Wpisy użytkownika dragon
Łącznie 2 413 wpisów w archiwum, pokazane od nr 505 076. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
dlaczego są tak małe wypłaty za 4-kę w lotto?
czyżby kosztem zwiększonych wygranych za 3-kę?????

czyżby kosztem zwiększonych wygranych za 3-kę?????

deko10 trafił 9/10 z plusem to jest gość i się nie chwali!!!!!!!!!!!!

ha ha
Najwyższa wypłata za piątki w historii LOTTO!!!!!
Brawo teesik

za czwórki słabizna

za tróki, szkoda gadać

Najwyższa wypłata za piątki w historii LOTTO!!!!!
Brawo teesik

za czwórki słabizna

za tróki, szkoda gadać

to niema znaczenia
Za obydwie metody płacą jednakowo
i potrącają wysoki podatek czyli po 2 miliony 800 tysięcy złotych

Za obydwie metody płacą jednakowo
i potrącają wysoki podatek czyli po 2 miliony 800 tysięcy złotych

wczoraj tłok w kolekturach
dzisiaj tłok e Oddziałach T.S po odbiór wygranych!
Rekordowa ilość trafionych piątek!
Swoje trzeba odestać

dzisiaj tłok e Oddziałach T.S po odbiór wygranych!
Rekordowa ilość trafionych piątek!
Swoje trzeba odestać

Kto wygrał 28 milionów nie będzie mógł spać spokojnie
O nie!
Następna kumulacja będzie zapewne w wysokości 100 000 000 złotych
Jest to jak na polskie uwarunkowania dosyć przyzwoita kwota...
Można za takie pieniądze zbudować 2 wille z basenami i kortem tenisowym

O nie!
Następna kumulacja będzie zapewne w wysokości 100 000 000 złotych
Jest to jak na polskie uwarunkowania dosyć przyzwoita kwota...
Można za takie pieniądze zbudować 2 wille z basenami i kortem tenisowym

Więcej zakładów wysłano chocażby przy okazji poczwórnej kumulacji w 2004 roku
dokładnie 18 września wysłano 49 208 595 zakładów
Były wtedy również dwie szóstki!
dokładnie 18 września wysłano 49 208 595 zakładów
Były wtedy również dwie szóstki!

wielu ludzi gra przez 100 lat i nic nie wygrywa, a niektórzy zagrają jeden jedyny raz i wygrywają fortunę!

