 3
2/2 kurs 10
3/3 kurs 50
4/4 kurs 200
5/5 kurs 1000
6/6 kurs 5000
Duży Lotek:
1/1 kurs 7
2/2 kurs 55
3/3 kurs 550
4/4 kurs 7000
5/5 kurs 100000
horn:w Fortunie można grać także systemami na liczby z gier losowych.System 5z12 bez względu na firmę ma ZAWSZE 792 kombinacje a w Fortunie przy grze systemowej stawka za zakład może zaczynać się od 1zł.
Przedstawiam kolejną metodę doboru pewniaka skutkującą w ostatnich miesiącach stabilnym poziomem trafień:
a/ w kwietniu 11 razy
b/ w maju 12 razy
c/ w czerwcu 12 razy
d/ w lipcu 12 razy
Doboru tzw."pewniaka",
czyli 1 liczby metodą losową dokonuje się poprzez wyciągniecie pierwiastka z ostatniej sortowanej liczby z poprzedniego losowania i dodania do tego pierwszej sortowanej liczby.
Przykład:na dziś prognozą jest liczba "12" uzyskana z wyników wczorajszego losowania bo V78=8,831+4=12
a/ w kwietniu 11 razy
b/ w maju 12 razy
c/ w czerwcu 12 razy
d/ w lipcu 12 razy
Doboru tzw."pewniaka",
czyli 1 liczby metodą losową dokonuje się poprzez wyciągniecie pierwiastka z ostatniej sortowanej liczby z poprzedniego losowania i dodania do tego pierwszej sortowanej liczby.
Przykład:na dziś prognozą jest liczba "12" uzyskana z wyników wczorajszego losowania bo V78=8,831+4=12
Czy kupon z szóstką nadany w Kozach to było chybił-trafił czy samodzielnie skreślany?
Bo jeśli samodzielnie to może to być klucz do tych kilkukrotnych tam trafień szóstek...Może to być np.jedna
"spółdzielnia" graczy a nawet jedna osoba dobrze i niekonwencjonalnie myśląca,której p=1:14 milionów nie przeraziło!
Bo jeśli samodzielnie to może to być klucz do tych kilkukrotnych tam trafień szóstek...Może to być np.jedna
"spółdzielnia" graczy a nawet jedna osoba dobrze i niekonwencjonalnie myśląca,której p=1:14 milionów nie przeraziło!
ala11:tak,wiem że po zaokrągleniu wyniki są znacznie lepsze ale rzetelność nie pozwalała mi na takie podejście przy prezentacji efektów.
Pozdrawiam Cię!
Pozdrawiam Cię!
wigor:abym mógł wyciagnąć wnioski musiałbym mieć dane o które w odniesieniu do kolektury w Kozach pytałem a których Twój wpis niestety mi nie dostarczył....
Wigor:piszesz mi "spróbój" ale ja chyba jednak spróbuję...
Ponownie stwierdzam iż Twój drugi już do mnie adresowany wpis nie jest odpowiedzią na moje pytanie i nic nie wnosi do mojej niewiedzy w zakresie tego jak typowany był wygrany kupon w Kozach!Pzdr.
Ponownie stwierdzam iż Twój drugi już do mnie adresowany wpis nie jest odpowiedzią na moje pytanie i nic nie wnosi do mojej niewiedzy w zakresie tego jak typowany był wygrany kupon w Kozach!Pzdr.
ala11:chętnie zapoznam się z Twoimi przemyśleniami dotyczącymi ML,bo tylko nim się zajmuję od pewnego czasu.Oczekuję więc jutro tej przesyłki na maila:tv1@onet.eu
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
agunia98:nie przejmuj się bo nadzieja to nie cnota i można ją odzyskać,choć i tę ostatnią chirurdzy plastyczni też już reaktywują...
TOTO:ciekawa teoria...bo skoro nigdy jeszcze nie powtórzyło się losowanie "szóstki" już raz wylosowanej to oznaczałoby to iż NIKT z grających na chybił-trafił nie może wygrać!
Ale praktyka zadaje kłam tej teorii bo masa ludzi już wygrała tą metodą!!!
Ale praktyka zadaje kłam tej teorii bo masa ludzi już wygrała tą metodą!!!
wigor:a jednak p=1/4 czyli 0,25 nie dało trafienia w tym przewidywaniu jaką metodą grano w Kozach.Wpis Kolegi sierszyna to wyjaśnił.Czyli w Kozach gracze nie spółkują....
TOTO:dla mnie tylko jedna 6/6 w historycznych losowaniach od 1957 roku to trochę za mało jak na potwierdzenie w/w tezy.
Gdyby dobierano typy wyłącznie z tego
"katalogu trafień" to raczej nie jedna a kilka osób by to samo miało...
