Wpisy użytkownika dobryptak
Łącznie 2 102 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 602 816. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Forsami, jesteś wielokrotnym milionerem, i admi istratrem portalu, zadajesz takie pytania?
Sebastian, masz tak dużo wpisów, a zapominasz typować? Dziwne to. Znam mnóstwo Portalowiczow, którzy nie typuja, nie piszą na czacie, grają i wygrywają. Pozdrawiam
Znam portalowicza pod wieloma nickami, który już nie typuje i nie pisze na czacie. Biedne chlopisko, cieszył się z każdej wygranej. Komornika miał na karku, zadłużenia niesamowite. Utrzymywal kontakt z dobrze typujacymi. Wpadaly mu jakieś wygrane dzięki pomocy Życzliwym Portalowiczom.Wsciekal się na pewną portalowiczke, o to, że na jego liczbach wygrywala grubsze kwoty. To taka szczerość i zaklamana życzliwość. Zatem trzeba postępować jak on. Typować liczby na nie, grać realnymi.
Stanislaw1957,Henryk9,robin074,jurandwolk,Patryk,mirek58,grazyna5326,karolkania,skromny,bruno712,antenkowa z małżonką,jersey
Tomi77, kaskada to jest taka loteria, że ma z góry ustalona ilość losów na wygrane.Kilka po 1000 na całą Polskę.Lepiej zagrać w MM lub EP.
Nigdy nie grajcie liczbami z profili wiodących.To jest podpucha.Wy gracie, inni wygrywają na liczby dobrze zgranego zespołu spod znaku Kubraczki.Forsami, we wtorek 3450000 dla Ciebie
Wojtt spod Barana, ma wielkie szanse na wygraną w Sandomierzu lub online
Mewa za to, że mnie nie lubisz, ale Ci perełki/1,31,43,32,39,48,46,72,75,57,29
Wczoraj w MM 1690 plus 6000 z promocji.Nie wspomnę o Mini i lotto plus.
To jest ostatni dzień zabawy na tym portalu .Koledzy też masowo opuszczają TEN PORTAL
Megamocny,jestem Janusz Podły.Za nazwisko się nie wstydze,za imię tak.Kedxior13
Zbigniew,wstyd mi za Ciebie.Przynosisz wstyd Beskidowi Zywieckiemu
Niniejszym pragnę poinformować, że nasz prześwietny Portalowicz w dniu wczorajszym zawarł związek małżeński z Poetalowiczom.Tego jeszcze nie było na portalu.Pewnie zauważyliście po typowaniach,że było ich znacznie mniej.Tym sposobem kończy się nie tylko Ich przygoda z Portalem.Do każdego prezentu otrzymali ponad 10000 kuponów różnych gier na chybil trafił i na ich zestawy.Wyslane w 9 ciu województwach.Juz wiemy o pięknych wygranych.Zyczymy Wam tego, czego pragniecie dla Siebie.
Już wiemy, że w podarowanych kuponach jest mnóstwo wygranych. Zamiast kwiatów były kupony. Popatrzcie jak Przesympatyczne, Przemile, Przeurocze Qbraczki odchodzą z Pasko w ostatnim Dniu Czerwca 2019 Roku.
Qubraczkowo
Qubraczkowo
Z powodu takich mew, emerytek i forsami, że o kedzior13 nie wspomnę, inteligentni rozstają się z taką m towarzysywem.Duuuuzooooo
T.S.zyczymy mnóstwo takich graczy dla rozwoju firmy spod znaku
L O T T O
L O T T O
Miło było poznać inteligentnych/
Arczibalik73, wojtt, Dusia, Abudabi89, Gosia77 i jeszcze kilku , ale tylko kilku.Tym, którzy odeszli, gratuluję rozsądku.Sa inne , ciekawsze portale, bez zazdrośników i denuncjantow.Duzo wygranych, dla T.S.
Arczibalik73, wojtt, Dusia, Abudabi89, Gosia77 i jeszcze kilku , ale tylko kilku.Tym, którzy odeszli, gratuluję rozsądku.Sa inne , ciekawsze portale, bez zazdrośników i denuncjantow.Duzo wygranych, dla T.S.
Kedzior13, patrz 1 ze skanów. Zaraz będą następne. Wygrane nie tylko w Mini.
Za chwilę piękne komunikaty o wygranych w tej samej kolekturze. Młode małżeństwo ma jeszcze do sprawdzenia ponad 500 kuponów. Na sprawdzonych już jest ponad 520000 zł. Warto zamiast kwiatów wręczac kupony różnych gier i zdrapki. W EP 2 razy po 100000 zł należy do tej samej osoby.
Mewa, babochlopie mewa/gryks, Pilnuj swojego życia, nie ingeruj w wartości innych. Twoje zdanie spływa po mnie jak po kaczce. Same nudy i bezczelność. Nie zabronisz mi bycia na portalu. Jeśli moja obecność Cię wkurza lub szkodzi na zdrowiu fizycznym /psychiczne nie do leczenia/, będę tu co minute by przyspieszyć Ci odfruniecie. Niech tak się stanie. Amen. Oby na Tobie T. S. miał zysk. Ja też.
Już mnóstwo inteligentnych tutaj nie zagląda i nie typuje. Tylko real
Mewa, podaj 60 pewniakow. Te pozostałe to całe 20 trafnych. Życzenia się spełniają. Nawet obokow nie masz. Niech tak będzie przez 7 lat
Na FB żądają głupie pytania o te piątki. Naród jest naiwnie głupi?