Wpisy użytkownika biedny
Łącznie 116 wpisów w archiwum, pokazane od nr 32 985. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
kupilem w gazecie ksiega wrozb i magii.Mam pytanie czy to prawdziwy Poznaj swoja szczesliwa liczba??? Znasz Malgorzata Walicka. Wrozka atis napisala ze czy czeka cie wygrana? Mam pytanie czy to prawdziwe wygrana?
Juz mam bylo dawno ja 6 liczb zakreslonych na kupon lotto w dl i kolektur w miejscowosc.Ja wygralem malo trojke,czworke.Nie ma wygrane 6 liczb.Dzis ja napisalem ze wybierac np: 1,24,5,16,2,9
Malogorzka Doda ma chlopaka radek 36 lat.Ja nie ma milosc i sam. Sorki wczoraj ja nie mam czasu i bylem w krakowie.Wczoraj nie bylem na czat lotto.Wczoraj ja bylem w tramwajem nr 4 i znowu wypadek.Doda napisz do mnie to zapisz moj e-mail magic123@op.pl.jA CHCE POZNAC DODA,ALE KIEDY?
Mam pytanko: Kiedy ja wyjezdzac za zagranic? Mam pytanko: gdzie znalesc milosc jak ma na imie i ile lat? k czy m?
Mam pytanko czy to prawdziwe wrozka,tarot,runy,jasnowidz,horoskop milosny itp.? Np: kobieta zawsze mowia wierze w przyszlosc i przeszlosc.Ja mowi nie wierze w przyszlosc i przesclosc
lubie hobby: disco,podroz,lotto,magic,dom,auto,motor,model itp.Pozdrawiam
« Poprzednie 100Kolejne »