Wpisy użytkownika aniqa
Łącznie 4 692 wpisów w archiwum, pokazane od nr 289 579. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
za 8 liczb 2 zł
za 9 liczb 8zł
za 10 liczb 25zł
za 11 liczb 1000 zł
a za 12 liczb 250 000
za 9 liczb 8zł
za 10 liczb 25zł
za 11 liczb 1000 zł
a za 12 liczb 250 000
Dostajesz 2 zestawy po 12 cyfr i musisz conajmniej 8 trafic zeby dostac zwrot kuponu masakra 

Lila.Dzisiaj rano mialam historyjke. Facet do mnie przyszedł. Smierdzial ze ash wytzrymac sie nie dalo. Ja jak czuje fajki to odrazu rzygam. Wyobraz sobie mine faceta jak patrzyl jak do kibla lece heh...
mowie ci facet tam gdzie go zostawilam stal nadal jak wrócilam heh...
Gala nie poprostu nie znosze smierdzieli ash tak
Gala nie poprostu nie znosze smierdzieli ash tak
niom jush 2 miesiace leci.
A wiesz ze mialam. Ale nie ash tak jak po smierdzielach.

A wiesz ze mialam. Ale nie ash tak jak po smierdzielach.
Tomku nie raczej nigdy nie byla to szczesliwa kolekturka. A szczególnie jak panowie po twarzy obrywaja 

aga mam nadzieje ze mnie nie posluchałaś z tym 22 
19 bylo jak mówilam.
Hefajstos a skad wiesz ze ona ma sylikony?

19 bylo jak mówilam.
Hefajstos a skad wiesz ze ona ma sylikony?
mm plus wiem. U mnie w sumie były jush jakies wygrane
. Ale 6 jeszcze nie trafilam 
. Ale 6 jeszcze nie trafilam 
Multi ja jednak sie ciesze ze dzisiaj nie zagralam
. Bo moje tylko 2 liczby poleciały 
. Bo moje tylko 2 liczby poleciały 
http://www.tvn24.pl/-1,1701885,0,1,ujawniono-nowe-zdjecia-z-akcji-zabicia-bin-ladena,wiadomosc.html
ale leniwe to popoludnie. W pracy nic wiekszego sie nie dzieje masakra 

szczesciara masakra do 18 tu bedzie. Jakbym palila to bym sobie poszla zapalic a tak siedzie i patrze na ludzi w centrum 

multi tak z samkego rana przychodzi najwiecej bo to centrum handlowe. Pózniej jush tak cichutko jest. Ale nie raz to i caly dzien jest fajnie.
malutka to gratki
nareszcie. Ja narazie przestalam grac. Funduszy brak
. Ale typowaz typuje. Dzisiaj 2/10
nareszcie. Ja narazie przestalam grac. Funduszy brak
. Ale typowaz typuje. Dzisiaj 2/10malutka trzymam kciuki
szczęściara a jaka u was tam pogoda u nas zimno mokro i zle
szczęściara a jaka u was tam pogoda u nas zimno mokro i zle

artur nie dzisiaj bo ja nie dlugo do domku umykam ale jutro mozemy zagrac jesli chcesz
andromeda teraz mam krótkie wloski pare zmarszczek. Na tym zdjeciu mialam jeszcze nascie lat.
Malutka mam nadzieje. Te liczby to prawie pewniak 
artur i w takim momencie mnie zostawiasz??
Pa 

artur i w takim momencie mnie zostawiasz??

Pa 

nareszcie spokoj przeniosly sie obie na priv heh... Chodzi o andromede i wesola
mala masz racje lepiej siedziec cicho. Ale przynajmniej wiem jush o co chodzi andromedzie
. Malutka a jak u was pogoda? Bo u nas zimno i ponuro. I jeszcze do domu daleko 
. Malutka a jak u was pogoda? Bo u nas zimno i ponuro. I jeszcze do domu daleko 
U nas jeszcze slonce ale pewnie jak wczoraj bede miala tyle szczescia ze jak zaczne wracac do domu lunie
andromeda faceci sa do kitu. Wiem cos o tym ja nie raz przed swoim mezem uciekam do pracy bo nie da sie z nim wytrzymac (choleryk)
emerytka trzba bo jak jeden wyróżnimy to zaraz wszystkich trzeba bedzie 

malutka pracuje w kolekturze wiec musze cosik tu robic. Mam takie malego netbooka i w nim wbudowany internet 

Ale co dzisiaj czytalam jak babka chciala program nakrecic w Egipcie to ja na rynku zgwalcili w tlumie
.
Malutka nie zbyt bo ja wolalabym cosik robic niz ludzi w centrum handlowym ogladac
.Malutka nie zbyt bo ja wolalabym cosik robic niz ludzi w centrum handlowym ogladac
tczew z wami nie da sie zyc a bez was jest jeszcze gorzej. Ale kto zrozumie kobiety
. Jak one sie same nie rozumieja 

. Jak one sie same nie rozumieja 

Zmykam do domku
... Bo jutro czeka mnie wazny pojedynek
. Wtajemniczeni wiedza o co chodzi
. Życze wszystkim wygranych, obrabiajcie Ts jak sie tylko da. Trzymam za was kciuki Pa 

... Bo jutro czeka mnie wazny pojedynek
. Wtajemniczeni wiedza o co chodzi
. Życze wszystkim wygranych, obrabiajcie Ts jak sie tylko da. Trzymam za was kciuki Pa 

Agus czesc
.
. Wyaspalas sie?
. Mam z arturem partyjke do rozegrania w tysiąca

.
. Wyaspalas sie?
. Mam z arturem partyjke do rozegrania w tysiąca

yyy... ash mnie zatkalo