kup se okulary i nie rób kaszany, bo ilość trafnych to zaledwie 7 i to z tymi powtórkowymi heheheheheheeeeeee
560697. jackwar 2011-10-23 (14:12) Wawa
Witam,
Rusza akcja "Wyniki zawsze na czas".
Ostatnio pojawia się problem i wyniki nie zawsze pojawiają się natychmiast na stronie. Chodzi o to, że ja nie zawsze jestem dostępny w potrzebnych godzinach, a również brązowy2, która pomaga nie zawsze ma czas. Wyniki mogą pobrać się automatycznie, ale też nie zawsze jest skąd.
Aby rozwiązać ten problem potrzeba więcej pewnych i sprawdzonych osób, które będą mogły dopisywać losowanie.
Jak to wygląda w praktyce:
1) Logujesz się i wchodzisz na specjalną stronę do dopisywania wyników
2) Pojawiają się pola do dopisania wyników dla każdej z gier. Np. w przypadku Multi Multi będzie to 20 pól, itd.
3) Gdy rozpocznie się losowanie należy równocześnie z przeprowadzanym losowaniem wpisywać w poszczególne pola wylosowywane liczby
4) Po wpisaniu pierwszej liczby możesz zobaczyć informację, że ktoś inny już rozpoczął proces dopisywania wyników. W takim przypadku nie ma potrzeby dublowania tego procesu.
5) Po wpisaniu ostatniej liczby należy jeszcze ostatecznie potwierdzić, że wszystko jest zgodne klikając na "Dopisz losowanie".
Dopisywane liczby będą "na żywo" pokazywać się na stronie www.xlotto.pl
Dodatkowo pojawi się informacja kto dopisuje losowanie.
Czekam na zgłoszenia chętnych.
-----------------------------------------------------------------
Pozostaje kwestia Za ile????????
Witam,
Rusza akcja "Wyniki zawsze na czas".
Ostatnio pojawia się problem i wyniki nie zawsze pojawiają się natychmiast na stronie. Chodzi o to, że ja nie zawsze jestem dostępny w potrzebnych godzinach, a również brązowy2, która pomaga nie zawsze ma czas. Wyniki mogą pobrać się automatycznie, ale też nie zawsze jest skąd.
Aby rozwiązać ten problem potrzeba więcej pewnych i sprawdzonych osób, które będą mogły dopisywać losowanie.
Jak to wygląda w praktyce:
1) Logujesz się i wchodzisz na specjalną stronę do dopisywania wyników
2) Pojawiają się pola do dopisania wyników dla każdej z gier. Np. w przypadku Multi Multi będzie to 20 pól, itd.
3) Gdy rozpocznie się losowanie należy równocześnie z przeprowadzanym losowaniem wpisywać w poszczególne pola wylosowywane liczby
4) Po wpisaniu pierwszej liczby możesz zobaczyć informację, że ktoś inny już rozpoczął proces dopisywania wyników. W takim przypadku nie ma potrzeby dublowania tego procesu.
5) Po wpisaniu ostatniej liczby należy jeszcze ostatecznie potwierdzić, że wszystko jest zgodne klikając na "Dopisz losowanie".
Dopisywane liczby będą "na żywo" pokazywać się na stronie www.xlotto.pl
Dodatkowo pojawi się informacja kto dopisuje losowanie.
Czekam na zgłoszenia chętnych.
-----------------------------------------------------------------
Pozostaje kwestia Za ile????????
Podczas napadu, do którego doszło w Kostrzynie nad Odrą Daniel O. ukradł tysiąc złotych i uciekł z pieniędzmi do domu. Jego ofiarą padła 53-letnia Mirosława Dobrzańska, właścicielka punktu lotto. Jako jeden z pierwszych na miejsce napadu dotarł się jej brat.
Mirosława Dobrzańska miała córkę w Anglii i dwoje wnuków. Niemal codziennie rozmawiała z nimi przez Internet. Jej mąż pracował poza Kostrzynem, widywali się tylko podczas weekendów. Większość czasu kobieta spędzała pracując w punkcie lotto. Znała rodzinę Daniela O. Jego rodzice od lat kupowali u niej losy na loterię, on sam też często pojawiał się w kolekturze.
