Wpisy użytkownika anzu
Łącznie 6 024 wpisów w archiwum, pokazane od nr 366 134. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
chora żona razem z mężem pojechali do lekarza. Po zbadaniu żony lekarz prosi do gabinetu męża "prosze pana pańska żona jest bardzo poważnie chora i jak pan nie będzie jej pukał co drugi dzień to ona szybko umrze" . Mąż wychodzi z gabinetu a żona pyta co ci powiedział lekarz. Mąż na to : właściwie nic, powiedział, że szybko umrzesz.
bella chcę uściślić: 2008r 5/5 z +....................na CHYBIŁ TRAFIŁ wstyd jak ch..

kiedyś Einsteina zapytali co to jest czas. Odpowiedział: aaa to jest to co mierzy zegar.
Lila rano powiedziałaś ..chodzi mi po głowie 1...co to znaczy "chodzi"...przeczucie, intuicja, wyliczanki jakieś...ja znowu tylko 4/10

no tak gała Ty widzę grasz jak ja na te, które długo nie wchodziły a Championom ..."chodzi po głowie" i jest
ja nie lubię alkoholu....................................................................................................................................słabego

K..wa Gała to taka wstawka była "nie lubię alkoholu...słabego" jak na Klosie. Bruner mówił "nie lubię patrzeć na bitych ludzi....jak ktoś inny bije"
madzia w ewidentny sposób prowokujesz mnie do agresji...uważaj bo będziesz na celowniku
od pierwszego wpisu w maju byłem wyzwany od klonów ale nie róbmy scen...
Kosmaty za poważnie do tego podchodzicie...rzuć kamieniem jeżeli nie brałeś również udziału w .....
ten komputer używany jest przez trzy osoby i za takie Twoje rewelacje możesz Ty mieć nieprzyjemności
Kosmaty nie o to chodzi ...Pasko zaczyna strzelać z armaty do wróbla
no widzisz....masz trochę takie PiSowskie ciągoty do nadkontroli...a przecież to Ty z nas żyjesz a nie odwrotnie. Pozdrawiam nie przeciągam, nie prowokuje..
nie złoszczę się Wszystkich Was lubię tylko tak nadmuc***ecie ten balonMonet 

a Tobie Pasko więcej profesjonalizmu a mniej emocji i będzie OK

a Tobie Pasko więcej profesjonalizmu a mniej emocji i będzie OKJasiu weź kajecik i pisz.. Chamstwu w życiu należy się przeciwstawiać siłą i godnością osobistą. A tera kto mi się zacznie śmiać ten dostanie w ryj.
nie, nie to dla podtrzymania dyskusji...oczywiście, że plan Marshalla obejmował kraje europy zachodniej i kosztował amerykę ok 100 mld 

Robal..tak naprawdę to dla mnie wygrana powinna zmienić moje życie diametralnie..więc najczęściej gram w MM 10 z plusem stawka x3-5 i w Lotto od 5 mln
ja mam wszystko na 50% (też niezły wynik jak na mnie) albo wejdzie albo nie

no to jest koncepcja...w "przypadku Lili to może być na plusie ok 3 - 4 tys zł miesięcznie
Ona ma chyba średnio 2 trójki dziennie...ale najłatwiej liczyć czyjeś pieniądze

??