Wpisy użytkownika dlu
Łącznie 385 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 526 062. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Witam u mnie burzy jeszcze nie ma ale już coś się chmurzy na horyzoncie
damian niestety dziś na 5/5 nie grałem zrobiłem wyjątek bo ostatnio mi nie szło w 5/5 a tu taka niespodzianka
drapek czy ta nowa krzyżówka będzie po angielsku bo taki wzór jest na stronie LOTTO
trisetum też nie lubiłem dopóki nie zacząłem w niej wygrywać ale wolę tą po 3 zł, bo w tej po 5 zł to kiepsko mi idzie
zodiaka u mnie jest jeszcze trochę więc kupuję po kilka bez większych wygranych jak narazie a szafiry u mnie niebieskie
mirnam dzięki i drap te zodiaki co Ci drapek przepowiada a ja życzę
ja dziś na wieczór nie mam nic jak będę odbierał wygraną to zainwestuje w kilka zodiaków może chociaż 50 zł wpadnie pomarzyć zawsze można
W moim punkcie Lotto wpadło 40000 tyś w Lotku i to nie byłem ja a znowu było tak blisko
chyba muszę zmienić miasto zakupów bo małe prawdopodobieństwo że w najbliższym czasie coś większego u mnie wpadnie , chodź 50 zł w co drugiej paczce nadal są
kilka lat temu w powiecie obok mojego wpadło 6/6 w dużego jeszcze wtedy - było prawie 10 000 000
Wkrótce nowy ZODIAK http://www.lotto.pl/zdrapki/lista/zodiak-246 dojdzie 1 główna wygrana, dojdą te mniejsze a i dojdzie 5 milionów losów
działa Wam strona facebooka ? bo mi wszystkie strony działają a ta nie
drapek chyba ten mój brzeg aż taki szczęśliwy nie będzie że 2 główną wygraną w tak krótkim czasie ściągnie zawsze mogę zmienić miasto zakupów zdrapek
ostatnio główne wygrane wpadają w mojej okolicy- 19.02 Trzebnica- 10 000 w Szybkie 10, wczoraj 40 000 Lotek w Brzegu Dolnym, teraz czas na Oborniki Śląskie tam też często kupuje zdrapki najlepiej u Mariolki
a stara krzyżówka do kiedy w sprzedaży bo u mnie dziś tylko ostatnie 3 szt były
islandorka30,5 tak z głowy wpadają te liczby - jakiś ten maj dla mnie pozytywny jest
Według medea76 dziś powinny grać wagi - ja jestem wagą i nie pierwszy raz mi się sprawdziło że w takie dni dobrze mi idzie w multi i zdrapkach
islandorka w zdrapkach to trzeba mieć szczęście by pojawić się w odpowiedim miejscu w odpowiedniej chwili u kogo dziś świecie bo u nas deszcz cały dzień
a i dziś gram na liczby z profilu 5/5 tylko jak kreśliłem zamiast 72 skreśliłem 70
wczoraj zagrałem pierwszy raz w życiu w jokera (jak i ostatni) i mi kumulację ktoś rozbił
torsan mam podobne odczucia co do Pani Magdy - zwodzi mnie za to Anna Rusiecka
w Wydarzeniach mówili że w 1990 r. zarabialiśmy średnio 2054 zł a dziś 3660 zł !!!
HARTGE z pewnością x krotność tego co napisałem wyżej a czy się tyle należy naszym wszystkim polityką każdy niech odpowie sobie sam
torsan co zależy który bo Łysy zarabia najwięcej bo losuje dziwne liczby i mało kto co wygrywa Rusicka dostaje mało bo u niej wygrane wpadają często przynajmiej mi
Pani Margiel to ostatnio podwyżkę musiałą dostać bo jakieś takie liczby lepsze losuje
na pewno dużo- prowdzący, operatorzy kamer, graficy, make-up, itd... skończywszy na ochronie i pani sprzątającej mogli by zrobić krótki filmik - Kulisy powstawania studio LOTTO
taka pogoda za oknem jak by tu październik się zaczął a nie czerwiec zima do kwietnia od kwietnia niby wiosna chociaż lato niech się uda
trisetum to gratuluje pogody - u mnie w dolnośląskim słońca od tygodnia nie widziałem
jeśli o trąbach powietrznych mowa - ostatnio widziałem coś jakby tworzenie się trąby - widok niesamowity- chmury wirowały od ziemi aż po niebo ale się wciągneły naszczęście
a wieczorem kto losuje bo w pracy nie za dobrze sie ogląda losowania
Takie dziś chmury przechodzą przez Polskę https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201345608992407&set=o.285151827331&type=1&theater
ale lepsza taka pogoda niż 14 stopni i deszcze jakie ma być w poniedziałek we Wrocławiu wg pogody Polsat News
w moich okolicach chyba nie ma tak odważnych by kompac się w Odrze - w Brzegu Dln są zakłady chemiczne a ta chemia to rafia wszędzie po trochę
Wczoraj jakiś szczęśliwiec zdrapał główną w Kasie na życie szczęściarz
ale czekam teraz na zdrapki od Pasko za majową ligę - moze coś wpadnie ciekawego
2 kasa na życie,1 kesh, 5 zodiaków, 2 xingo, 4 Szybkie 50 i 1 Lotka dziś mija tydzień jak idą
http://www.lotto.pl/zdrapki/lista/szybkie-100-247 pojawiło sie info o Szybkie 100
wszystkie po 5 zł sprzedają się nieco gorzej, ale ta to będzie szczególnie kiepska
kiepskie wygrane daja w tych nowych zdrapkach- co nowa to skromniejsze wygrane