Daniel O. był już wcześniej karany za rozboje i jazdę po alkoholu, ale w ostatnich miesiącach przed tragedią wszystko wskazywało na to, że w jego życiu zachodzą dobre zmiany. Pracował w zakładzie spawalniczym, zakochał się, został ojcem. Na osiedlu, na którym doszło do morderstwa Daniela O. znali niemal wszyscy. Po tragedii właścicielka sklepu, w którym robił zakupy usłyszała od jego kolegów, że tamtego dnia miał wyjątkowego pecha. Rano odebrał pensję, a wieczorem przegrał niemal całą.
Daniel O. trafił do aresztu tymczasowego. Przyznał się do morderstwa. Prokuratura zleciła biegłym badania psychiatryczne mężczyzny. Grozi mu kara dożywotniego więzienia.
Mirosława Dobrzańska miała córkę w Anglii i dwoje wnuków. Niemal codziennie rozmawiała z nimi przez Internet. Jej mąż pracował poza Kostrzynem, widywali się tylko podczas weekendów. Większość czasu kobieta spędzała pracując w punkcie lotto. Znała rodzinę Daniela O. Jego rodzice od lat kupowali u niej losy na loterię, on sam też często pojawiał się w kolekturze.
Daniel O. był już wcześniej karany za rozboje i jazdę po alkoholu, ale w ostatnich miesiącach przed tragedią wszystko wskazywało na to, że w jego życiu zachodzą dobre zmiany. Pracował w zakładzie spawalniczym, zakochał się, został ojcem. Na osiedlu, na którym doszło do morderstwa Daniela O. znali niemal wszyscy. Po tragedii właścicielka sklepu, w którym robił zakupy usłyszała od jego kolegów, że tamtego dnia miał wyjątkowego pecha. Rano odebrał pensję, a wieczorem przegrał niemal całą.
Daniel O. trafił do aresztu tymczasowego. Przyznał się do morderstwa. Prokuratura zleciła biegłym badania psychiatryczne mężczyzny. Grozi mu kara dożywotniego więzienia.
najlepiej sie opłaca LOTTO potem MM potem MINI potem KASKADA potem JOKER potem Jaś Fasola a potem LOKATA
od myślenia jest myśliwy, a nie mózg czy nawet komputer hhehehhehehehehe
to nie tak jak myslisz, bo to co ma wypaść np w kaskadzie decyduje centralny komputer
dlatego tak trudno przewidzieć kiedy padnie główna wygrana
dlatego tak trudno przewidzieć kiedy padnie główna wygrana
tu już nie ma losowości ani prawdopodobieństwa , bo tu jest realny czynnik ludzki czyli ingerencja człowieka czyli teesika: Na ile to mi sie opłaci???? hhhehehehhehheh
pewna jest tylko śmierć:
czyli to że ja kiedyś umre ty kiedys unrzesz i my kiedyś umrzemy!!!! reszta jest wielką lu mniejszą niewiadomą!!!!!!!!!
czyli to że ja kiedyś umre ty kiedys unrzesz i my kiedyś umrzemy!!!! reszta jest wielką lu mniejszą niewiadomą!!!!!!!!!
nigdy nie wierzcie liczbom, one Was zawsze wyruchają!!!!!!!!!!!!!!
ludzie opamiętajcie się!!!!!!
Nie ma i nie bedzie pewnych liczb,
NIGDY
To ja wam mowię po wielu latach grania!
Nie idźcie tą drogą
Nie ma i nie bedzie pewnych liczb,
NIGDY
To ja wam mowię po wielu latach grania!
Nie idźcie tą drogą
jak grasz to jesteś przegrana i będziesz przegrana do końca życia bo taka jest prawda, ale nie do każdego to dociera.
Każdy musi to przejść aby się przekonać czyli dowiedzieć i przeżyć na własnej dupie......
Niestety ale to jest tylko dobre dla t.s
Reszta dostaje baty........I bardzo dobrze
Każdy musi to przejść aby się przekonać czyli dowiedzieć i przeżyć na własnej dupie......
Niestety ale to jest tylko dobre dla t.s
Reszta dostaje baty........I bardzo dobrze
jeśli wygrasz to napisz,,,,,
dotąd tu jeszcze nikt nie wygrał
wszyscy są wtopieni
czyli
dotąd tu jeszcze nikt nie wygrał
wszyscy są wtopieni
czyli
a graj sobie dziewczę do końca świata i o jeden dzień dłużej, tylko nie podawaj liczb i cyfr że będą pewne, bo pewne jest tylko to co ci napisałem
NARA
NARA
Alicjo, może nie ty ale ulegasz sugestiom innych!
