Wpisy użytkownika bella34
Łącznie 12 100 wpisów w archiwum, pokazane od nr 29 908. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
OPA mnie by stykło i te 170
a teraz chwila prawdy...
kto dzis krezusem a kto bankrutem?
a teraz chwila prawdy...
kto dzis krezusem a kto bankrutem?
a mnie wystarczy mały domek nad oceanem i maksymalny wypas subaru impreza
już się zaczyna....a u mnie zapowiada się piękna niedziela przewiduję że dzisiaj padnie 2,13,66,69,74
bardzo ciekawe losowanie powtórka 3cyfr w EL i DL
kumulacji nie budiet
kumulacji nie budiet
dla mnie też w ELoboki a w DL same dwójki i oboki optuje że kumulacji nie będzie
witajcie co tu tak cicho?
może jakiś dobry człowiek podałby jakieś 3parki na ML?z góry dziękuję
może jakiś dobry człowiek podałby jakieś 3parki na ML?z góry dziękuję
OPA już ustawiam się w kolejce jak trafisz 6-tkę,ja mam cały ten miesiąc szczęście jak tirówka w deszcz,czekam na listopad
a ja zagrałam na dwie pierwsze a trzecią swoją i nic ale dzisiaj mam zamiar trafić tą 6-tkę w DL.Dostałam czterolistną koniczynkę myślę że dziś zadziała
Panie i panowie dnia 30.10.2008 zostanie wytypowana trafnie 1 szóstka-moja...po wygranej wsiadam w samolot i ruszam w świat....oj obudziłam się
OPA czy wygrałeś? u mnie lipa,wielkie 0 same dwójki a w EL i DL znów powtórka,ciekawe czy będzie kumulacja
yes,yes,yes, yest kumulacja,zabawy ciąg dalszy....znowu będziemy marzyć o podróżach,extra chałupach,super brykach
hej może jest jakiś milioner wśród nas?nikt się nie chwali po losowanku?albo będzie jedna góra dwie 6 albo zabawa trwa dalej
cos mi się wydaje że szybko sie nie dowiemy czy jest kumulacja czy nie raz liczyli do północy
widocznie limit szczęścia na mazurach wyczerpał MARIO,zdrapki już się nie łapią
o i hanysek już się ocknął,dawaj hanysie pieronowy swoje typy na DL
Ale Ty OPA chojny jesteś a mówi się że z rodziną to tylko na zdjęciach...ale Twoja widocznie jest wporzo
tak sobie myślę jak ludziska ruszą na kolektury...20 to już można się ustawić na tym łez padole
OPA tak sobie bo w swoje strony jeżdżę 2,3,razy do roku a od 11lat mieszkam w W-wie
HOSIU smacznego...ja kończę Debowe i zaraz trzeba sie udać w objęcia Morfeusza
W kufelku dno puste dobranoc wszystkim bo zaraz usnę,może mi się przyśni cyferek 6 bo na 20 kawałków mam wielką chęć
stałam 40minut w kolekturze po miliony,istne szaleństwo!!!
ludziska aż ręce zacierali na magiczną kwotę25milionów
coś mi mówi że dzisiejszy dzień należy do mnie i 6 będzie moja
ludziska aż ręce zacierali na magiczną kwotę25milionów
coś mi mówi że dzisiejszy dzień należy do mnie i 6 będzie moja
niestety nie mam nic idę spać nieutulona w żalu,myślę że będzie jedna 6.
jak mam spać spokojnie przy szczęściu tirówki w deszcz...jedynie dębowe...
gratulacje wszystkim wygranym,ciekawe kiedy dadzą cynk o ewentualnym wygranym bądż kumulacji
gratulacje wszystkim wygranym,ciekawe kiedy dadzą cynk o ewentualnym wygranym bądż kumulacji
dzisiaj po namowach kupiłam los jaś fasola i wydrapałam 20zeta przeznaczyłam je na DL,w kolekturach szaleństwo,u mnie 50ludzi robiło ściepę po 100na DL,przyznacie że 40mil.robi wrażenie,lepiej żeby nie wygrała jedna osoba bo można sfiksować
nie ma co się podniecać,koniec końcem żadne z nas nie trafiło,może się mylę?
ja przez 5 lat grałam na 2,5,13,23,27,35 i prócz trójek i kilku czwórek więcej nie ugrałam
a jutro pani Ania nas poinformuje że gracz sam wytypował 6liczb i zagrał za 2zł
oglądam tvn24 i naszych polityków apeluję do potencjalnego milionera żeby ich wszystkich wysłac w podróż do Afryki bez biletu powrotnego...ach jakież społeczeństwo byłoby wdzięczne
star góralka z tatary siedzi na debowym pniaku i mówi że są3 szóstki
proszę nie wprowadzać społeczeństwa w błąd wystarczająco już wk...tym długim czekaniem
jest nowa teoria Rychu fajny chłopak trfił 6 i tak oto z dobrą odprawą zakończył współpracę z Totalizatorem
OPA oj ty zachłanny,tam 2kółka ja sie nie rozmieniam mnie wystarczy 2 razy w roku 10 w ML
idziemy spać w Radiu Józef mówili że będą liczyć do porannej zorzy
dzisiaj mi się śniło że wygrałam 7 w ML i odbierałam kasę w kolekturze co jest niemożliwe,na osłodę wydrapałam 20zeta w Fasolę,
a maszyna dała mi taką [7]14,37,40,44,53,58.68 czy mają szansę na wejście to się okaże
a maszyna dała mi taką [7]14,37,40,44,53,58.68 czy mają szansę na wejście to się okaże