Wpisy użytkownika barbapapa
Łącznie 1 787 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 825 396. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
bardziej bym 39 dawał z 30-tek i może moje zwajchlowane76 wyjść to na tyle
hej graczom -dzisiaj z ogromnej potrzeby 6w lotto lub 5 w mini lub 10 w multi ze snu ,fajny sen miałem z 2 liczbami reszte dosztukowałem
z tymi grami do ch...ja jasnego to już sił nie ma-wyśniłem 2 liczby dałem do multi reszte dosztukowałem i wysnione wyszły ,a ja miałerm 4/6 i 6/10 ....aż 20 zł przecie to fiksa można dostać tyle zachodu i 20 zł nawet sie nie wróciło bo dałem 23 zł jestem rozsierzony i rozgoryczony precz tuskoland
aha i jeszcze dostałem do wygranej 20 zł w multi EXTRA PREMIE z losów uwaga......3 zł,,słownie-trzy,te borsuki wstrętne
qórwica już nie moge te gry szmaciane,miałem 20 zł wygranom i napuszczałem multi za to i 1 jokera i mam aż.....2zł z tego
dobrze że nie grałem na 14 bo buractwo z ts znowu by mi po kosztach poszło
odpisuje ktoś wróżkom na sms-y?jak tak co otrzymujecie potem w sms?
te polaczki oszuści ino kogoś bachnąć w rogi,albo wpuścić w kanał
ale wróżka to dzieli chyba swoją sensacje o kimś na 1000 kawałków każdy sms płatny 3,60?
ale one same mi na sms wchodzą z sensacją i co mam zrobić akem ciekaw?
ale ja wysłałem dopiero dzisiaj po 10 lub więcej ich sensacjach oni pierwsi mi to wpieprzyli nie ja
no qurwa mam karte sim plusa i heya ,heya mi sie konczy umowa to załadowałem ostatni raz 30 zł nie korzystając zmieniłem na sim plusa,dzisiaj patrze po 10 dniach na heja mam 13zł zamiast 30 złgdzieś wyparowała kasa ?????//?
bo to jest tak z teesiakami nadajesz kupon wychodzą oboki przestaniesz go nadawać wyjdzie nie ma bata na nich
mam gluta w gardle już 3 lata nic nie pomaga anispraye na gardło ani tabletki różnorakie może ktoś cos poradzi przeszkadza to przełykać musze odchrząkiwać na chwile pomoże i zaś to samo coś siedzi nie można tergo odchrząknąć
nieraz to jest jakby nieaktywne a nieraz sie uaktywni to świra idzie dostać
jasny gwint znowu 4/5 w multi-z daty wziołem12,13,20,22 nie wyszło,71 tak blisko psiakrew
już chyba 10 raz mam 4/5 chyba sie nie da 5/5bo te borsuki siedzą przy kompach s...rają w stołki i walą obokizabrać im kompy niech kleją banderole
za komuny były banderole i nieszachrowali a granie było tanie jak barszcz ,pamiętam nie taka drożyzna np.system na 8 liczb w lotto 8 zakładów kosztował tyle ile teraz za 1 zakład system 8
i znowu nic jedna wielka żyć-tusk spieprzaj już z mirami ,ruchami ,grzechami na seszele w pizdu ,spieprzyliście wszystko
aja napuszczałem za wygrane 20 zeta i wszystko połkneli psy nienazarte teesiaki nie podzielili sie nic
już mnie to wqurwiać zaczyna albo 4/5 w multi 5 obok albo nic -to cwele
to czemu nienadajacie-bo jakbyście nadali to by było nic-pupa
puścisz minute przed losowaniem a ich program wirus tuskował odrzuci układy i oboki powychodzą na bank tak jest
czemu oni to losów dają tylko wygrane 2 zł w porywie wydrapałem 7 zł to są buroki
qurwa przy 7 w losach miałem 2 zł a przy 6,4,3 itd, już było 77 777,lub7777 te pały porąbane
niech platforma obciachowa wyjeżdża w pizdu nie my -Jaro wróć zrób z pizdoludkami porządek
dzisiaj cza co puścić może naświęta-ryżykudła odblokuje kurek i da co wygrać?
cała angielska mi weszła oprócz wszarzy aston willa z crystal palace wtopili 0-1 i 300zl znów w plecy
torsan twój Sanok mi zwalił kupon przegrałze sracovia ruchaczka płaczka a ja dałem na sanok co się to stało? jeden wynik mi zwalił 150 zeta
ale w meczu craxa tylko z kontry Sanok przeważał ale radzik miał dzień konia
jetta-ja pamiętam najbardziej 1 mistrz i puchar europy 3-2 ze sokołem kijów,no i 5-4 z podhalem wyciagli z 1-4 to były czasy
ja na mecze 2 godziny wcześniej chodziłem i już sporo ludzi przed kasami było
najlepiej najazdy karne wykonywał rączka p. KOTOŃSKI zawsze wykorzystał
Waldek Klisiak kompletny zawodnik był szybkość technika strzał niesamowity był
Taa śp.Artur Malicki wychowanek ,cała kariera w Unii bardzo waleczny był zawodnik
kto to losuje?nawet w sylwestra rudy donek kasy strzeże nie do wygrać
on wali w gałe ale najlepiej to mu walenie w ch. wychodzi niestety
jakie to wszystko przydupiaste nadawałem swoje nic nie wchodziło w czoraJ ODPUŚCIŁEM NIE NADAŁEM WSZYSTKO WYLAZŁO 2,3,14,72,75,32,29,48 NOŻ QURWA JEGO MAĆ