Wpisy użytkownika drapek
Łącznie 17 370 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 169 322. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
sylwia dzięki- nie ukrywam po cichu liczyłem na 250zł, ale z 3tyg. temu w innej żb padła taka wygrana a jest ich tylko/aż 1000szt na całą PL
hartge
czekam na paczkę gdzie będzie 77zł, na razie s7 nie drapię
czekam na paczkę gdzie będzie 77zł, na razie s7 nie drapię
hartge
ja już miałem 2x 300zł w pisance-- pula 500szt na PL, no i ten 1tyś. w krzyżówce-- pula 400szt na PL
ja już miałem 2x 300zł w pisance-- pula 500szt na PL, no i ten 1tyś. w krzyżówce-- pula 400szt na PL
zdrapman ma moim zdaniem jedne z najlepszych wygranych wogóle w zdrapkach po 1zł- dlatego go tak tu polecam
sylwia
czekam z utęsknieniem na taką zdrapkę
w moim zainteresowanu nadal zdrapman i drz. szczęścia, i może k/k- co wchodzi jutro
czekam z utęsknieniem na taką zdrapkę
w moim zainteresowanu nadal zdrapman i drz. szczęścia, i może k/k- co wchodzi jutro
agatko nie da się tego przeczuć- może jak krzyżówkę kupowałem to jakoś nieraz ukłąd słów na zdrapce mi odpowiadał i rzeczywiście drobne wygrane tam były, ale nie ma reguły- bo pustaki też były
agatko
no trzeba, tym bardziej że tą paczkę zdrapmana otwarła jolka w sobotę i na razie nie kupowałem z niej nic jeszcze
no trzeba, tym bardziej że tą paczkę zdrapmana otwarła jolka w sobotę i na razie nie kupowałem z niej nic jeszcze
monet
monet drapki kupuję od 2,5 roku, od momentu gdy we wrocku do pociągu kupiłem 2x xingo i miałem 5 i 50zł/ gdybym tylko drapki kupował na pewno byłbym na +, niewielkim może ok. 100-200zł mies.( nie liczę tu zdrapek z tymi wyższymi wygranymi od 100zł w zwyż bo takie jak się trafią kilka razy w roku), natomiast mam strategię taką- są zdrapki w których w paczce jest gwarantowane np. 50zł i na te 50zł poluję jak najniższym kosztem- orientacyjnie wiem co kolektorka już sprzedała i na tej podstawie podejmuję decyzję o kupnie zdrapki - nie dotyczy to krzyżówek które poprostu lubię drapać
monet drapki kupuję od 2,5 roku, od momentu gdy we wrocku do pociągu kupiłem 2x xingo i miałem 5 i 50zł/ gdybym tylko drapki kupował na pewno byłbym na +, niewielkim może ok. 100-200zł mies.( nie liczę tu zdrapek z tymi wyższymi wygranymi od 100zł w zwyż bo takie jak się trafią kilka razy w roku), natomiast mam strategię taką- są zdrapki w których w paczce jest gwarantowane np. 50zł i na te 50zł poluję jak najniższym kosztem- orientacyjnie wiem co kolektorka już sprzedała i na tej podstawie podejmuję decyzję o kupnie zdrapki - nie dotyczy to krzyżówek które poprostu lubię drapać
no i jeszcze jedno , mniej wiecej co czwarta zdrapka jest pełna, więc ryzyko straty kasy jest mym zdaniem mniejsze niż np. w mm
jolka nawet jak wygra z żb nie zrezygnuje, a 250tyś no spora, ale nie powalająca kasa
w mm się nie powiodło, ale kuknijcie w mój profil- tam piekny ZDRAPMANIK
na 7 drapek k/krzyżyk w różnych żb 2x 1zł i 1x20zł- literki kontrolne EEE
mirek
a u Ciebie tylko niebieskie?, bo u mnie na razie tylko w jednej żb
wczoraj zdrapman 250zł , dziś k/k 20zł
a u Ciebie tylko niebieskie?, bo u mnie na razie tylko w jednej żb
wczoraj zdrapman 250zł , dziś k/k 20zł
medea
zapodaj, kiedy najbliższy okres dla byka
na 3 okresy które podałaś, w każdym trafiłem 6/9 w mm
zapodaj, kiedy najbliższy okres dla byka
na 3 okresy które podałaś, w każdym trafiłem 6/9 w mm
lottomat, wczoraj spisałem część liczb od niespisuj... i 5/8 wpadło
medea
13.10 miałem 6/9 w mm, zaś wczoraj 250zł w zdrapmanie /w profilu do wglądu/
13.10 miałem 6/9 w mm, zaś wczoraj 250zł w zdrapmanie /w profilu do wglądu/
medea
a sprawdź mi wczorajszy dzień po 17.00- wtedy drapłem tego zdrapmana
a sprawdź mi wczorajszy dzień po 17.00- wtedy drapłem tego zdrapmana
tczewianko
a puszczę, tylko czekam na okazję
przyjdzie dzień, że spiszę 5 parek od mp-wiczów , zagram z + i już
a puszczę, tylko czekam na okazję
przyjdzie dzień, że spiszę 5 parek od mp-wiczów , zagram z + i już
bolekna ponad 500 typów,sam parkę trafiłem, powiedz od kogo wybrać to się jeszcze puszczę
bolek
jak będziesz jutro rano to pomyślimy, ja zacznę od 8/8 czyli potrzeba 4 parki
jak będziesz jutro rano to pomyślimy, ja zacznę od 8/8 czyli potrzeba 4 parki
3/5 w mini w mm nul
max nie trafiłeś czasem też 3/5? 6,8,9,39,40
i
1,5,6,7,9,10,30,36
6,7,71,72,75,76,77,78,79+
le liczby robią dziś grę - nie wiem który zestaw, ale czuję papierową wygraną
i na razie mykam
6,7,71,72,75,76,77,78,79+
le liczby robią dziś grę - nie wiem który zestaw, ale czuję papierową wygraną
i na razie mykam
torsan
nienajgorsza, do 2 do 5 papierowych wygranych w paczce(orientacyjnie) 10 i 20ZŁ
nienajgorsza, do 2 do 5 papierowych wygranych w paczce(orientacyjnie) 10 i 20ZŁ
torsan
własne, nawet tu podałem i chyba max spisał, ale nie wysłał
własne, nawet tu podałem i chyba max spisał, ale nie wysłał
isl. na 4 wygrane te lepsze w zdrapmanie tylko jedna była z pierwszej 100
ja tez się nie znam, ale r. majdana jak był bramkarzem w szcz. widziałem k/stadionu pogoni- przebiegał w niedozwolonym miejscu ul.mickiewicza
isl. a to 150 w k/k to u ciebie było czy u wn?
polecam zdrapman, k/k, i jak będą to kop. szafirów, s7 też możesz próbować
polecam zdrapman, k/k, i jak będą to kop. szafirów, s7 też możesz próbować
sławek po hossie przychodzi bessa niestety, u mnie wczoraj też kicha i straty