Wpisy użytkownika dream
Łącznie 1 090 wpisów w archiwum, pokazane od nr 209 576. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
nauczyła mnie pokory, ale ostatnio jak nie grałam miałam 200 zł do przodu i zacynam sie powoli zastanawiac
dzis w zdrapki wygrałam 6 zł na wydane 4 wiec 2 do przodu, i zagrałam w mm na 22:15
kiedys czulam sie jak marzenie dzis jak wrak po przejsciach z płcią przeciwa 

czuje ze mm dzis tak nam wywinie niespodzianke ze...znów bede
ze strat
ze stratrav444 problem w tym ze wczesniej tez tak miałam i juz zrobiłam przerwe a tu...nie ide teraz grac, robie przerwe!!!chyba...
wbrew pozorom lepiej jak jest w zyciu poukładane, zaszalec zawsze mozna
u mnie wszystko kiepsko, jestem stratna około 45 zł z zeszłego tygoodnia
odpowiem krótko zajebiscie ze nie zagrałam!!!mam do przodu 2x3 zł+1x1,25+6x2,5 około 25 zł
zajebiscie ze nie zagrałam

na 16 wydanych jestem dzis stratna 12 ....4 zł wygrałam tylko w zdrapce-koszmar, mm totalne O było tylko 4/10 

jestem z 14 stratna 12 zł a teraz wydałam 17 zł-w tym jedna zdrapka za 2 zł -pociag z forsa-juz wyszło ze O zł, zobaczymy jak z mm
kantor50 tak, ale jak teraz niczego nie wygram poddaje sie na min 2,5 tyg
teraz na 22 wydałam 17 zl w tym 2 zł na zdrapke-pociag-wyszło 0 zł-zawsze mam tak z ta zdrapką
ten plus to kolejny los choć z plusem wieksze wygran eja w 90 % przypadkach gram bez +
dlugi33 jestes na chwilke?
czy zamierzasz tu czesciej zagladac?zapraszamy

czy zamierzasz tu czesciej zagladac?zapraszamywiecie co ostatnio było tak kiepsko, moze dzis przynajmniej parka, rano straciłam 12 zł-wygrałam tylko 4 zł w straszne pieniadze, co to jest....
moze po losowaniu kupie express, wtedy was zaprosze na pyszne latte

czarodziejka, zagrałas dzis?jakies wygrane z wczoraj??

juz zaraz mm