Zajmij sie lepiej swoim chłopcem, bo On na pewno hazardzistki nie potrzebuje jako przyszłej zony
Pozdrawiam
Zajmij sie lepiej swoim chłopcem, bo On na pewno hazardzistki nie potrzebuje jako przyszłej zony
Pozdrawiam
może jeszcze nie jesteś, ale jak tak dalej pójdzie to będziesz, bo jednym z symptomów jest twoja agresja w stosunku do innych
Poczytaj coś na A.H
Poczytaj coś na A.H
zgoda, ale uważaj, bo daleko zajdziesz, jak tak dalej będziesz postępować!
Twoja agresja jest nie adekwatna do rzeczywistości!
Panuj nad emocjami
Twoja agresja jest nie adekwatna do rzeczywistości!
Panuj nad emocjami
chociaż po***olony to zabrzmiało za ostro...
Powiem więcej chamsko
Powiem więcej chamsko
myślę,że już po sprawie, bo co do meritum to ja zawsze pozostaję przy swoim:
Za dużo doświadczenia aby móc zmienić zdanie
Za dużo doświadczenia aby móc zmienić zdanie
reszta jest milczeniem
Niektórych nie trawię, zatem znikam
Nie lubię co mają o sobie wysokie mniemanie
Niektórych nie trawię, zatem znikam
Nie lubię co mają o sobie wysokie mniemanie
Pamiętajcie wszyscy o jednym:
Wszyscy jesteście płatnikami NETTO na rzecz T.S
I chwała Wam za to
Wszyscy jesteście płatnikami NETTO na rzecz T.S
I chwała Wam za to
co za prostactwo:
"srali muchy będzie wiosna"
Tylko człowiek totalnie ograniczony, albo debil moze tak napisać
"srali muchy będzie wiosna"
Tylko człowiek totalnie ograniczony, albo debil moze tak napisać
nie słuchajcie się idiotów i nie wierzcie w podawane liczby jako pewniaki, bo to źle świadczy o waszej inteligencji
czubek to jesteś ty, a nawet więcej jesteś kretynką do n-tej potęgi jeśli wierzysz w jakieś pewniaki.
To tyle, bo na więcej nie mam czsu.
Arive derci
To tyle, bo na więcej nie mam czsu.
Arive derci
na "dzień dobry" to puknij się w łeb gumowym młotkiem, bo normalnie to krzywdę sobie zrobisz
24 godziny przy kompie przez 365 dni w roku!
Rekord Guinesa!
Congratulation!!
Rekord Guinesa!
Congratulation!!
z forum:
Na czterdziestą rocznicę ślubu dwoje staruszków wybrało się do swojej
ulubionej kawiarenki. Usiedli przy stoliku i zaczęli prowadzić rozmowę.
- Pamiętasz kochanie, to tutaj zaprosiłeś mnie ponad 40 lat temu było
tak wspaniale.
- A ty pamiętasz jak było wspaniale, kiedy po wyjściu stąd poszliśmy w
stronę parku? Kiedy mijaliśmy ogrodzenie, nagle wzięła mnie taka
chcica, oparłaś się o płot a ja Cię zer.żnąłem.
- Tak, pamiętam, a może by to powtórzyć? Ja jeszcze mogę, a Ty?
- Ja też, chodźmy szybko, bo już zaczynam się podniecać.
Po tych słowach niemal wybiegli z kawiarenki. Całą rozmowę usłyszał
przypadkiem chłopak siedzący przy sąsiednim stoliku. Pomyślał sobie, że
ciekawie będzie zobaczyć czy faktycznie dwoje staruszków odważy się uprawiać seks w parku. Poszedł za nimi i oto co zobaczył. Babcia podwinęła spódnicę i ściągnęła majtki, dziadek nawet nie fatygował się ze ściąganiem czegoś tylko rozpiął rozporek, oparł babcię o płot i ostro zabrał się do roboty. Na to co nastąpiło potem, chłopak znał tylko jedno określenie: rżni.ęcie stulecia. Nie widział nigdy czegoś podobnego na filmie, żaden znajomy o czymś takim mu nie mówił no i nie znał tego z własnych doświadczeń. Dziadek posuwał babcię wręcz w fenomenalnym, iście olimpijskim tempie, tempie którego nikt by chyba nie wytrzymał. Byłby to niewątpliwie sprint gdyby nie fakt, że dziadek pracował przez niemal godzinę nie przestając nawet przez sekundę i ani razu nie zwalniając tempa. Tyłek mu chodził niewiele wolniej niż kolibrowi skrzydełka. Dopiero po ok.godzinie zmęczenie
kochankowie opadli na ziemię i ciężko oddychali przez kolejną godzinę.