Gdyby dobierano typy wyłącznie z tego
"katalogu trafień" to raczej nie jedna a kilka osób by to samo miało...
Tak,parka sąsiadująca:49-50-57 czyli z przeskokiem o "7" jest 30. tego typu "trójką " w miesiącu lipcu!
sierszyn:to ja rano pisałem iż istnieje wiele możliwych sposobów grania tymi parkami sąsiadujacymi plus skok a zrobiłem to w odpowiedzi koledze TOTO,który napisał iż granie ich musi być bardzo nieopłacalne...A tych metod jest naprawdę wiele jak choćby zastosowanie możliwości gry systemami np. w Fortunie itd.
sierszyn:będąc już w stanie lunatykowania zgubiłeś liczbę "30" w wykazie DL z 29.07
Sprawdziłem jak wygląda w ostatnich miesiącach dobór typu wg prognozy na następne losowanie wynikającej z użycia liczby będącej PLUSEM w poprzednim losowaniu:
a/ marzec 3 razy
b/ kwiecień 5 razy
c/ maj 6 razy
d/ czerwiec 7 razy
e/ lipiec 8 razy
Wygląda jakby to się rozkręcało...
a/ marzec 3 razy
b/ kwiecień 5 razy
c/ maj 6 razy
d/ czerwiec 7 razy
e/ lipiec 8 razy
Wygląda jakby to się rozkręcało...
jistmatsu:widzę iż w Twoim aparacie lingwistycznym termin "rozkręcanie" ma dość ubogą reprezentację...A oznacza to także ( o czym zdajesz się nie mieć świadomości) powolny przyrost czyli progresję wyników co zobrazowałem wszak ich od marca rosnącym trafień wykazem:3,5,6,7,8
Harborn:wpisz łaskawie do wyszukiwarki "Liczby losowe" a trochę w necie na ten temat jest...
Dziś mamy dwie parki sąsiadujące,które po skoku o 7 dały "trójkę":
a/ 24-25-32
b/ 32-33-40
a/ 24-25-32
b/ 32-33-40
Ciekawie wyglada też występowanie układów par sąsiadujących z liczbą o skoku 24.W lipcu było 20 tak utworzonych "trójek" a dziś mamy dwie:
a/ 2-3-27
b/ 24-25-49
a/ 2-3-27
b/ 24-25-49
sw1975:Mam dla Ciebie jeszcze lepsze miejsce do zagrania gdyż są duże różnice zwrotu za te 120zł,które chcesz zainwestować:
a/ w firmie TS dostaniesz 192zł
b/ w Totomixie;Fortunie dostaniesz 324zł
c/ w firmie Tipsport dostaniesz 345,6zł wobec kursu 3,2
a/ w firmie TS dostaniesz 192zł
b/ w Totomixie;Fortunie dostaniesz 324zł
c/ w firmie Tipsport dostaniesz 345,6zł wobec kursu 3,2
biedny:skoro zagrałeś metodą chybił-trafił to sprawdź w dziale "Testuj liczby" czy były z ich udziałem jakieś trafienia i napisz tu...
biedny:to teraz sobie jeszcze jaja pomaluj a na Wielkanoc będzie jak znalazł!
biedny:tu masz liczby z 31.07 4,5,10,14,35,37 a jeśli potrzebujesz ze starszych losowań to zajrzyj do zakładki WYNIKI
czapka22:W Polsce istnieją alternatywne w stosunku do TS możliwości gry na liczby ML w firmach bukmacherskich i np.w Fortunie za 4z4 jest kurs 200 czyli za minimalną stawkę 2zł po odjęciu podatku obrotowego jest 360zł...
czapka22:c.d.Czyli dla porównania stawiając u nas 4zł,czyli 1 funta dostajemy 720zł(180funtów) osiagając przelicznik 1:180 więc ten w RAPIDO 1:64 to dno i wodorosty!!!
czapka22:Więc w porownaniu z Fortuną Rapido to prawdziwy ZŁODZIEJ i ludzie w Anglii powinni się zacząć buntować,może byłby jakiś efekt...
monisia_23:taki kalkulator łącznie z rozpisywaniem liczb w systemach pełnych bądź skróconych znajdziesz w necie w bezpłatnym programie "LOTEK 2002".
A w Twoim przykładzie 10z20 masz 184756 zakładów...
A w Twoim przykładzie 10z20 masz 184756 zakładów...
Gdyby brać pod uwagę tylko jedynie p=prawdopodobieństwo to w zasadzie nie ma sensu uczestniczyć w żadnej grze losowej.Ale nie o to chodzi by złapać króliczka ale by gonić go!I niektórzy jednak doganiają...
Jak Wasze odczucia co do wejścia dziś tej uśpionej "16"?
