Wpisy użytkownika asiat
Łącznie 115 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 250 336. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
uciekam, bo robota czeka.Żegnam miłe panie i sympatycznych panów.Ula rozumię że wszystko pomału się poprawia??
Tak przy okazji Robal ,nie przypominam sobie żebym komukolwiek ,jakiekolwiek programy reklamował lub zalecał
nicka nie użyłeś ,ale pisałes do mnie.Przy okazji trochę kultury by ci się przydało
tyle czasu zmarnowane żeby wytłumaczyć oczywistą oczywistośc ,jak mawiał klasyk
Witam!
nikt nie lubi zmian i z reguły na każdą reaguje negatywnie.Nawet na zmianę na lepsze .Ja osobiście nie widzę nic złego po prostu jest inaczej.W pierwszym momencie też miałem szok bo nie wiedziałem co jest grane,ale jest ok.To jest tak samo jak przestawienie mebli w mieszkanie na początku wydaje się dziwnie ,ale wkrótce dostrzegamy że w sumie jest lepiej.
nikt nie lubi zmian i z reguły na każdą reaguje negatywnie.Nawet na zmianę na lepsze .Ja osobiście nie widzę nic złego po prostu jest inaczej.W pierwszym momencie też miałem szok bo nie wiedziałem co jest grane,ale jest ok.To jest tak samo jak przestawienie mebli w mieszkanie na początku wydaje się dziwnie ,ale wkrótce dostrzegamy że w sumie jest lepiej.
PASKO ,moja uwaga odnosnie nowej strony zatypuj,logowanie powinno być pod informacją o dzisiejszych losowaniach.W tej chwili jest pod dużą reklamą i trzeba go szukać.jak by było u góry to na prawo od typowań na linii bym miał logowanie.A tak żeby je zobaczyć muszę przesuwać stronę do dołu.
« Poprzednie 100Kolejne »