- Jaki jest jego sekret, gdybym ja tak posuwał to nie miałbym
najmniejszego problemu z kobietami, muszę poznać jego sekret - pomyślał sobie chłopak, zebrał się na odwagę i podszedł do wycieńczonej pary:
- Przepraszam pana najmocniej - powiedział - ale musze poznać pana sekret. Jeśli potrafi pan tak ostro uprawiać seks w tym wieku, to 40 lat temu musiał być pan wręcz niesamowity!
- Synu. 40 lat temu ten pier.dolony płot nie był pod napięciem.
Na czterdziestą rocznicę ślubu dwoje staruszków wybrało się do swojej
ulubionej kawiarenki. Usiedli przy stoliku i zaczęli prowadzić rozmowę.
- Pamiętasz kochanie, to tutaj zaprosiłeś mnie ponad 40 lat temu było
tak wspaniale.
- A ty pamiętasz jak było wspaniale, kiedy po wyjściu stąd poszliśmy w
stronę parku? Kiedy mijaliśmy ogrodzenie, nagle wzięła mnie taka
chcica, oparłaś się o płot a ja Cię zer.żnąłem.
- Tak, pamiętam, a może by to powtórzyć? Ja jeszcze mogę, a Ty?
- Ja też, chodźmy szybko, bo już zaczynam się podniecać.
Po tych słowach niemal wybiegli z kawiarenki. Całą rozmowę usłyszał
przypadkiem chłopak siedzący przy sąsiednim stoliku. Pomyślał sobie, że
ciekawie będzie zobaczyć czy faktycznie dwoje staruszków odważy się uprawiać seks w parku. Poszedł za nimi i oto co zobaczył. Babcia podwinęła spódnicę i ściągnęła majtki, dziadek nawet nie fatygował się ze ściąganiem czegoś tylko rozpiął rozporek, oparł babcię o płot i ostro zabrał się do roboty. Na to co nastąpiło potem, chłopak znał tylko jedno określenie: rżni.ęcie stulecia. Nie widział nigdy czegoś podobnego na filmie, żaden znajomy o czymś takim mu nie mówił no i nie znał tego z własnych doświadczeń. Dziadek posuwał babcię wręcz w fenomenalnym, iście olimpijskim tempie, tempie którego nikt by chyba nie wytrzymał. Byłby to niewątpliwie sprint gdyby nie fakt, że dziadek pracował przez niemal godzinę nie przestając nawet przez sekundę i ani razu nie zwalniając tempa. Tyłek mu chodził niewiele wolniej niż kolibrowi skrzydełka. Dopiero po ok.godzinie zmęczenie
kochankowie opadli na ziemię i ciężko oddychali przez kolejną godzinę.
- Jaki jest jego sekret, gdybym ja tak posuwał to nie miałbym
najmniejszego problemu z kobietami, muszę poznać jego sekret - pomyślał sobie chłopak, zebrał się na odwagę i podszedł do wycieńczonej pary:
- Przepraszam pana najmocniej - powiedział - ale musze poznać pana sekret. Jeśli potrafi pan tak ostro uprawiać seks w tym wieku, to 40 lat temu musiał być pan wręcz niesamowity!
- Synu. 40 lat temu ten pier.dolony płot nie był pod napięciem.
z całą pewnością, jednak nie można zaprzeczyć, ze śmierć to jedyna rzecz, która jest na tym świecie pewna i to do tej pory się sprawdza..
Aktualności
Kaskada trafiła w gust Graczy. 40 osób wygrało od maja już 10.000.000 złotych!
21.11.2011
Kaskada jest najmłodszym produktem w palecie LOTTO. Debiut przypadł na 8 maja 2011 roku. Jest wymarzoną grą dla wszystkich, którzy lubią wygrywać, bo w przypadku Kaskady prawdopodobieństwo wygranej wynosi 1:4,5, a zatem najwięcej spośród wszystkich (poza zdrapkami) produktów LOTTO. Główna wygrana wynosi 250 000 złotych. Już 40 osób trafiło w Kaskadzie ćwierć miliona.
Pierwsze trafienie w Kaskadzie, warte 250 000 złotych, przypadło 13 maja grającemu w Bydgoszczy. Dotychczas, po 168 losowaniach, wystąpiło już 40 głównych wygranych wartych łącznie 10 000 000 złotych! Najwięcej wygranych było na terenie regionu katowickiego (8 razy), poznańskiego (6) i bydgoskiego (5). Na pierwsze wygrane czekają jeszcze Gracze LOTTO z regionu Gdańska, Rzeszowa i Koszalina. Wśród miast po dwa trafienia w Kaskadzie wystąpiły w Krakowie, Szczecinie, Katowicach, Toruniu i Warszawie.
