Wpisy użytkownika aniqa
Łącznie 4 692 wpisów w archiwum, pokazane od nr 286 188. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
trafisz 10/10 to uciekniesz
. A ciekawe gdzie aga31
? Mialam ze mna dzisiaj typowac 
. A ciekawe gdzie aga31
? Mialam ze mna dzisiaj typowac 
Gała ja nie lubie słodkiego a w szczególności ciasta bo cukiernik jestem z zawodu 

lila mój maz tesh tak twierdzi bo co tydzien dostaje ciasto a mnie ten zawód dobija 

ja to pieke tylko na zamowienie ale drogo sobie biore heh z czegos musze zyc
.
.aga a mnie sie ulozylo cos takiego 49 33 25 60 63 70 co o nich myslisz??? 

mowie Ci ze jak spojrzalam na mapke rano to odrazu ona mi sie rzucila w oczy i tak za kazdym razem jak tylko spojrze na mapy 

Właśnie był u mnie przedstawiciel z totka. Przywiózł mi regulamin do kaskady. Masakra 

powiem ze masz wieksze szanse niz w mm bo typujesz 12 liczb
I szansa wygranej jest 1:4,5. Cena 2 złote.Losowanych jest 12 licz z 24. Masz dwa zestawy liczb. Jezeli w jednym trafisz 8 liczb masz wygranej 2 zł. cos jeszcze???
I szansa wygranej jest 1:4,5. Cena 2 złote.Losowanych jest 12 licz z 24. Masz dwa zestawy liczb. Jezeli w jednym trafisz 8 liczb masz wygranej 2 zł. cos jeszcze???dotam mnie tesh sie to nie podoba
. Pajace nie maja jush jak ludzi okradac a z nas idiotów robia i to na nas sie wszystko sie odbija 

. Pajace nie maja jush jak ludzi okradac a z nas idiotów robia i to na nas sie wszystko sie odbija 

Ja to mowiłam przedstawicielowi ale on mnie nie słucha tylko kaze zachwalac
. W dup.. to mam ja sie nawet slowem nie odedzwe na ten temat 

. W dup.. to mam ja sie nawet slowem nie odedzwe na ten temat 

to moze teraz sie cos trafi w mm 

heh