Wpisy użytkownika dobryptak
Łącznie 2 102 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 611 212. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Dzisiaj będzie rekord piątek w Mini. Piątka będzie płacić 27000, czwórka 198 zł. Trójka aż 16,20
W samych Rydułtowach będzie 5 piątek. W Raciborzu tyle samo, a w Mosinie jedna więcej.
W EuroJackpot były ogromne wygrane. Nie ma sensu w to grać. Lepiej zagrać w EP.
Dusia, dzisiaj Żabka na Pułaskiego 7 w MM na stawce i 5 w Mini.
Wojtt, już wiem. Podkarpacie, sprawa jasna. Poziom wykształcenia. Im kto ciemniejszy, z reguły po 8 klasach albo zawodowce. Ciekawe kto będzie spłacal długi? Przezrecie pożyczane pieniądze i podatnika.
Sebastian, ktoś prawdę Ci napisał kilka razy. Podpisuje się pod nią. Pozdrawiam Pana Emeryt-a.
Coraz częściej dochodzę do wniosku, że rozsądek karany jest impotencja, a sex i rozmnażanie stał się przywilejem idiotow.
Co czwarta osoba w Polsce jest leczona psychiatryczne. Ten raport mówi sam, a siebie.
8 milionów Polaków cierpi na zaburzenia psychiczne. To temat tabu. Wszystko jasne.
Mulag, właśnie tak. Mają wyprane mózgi. Wystarczy spojrzeć na pewną mapę..
Arczibalik73 masz rację. Znam mnóstwo ulomkow, meneli, nigdy pracowali. Teraz naplodzili po pięcioro dzieci. Tylko dla 500 plus. Nadal chlaja. Dzieci w Domach Dziecka.
Głupi mit narodowej jedności. Wezwania do jedności to obrzydliwy szantaż moralny. Na czym mialaby polegać jedność, do której z obludnym usmieszkiem namawiają nas pisowcy i biskupi? Afery KNFx SKOK, Srebrnej, afera taśmowa i inne będą uważane za skandale całkowicie i nieodwołalnie odbierające legitymację rządowi i domagające się pełnego wyjaśnienia i osadzenia. Nie ma jedności z gagsterami. Ludzie dzieła się na dobrych i złych, mądrych i głupich, uczciwych i zaklamanych, wolnych i zniewolonych. Nie ma żadnego powodu, żeby głupi byli w jedności z mądrym, dranie z ludźmi uczciwym, wolni i racjonalnie z niewolnikami przesądów i uprzedzeń. Jednanie się z dranstwem i głupota jest hańba dla przyzwoitych ludzi.
Wojtt, Ty masz kupować produkty lotto na potęgę by wspomagać Spółkę Skarbu Państwa, nie politykowac.
Sebastian, nie używałem określenia ' oszolom' jakiego Ty uzyles. Nie powiem kim jesteś bo wielu już opinie i to bardzo trafne wyraziło.
Nie, jestem 'msciwy książę kościoła'. Wrzuć wojtt w Google to hasło.
Emeryt ma godność. Nie ma jedności z takimi, o których pisałem wyżej.
Ten najgorszy sort to przyszłość narodu. Tacy decydują o Polsce. Patrz mapa wyborcza.
Gdybyś miał poważna firmę, nie siedział byś godzinami nad cyferkami i marzył o marnej piątce w mini
Sebastian, każdy ma prawo być głupim. Korzystaj z tego prawa.
Znałem dwóch Wariatów. Gdzy jeden był w tramwaju, ten drugi do niego nie wsiadł. Poczekal na następny.
Udanego weekendu, wysokich wygranych i dobrych przetworów do słoików.
13-ty zawsze był szczęśliwy. Wszystkim Małgorzato z okazji Imienin
Z kaskada to jest tak. Ośmiu wezmą, jednemu dadzą. W MM robi się tak:3 trójki od Pana X, 3 od Pana Y i 2 pewniaki własne.
7,11,13,24,29,39,51,74,75,80,6,36,43,53,55,60,70,77,2,19
Prezent
Prezent
Obrodzilo dzisiaj typujacymi. Krzysiu Niemcy lotto plus i mini dopisaly
Sebastian, dla Ciebie, tylko dla Ciebie skan na profilu. Na tym kończę na Twoje zaczepki.
Ładna walka, ale gratulacje dla Braci Rosjan. A teraz pewniaki na mini:
1,9,13,16,20,24,25,33,36,38,41
Oczywiscie na NIE.
1,9,13,16,20,24,25,33,36,38,41
Oczywiscie na NIE.
Mewa, nie ma skutku bez przyczyny. To my, ludzie technika zaklocilismy rytm przyrody. Klimat się zmienia dzięki nam.
Doktor2p, poprawy zdrowia życzę. Dzisiaj też trzeba jechac na zastrzyk.
Mewa, o kim mówisz? Ja też nie widzę tytaj Gryks76. Już dawno został zablokowany, wiadomo za co.
Dusia, nie trzeba jeść kolacji przed snem, a nie będą się śnić głupie liczby. Ty masz wyczucie do liczb, dobre zestawy, które często są losowanie. Pozdrawiam Bytom.
Mam sprawdzona aplikacje do liczb i.... sprawdzonych Kolegów, którzy podają piękne pewniaki. Oni tutaj nie piszą. Krzys3355
Emeryt, miło widzieć kulturalnego i konkretnego Portalowicza.