Kaskada debiutowała w maju tego roku. W krótkim czasie gra znalazła wierne grono miłośników. Nie ma w tym nic nadzwyczajnego. To bardzo ciekawa propozycja szczególnie dla tych, którzy chcą wygrywać nie inwestując zbyt wiele w grę. Życzę kolejnych wysokich wygranych w Kaskadzie - powiedział Sławomir Dudziński, Prezes Zarządu Totalizatora Sportowego.
---------------------------------------------------
wszyscy do żółtych bud
kto gra ten ma
Kaskada trafiła w gust Graczy. 40 osób wygrało od maja już 10.000.000 złotych!
21.11.2011
Kaskada jest najmłodszym produktem w palecie LOTTO. Debiut przypadł na 8 maja 2011 roku. Jest wymarzoną grą dla wszystkich, którzy lubią wygrywać, bo w przypadku Kaskady prawdopodobieństwo wygranej wynosi 1:4,5, a zatem najwięcej spośród wszystkich (poza zdrapkami) produktów LOTTO. Główna wygrana wynosi 250 000 złotych. Już 40 osób trafiło w Kaskadzie ćwierć miliona.
Pierwsze trafienie w Kaskadzie, warte 250 000 złotych, przypadło 13 maja grającemu w Bydgoszczy. Dotychczas, po 168 losowaniach, wystąpiło już 40 głównych wygranych wartych łącznie 10 000 000 złotych! Najwięcej wygranych było na terenie regionu katowickiego (8 razy), poznańskiego (6) i bydgoskiego (5). Na pierwsze wygrane czekają jeszcze Gracze LOTTO z regionu Gdańska, Rzeszowa i Koszalina. Wśród miast po dwa trafienia w Kaskadzie wystąpiły w Krakowie, Szczecinie, Katowicach, Toruniu i Warszawie.
Kaskada debiutowała w maju tego roku. W krótkim czasie gra znalazła wierne grono miłośników. Nie ma w tym nic nadzwyczajnego. To bardzo ciekawa propozycja szczególnie dla tych, którzy chcą wygrywać nie inwestując zbyt wiele w grę. Życzę kolejnych wysokich wygranych w Kaskadzie - powiedział Sławomir Dudziński, Prezes Zarządu Totalizatora Sportowego.
---------------------------------------------------
wszyscy do żółtych bud
kto gra ten ma
sam widziałem gostek trafił 11/12 w kaskadzie
i......zagrał za cała wygraną 1000 zł i
wygrał.....213 zeta
tera nie wiem ile jest wygrany
i......zagrał za cała wygraną 1000 zł i
wygrał.....213 zeta
tera nie wiem ile jest wygrany
jak wysyłasz za 30 zł przez rok codziennie to masz jakby wpłacone w tym punkcie 10 950 zł
Zatem masz prawo oczekiwać, że jak wygrasz 1520 zł (co jest bardzo mało prawdopodobne), że ci kolektura wpłaci i to obojętnie o jakiej porze dnia!!!!!
Kolektorzy powinni mieć rezerwę 2000 minimum!!!1
Zatem masz prawo oczekiwać, że jak wygrasz 1520 zł (co jest bardzo mało prawdopodobne), że ci kolektura wpłaci i to obojętnie o jakiej porze dnia!!!!!
Kolektorzy powinni mieć rezerwę 2000 minimum!!!1
Jakby grać za podstawowe składki przez rok we wszystkie gry T.S przez rok to trzeba by wydać 5615 zł i 50 groszy
Kogo na to stać?
Kogo na to stać?
ja o każdej liczbie mam dobre zdanie, nawet czynastkę lubię chociaż nie koniecznie w piątek a Ty się chyba stresujesz?
multilotek to opium dla ludu
nic nie wygra, a cały dzień chodzi kołowaty
nic nie wygra, a cały dzień chodzi kołowaty
do czego wy się podniecacie??
do tych 140 zł za 7/10?
przeca to jeno na waciki
T.S robi was w walca
do tych 140 zł za 7/10?
przeca to jeno na waciki
T.S robi was w walca
a jakie ma znaczenie kto losuje?
czy Franek czy Janek czy Gosia czy Zosia
I tak jest odtwarzane z nagranej wcześniej taśmy.
A wciska się ciemnotę że to na żywo!!
czy Franek czy Janek czy Gosia czy Zosia
I tak jest odtwarzane z nagranej wcześniej taśmy.
A wciska się ciemnotę że to na żywo!!