Wpisy użytkownika detox
Łącznie 743 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 495 189. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
jackwar przeprosiłem szczerze.Sam przyznasz że atak na mnie był ostry.Rozumiem że ludzie nie lubią jak ktoś odnosi sukcesy.Menel zaraz pomyśle nad liczbami
chciałbym żebyście trafili 10/10.Mi to już nie trzeba bo i tak już dostaje świra
Jackwar i to nas różni.Ja nie musze już nic ludziom udowadniać.Postaram się Wam pomóc w wygranej
Dzień dobry.Przepraszam że długo mnie nie było.Pewnie się stęskniliście he he
Chciałbym mieć tyle farta co BEZROBOTNY i nic nie trafiać.Ale niestety mam same wygrane
Ja nie chcę wygrać tego wpisu więc ku Waszej rozpaczy się żegnamDobranoc aniołki
Mi tam żydzi nie przeszkadzają.Polacy uważają się za lepszych od innych a są największymi złodziejami na świecie
Nawet mam coś wspólnego z żydami bo większość z nich jest bogata tak jak ja niestety....
estek najbardziej katolicki kraj a wszystkie możliwe przekręty są u nas
obłuda i zakłamanie.Dzikus nie mogę ot tak komuś kasę dać.Muszę pomagać naprawde biednym
My nie jesteśmy biedni mamy co jeść.Wierz mi widziałem prawdziwą biedę w Afryce umierające dzieci z głodu...
Gdzie jest sprawiedliwość?Miliardy dolarów na zbrojenia na latanie w kosmos....dzikus ide już co tu tak sam będe siedział
Jesteście próżni i pyszni.Nie chcecie słuchać prawdy.A prawda to DETOX
Miło było chłopcy ale ku Waszej rozpaczy uciekam.Żegnajcie moji mili
Ulala jestem teraz po za zasiegiem lotto.pl ale wysle lotto.de Obiecalem bedziesz miala
Niestety ja lepiej się nie chwalę.Wywołuje tym duże oburzenie wśród kolegów z MP.Gratuluje madea super bardzo się ciesze
Co jest?Nie ma wygranych?Nie martwcie się mi też kiedyś nie szło.Bezrobotny proszę bardzo 4,10,31,45,60
Lila jestem tutaj notorycznie wyzywany i obrażany tylko dlatego że mam czelność przyznać się że mam kasę