Wpisy użytkownika detox
Łącznie 743 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 493 608. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ulalaNa początku też się z tego śmiałemAle teraz wygrane mnie nie cieszą!Wręcz muszę powidzieć że jestem smutny
sam już pobrałem wygraną ale myślę że jutro wkleje skan z 5/5 bo niestety znowu wysłałem
Nikt mi nie wierzy!Nawet mój psychoterapeuta mi nie wierzył dopuki nie przyniosłem mu pełnej walizki kasy jak wracałem z Ts
ulala prosze zaufaj mi mam tyle kasy że taki głąb Bezrobotny nie śnił
Kochani miło było do później bo szofer czeka muszę jechać na lotnisko!
Naprawde mam kase.dziewczyne samochód kutfa nawet samolot mały ale jest i jestem kurna smutny
sam powiem szczerze miałem małą awarie samolotu i jeszcze nie wysłałem a liczby w mini to 4,5,22,25,30,33,39,41
szlag mnie trafi znowu 5/6 w DlPrzestaje grać kasa mnie nie cieszy
to jest szok!Wygrana za wygranąA i tak już oddaje na cele charetatywne
Naprawde kocham was a kupon oddałem dla biednej kobiety która ma piątke dzieciJestem śzczęśliwy
greg ja kasy nie kolekcjonuje ot żyje sięLubie sprawiadź ludziom radość
ulala pamiętam o Tobie!Nie wiem czy grać?Co kupon to wygrana!Staje się to nudne
Nie martwcie się brakiem wygranej!Musicie poszukać sensu życiaPieniądze tym nie są.Wierzcie coś o tym wiem...
kiedyś puściłem systema za 10tyś i nic w miniNastępne losowanie za 5zł i 5/5 280tyśTroche się pobawiłem reszte rozdałem
Wiem że to ludzi kole w oczy że mam kase ale cóż świat nie jest sprawiedliwy...
Nie bądźcie zazdrośni!Gram bo jestem uzależniony jak wy wszyscy nie omijając ciebie hlapek pętaku
Ja to sobie w niedziele wolne robie od mamony Uluś jutro dzień święty trza święcićA nie hazard uprawiać
Ja jestem w życiu spełniony i pomagam innym!Lotto mnie lubi bo często wygrywam i jest mi smutno że wy nie możecie wygrać
uluś za co ?Ja pamiętam o Tobie reszta oprócz grega to marni gracze
Witam Was moi kochaniJest wiosna wiec nie rozumiem tych zestresowanych ludzi którzy mnie atakująWiem ciężko jest trafić ale nie każdy ma tyle szczęścia co ja
ula lubię Cię te stare zgredy to powinni siedzieć na czacie RADIO MARYJA
Zostałem tu obrażony i to inni powinni bana dostaćAle wybaczam zgredą
Nie wiem chyba jutro gotówkę od razu wezmę bo z tymi przelewami się pogubiłem
Wiem że nasze społeczeństwo jest sflustrowane!Widać nawet tutaj{{przepraszk}Co komu przeszkadza że mam dużo kasy?
Sami narkomani hazardziścii i opoje co piją szczyny EB to jak wy macie wygrać?