Wpisy użytkownika cola2
Łącznie 855 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 507 186. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
qurwia tylko 5/8 tak cyka nie da wiele a pafty chcieć dużo dużo dożo mnogo teesiaki poprawić sie dać mi dużo kasy mamony
wygrał ktoś wiecej jak 100 zł w mega cash tylko bez kitów powaga?
Kaczora u buka to proste puszczasz czy systemy co lepiej wchodzi?
pafty bks wygrał takjaby głównom wygranom...bo qurwa niegrał o 14-00 ha ha
ale mi qurwy tees dali prezent na mikołaja -giga cash -gówno----kalendarz też gównowy cholerne złodziejskie byki k,rase
ale mnie wqurwił tees pies ,żeby na najdroższych losach nawet zwrotu nie było pasłęgi cholerne
Janosicku drogi-to jest tak jak wygrosz coś miołek 5/5 w multi 3 tygodnie temu to się myśli że ooooo to terasz sie bedzie wygrywac ,a tu wtapias sie i qurwa sie wqurwiasz i takie to jest chłolera
no baa to by trza bachnąć 5/5 w mini,6/6 w lotto albo 9,10 w multi to by sie troche odkuł ale pierony tees nie dadzą tak łatwo-trzaby z nimi stoczyć walke na miecze he he
krzysio ...ty se kup krzyżówke xxxl tak wydrap cyce pooglądaj lizaki i pozbieraj słowa i wygraj dużo kasy he he
lewyto są buce raz na rok skapnom ochłapy a zaraz se to odbiorom buraki
krzysio ty se szczel win-o jabol 10 i wytypuj paftemu numerki do lotto
co za qurwia tees 2 zł dało -a w plecy krzyżówka,kalendarzx 30 zeta byki krase złlodzieje cholerry
« Poprzednie 100Kolejne »