P.s.Byle przed losowaniem!
P.s.Byle przed losowaniem!
kora50:Kolega "orek" wytypował tu wczoraj 6 liczb DL typując spośród 12.
Do "Ja":jak dotąd jeszcze ani razu nie powtórzyła się uprzednio od 1957 roku wylosowana 6 w DL więc można sprawdzić przed nadaniem swoich kuponów jak to się ma do historycznych losowań...
sinbad:ja wiem,że się nie powtórzyła więc podaj mi 2 daty kiedy wg Ciebie się powtórzyła.
Pzdr.
Pzdr.
Uważam iż typowanie 12 liczb do DL ma sens i może je spożytkować do takiego rozpisania tych liczb aby trafiając 6z12 mieć gwarancję 1x"4" oraz 4x"3" poprzez zawarcie 6 zakładów:
a/ 1-2-3-4-5-6
b/ 1-5-6-7-8-12
c/ 1-7-8-9-10-11
d/ 2-3-4-7-8-12
e/ 2-3-4-9-10-11
f/ 5-6-9-10-11-12
a/ 1-2-3-4-5-6
b/ 1-5-6-7-8-12
c/ 1-7-8-9-10-11
d/ 2-3-4-7-8-12
e/ 2-3-4-9-10-11
f/ 5-6-9-10-11-12
Dodam jeszcze,że przy trafieniu 5z12 mamy 3x "3" a przy trafieniu 4z12 mamy na 99% procent 1x "3" stosując ten w/w rozpis na 6 zakładów.
Meniu:nie wiem gdzie była wczoraj ta 6 w DL ale wcale bym się nie zdziwił gdyby w Kozach...
Dzięki "sinbad"!W oficjalnych biuletynach TS oraz w powszechnej opinii graczy choćby tu na forum czytałem że nie było powtórki 6 w DL.Pzdr.
robert_lotto:do zawalczenia w ML w Fortunie proponuję Ci taki oto system składany
z 2 grup po 10 liczb rozpisanych po 2 liczby w każdej grupie:
a/ 1-3 b/ 1-9 c/ 2-5 d/ 2-10 e/ 3-9 f/ 4-7 g/ 5-10 h/ 6-8
Połączenie obu grup da 8x8=64 zakłady a gwarancję "2" w każdej grupie mamy przy trafieniu 5z10.Oczywiście można grać taniej tylko jedną grupą z 10 liczb.Przy trafieniu 5z10 mamy albo 1x"2" (43%) albo 2x"2" (40%) więc prawdopodobieństwo na dwie "dwójki" jest b.wysokie.
z 2 grup po 10 liczb rozpisanych po 2 liczby w każdej grupie:
a/ 1-3 b/ 1-9 c/ 2-5 d/ 2-10 e/ 3-9 f/ 4-7 g/ 5-10 h/ 6-8
Połączenie obu grup da 8x8=64 zakłady a gwarancję "2" w każdej grupie mamy przy trafieniu 5z10.Oczywiście można grać taniej tylko jedną grupą z 10 liczb.Przy trafieniu 5z10 mamy albo 1x"2" (43%) albo 2x"2" (40%) więc prawdopodobieństwo na dwie "dwójki" jest b.wysokie.
sinbad:ponownie proszę Cię o podanie mi tych 2 dat w których wg Ciebie powtórzyły się 6 w DL bo te które mi podałeś tego jednak nie dowodzą!!!Otóż w losowaniu 0772 w dn.12.09.1971 padły inne liczby niż w losowaniu 0581 a mianowicie:19-24-27-28-34-43.
P.s.:mam nadzieję iż tylko pomyliłeś się...
P.s.:mam nadzieję iż tylko pomyliłeś się...
Witam.Nie jestem na etapie aby śniły mi się liczby ale właśnie zdarzyło się i wyraźnie je pamiętam:1-6-12-43-44-45
Sprawdziłem teraz w dziale "Testuj liczby" i w ML było z tego już 14 razy 5z6 i 1 raz 6z6...
Sprawdziłem teraz w dziale "Testuj liczby" i w ML było z tego już 14 razy 5z6 i 1 raz 6z6...
kali przyjacielu S.i N.:
mila w swym wpisie pytała o prognozę graczy co do układu P/N (parzyste/nieparzyste)na najbliższe losowanie bo to też można obstawić a nie o to czym są liczby parzyste i nieparzyste!
Więc zastanów się zanim ponownie komuś bezsensownie odpiszesz...
mila w swym wpisie pytała o prognozę graczy co do układu P/N (parzyste/nieparzyste)na najbliższe losowanie bo to też można obstawić a nie o to czym są liczby parzyste i nieparzyste!
Więc zastanów się zanim ponownie komuś bezsensownie odpiszesz...