Wpisy użytkownika dobryptak
Łącznie 2 102 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 593 945. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Jednak warto zagrać po przerwie ponownie. Przez 10 losowań zero trafień, a w jedenastym szal wygranych.
Prose Pana, za co andymaniek ma tyle punktów jak tak słabo typowal jak Patrykb?
Było trochę wydarzeń przez ostatnie dni dla, opamiętania. Nawet w kościół piorun strzelil
Magda, współczuję Ci. Nie podaj liczb na czacie i nie graj nimi a wygrasz
Graj własnymi, nie patrz na innych. Wojtt, cieszę się Twoimi wygranymi jak wlasnymi
Od momentu, gdy nie dzielę się typowaniami z pewną osoba, szczęście się usmiecha
Tam, gdzie stawka o pieniądze nie ma szczerości i przyjaźni. Przyjaźń kończy się na sukcesie.
Szkoda, że inteligentny gostek przestał typować. Facet z klasą.
Nie mogę się doczekać końca świata. Tylko nie chce by, tam, na drugim świecie byli ze mną ci, którzy już tam dawno powinni być. Oni niech tu zostaną.
Tylko co zrobić z dobrami, które posiadam? Wiem, oddam je do Torunia. Ten zostanie, tu, na tej ziemi, będzie odnawiał oblicze ziemi.
Tomi77, zablokowali mi komentarze.na Interii gdy napisałem, że sprawca jest członek rodziny, modli się zarliwie w kościele, ale zostanie zatrzymany.
To się nazywa rodzina. Już taka bestia ma przrzechlapane jak rodzina Knychaly
Niesamowita radość. Teraz substytut adwokata, mniej niż zeron będzie miał najwięcej do gadania
Nie urodzi wrona gawrona, a takiego samego jak ona. Psychole płodza dzieci, a owoc taki sam jak drzewo.
Wstrzymajmy się z ferowaniem wyroków. Już pewien prawnik wydawał wyroki, teraz my podatnicy płacimy za błędy
Mewa, Twoje są baaaardzo ciekawe, zwłaszcza o swoich przypadlosciach, biegunce i antybiotykach
Arczibalik73, jednak te wsiowe buroki z okolic Świdnicy to typowe niedorozwoje. To pseudokatolicy.
Na kazdym kroku zaniedbania. Wprowadzanie w błąd, dezinformacja. Godz. 13:30 na lotto. pl i na pasko tylko jedna informacja o wygranej w EP w Elblągu. Co do wygranej 500000 w MM, pasko nadal podaję, że padly w Bochni i Krakowie. Drwiny z graczy. Wygrana padła w Bochni. Gratuluję dezinfomacji.
Abudabi89, prawdę piszesz. Typowania nie pomagają, a nawet szkodzą w wygrywaniu.Nalezy grać własnymi liczbami, nie posilkowac się typowaniami przodujavych w rankingu.
10 zakładów lotto plus, pojedyncze, z maszyny, każdy o pełnej godzinie.
Rybnik, Racibórz, Jaworzno, Sosnowiec, Olkusz, Katowice, Mysłowice, Dąbrowa Górnicza, Tarnowskie Góry, Zabrze
Pewniaki podane na czacie nie mają szans. Później dam skan wygranych w keno na stawce. Ponad 2000 zł.
Wojtt, nie zawsze będzie świecić słońce. Jutro będzie lepiej.