Wpisy użytkownika dlu
Łącznie 385 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 581 893. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
wygląd ładny - formuła Keshowa z małym bonusem lubie takie zdrapki ale te wygrane jakoś skromniutkie jak na zdrapkę za 5 zł
Witam wszystkich właśnie zaczęło się astronomiczne Lato . Latem wysokich wygranych życzę
mała ciekawostka o LOTTO http://demotywatory.pl/4158102/Cala-prawda-o-LOTTO
medea dziś dzień wag - zawsze jak w Twoim planie gry są wagi to coś ciekawego wygrywam
Plan gry z profilu medeai sprawdza sie u mnie i w multi i zdrapkach
a jak pogoda u Was?
u mnie + 11 i deszczowo jak na koniec czerwca to trochę niebardzo
u mnie + 11 i deszczowo jak na koniec czerwca to trochę niebardzo
ta pogoda u nas to bardziej zaskakująca niż liczby w Lotto - tydzień temu o tej porze miałem + 32 a dziś + 11
Witam MP
Drapek ja dziś szybkie 100 kupuje i 100 zł wydrapuje ale to po pracy
Drapek ja dziś szybkie 100 kupuje i 100 zł wydrapuje ale to po pracy
Drapek wiem wiem ale 1 na 100 nie jest źle na forumlotto co niektórzy i tak się uspokoili z tymi paczkami- ale szaleją z Zodiakiem 216
cytat z FORUMLOTTO: Dziś rano kupiłem jedną sztuke(do mini) i pusta kolega z pracy połowę paczki czyli 25szt i tak samo wszystkie puste...na 50szt 26 już pustych było :roll: powiedział,że potem wykupi wszystkie pozostałe jak coś mu wpadnie napisze.
dziś 2 szybkie 100- 001-pusta, 050- 5zł, ale za to do małej czarnej dostałem pysznego cukierka mała czarna
Witam wszystkich
coś dla relaksu przed losowaniem http://www.youtube.com/watch?v=e4yG-RPmpzk&feature=c4-overview&list=UUhRBiaRuMCUK8SJxTe_0RmQ
coś dla relaksu przed losowaniem http://www.youtube.com/watch?v=e4yG-RPmpzk&feature=c4-overview&list=UUhRBiaRuMCUK8SJxTe_0RmQ
ja wczoraj tylko 5 zł, na pocieszenie dostałem cukierka "mała czarna" do małej czarnej
w S. też mam rodzinę szaloną fajną ciotkę ale ona bardziej w centrum
Ja to żyć będę do 124 lat bo jak mam charować do 67 to chociaż swoje od ZUSu wyciągnąć musze
dla dodania dramatyzmu w naszej opowieści laptop mi pada i pociemku podłączałem go do ładowania aż mnie prawie popieścio tak mi się zaiskrzło
też młodzik a naprzeciwko Pani Ewy trochę w prawo mieszka moja koleżanka
Lila Ewa Sz, to dziś Ewa W i pracuje ze mną w tej samej firmie i od F. też pracuje
Znajomi na fejsie już szaleją i szukają szczęsliwego posiadacza kuponu
Lila też kilka ładnych znam - znam równiez panią od fizyki do tej pory jak mi się przyśni to się budzę ze strachu
Dość trudny uśmiech widoczny raz na 4 lata- przy dobrych wiatrach raz na 3 i pół
Ja również trzeba się wyspać - Lila dzięki za tą krajoznawczą zaskakującą i wielowątkową pogawędkę wszystkim dobrej nocy rzeczę
Robal - okolica ładna okolice obszaru Natura 2000 - parku krajobrazowego nie wiem czy chciał bym czuć to co on teraz musi ale 15 bańskami niepogardził bym
Robal dokładnie - ale jakbym wygrał taką kasę już w sobotę w nocy by mnie niebyło w moim domu- leciał bym lub jechał gdzieś daleko
Oj tam przeszczep wystarczyły by okularki i broda i twarz niedopoznania