Wpisy użytkownika anika510
Łącznie 50 wpisów w archiwum, pokazane od nr 41 037. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
40 zawsze powtarza się 69 też a 76 występuje 3 razy pod rząd dzień przerwy i tak od nowa
honorka wracaj na forum wiem że sie cieszysz 5 ale pochwal sie jak to ci sie udało
Ludzie dajcie sobie spokój z tymi grami, oni kłamią.Chłopaki w/w maja rację tam musi być przekręt.Taj kak myślałam mają program , robią statystykę z całego kto jakich liczb najwięcej póścił i komputer losuje to czego póścili najmniej, od czasu do czasu daja komuś wygrać aby nie było lipy.Idzcie do pracy i liczcie na siebie.Szkoda pieniędzy, no chyba że ktos zna prezesa lotto to wygrana murowana
Chodżcie się wszyscy zbierzemy i dosramy temu cwaniaczkowi z lotto prezesikowi.Kiedyś to chociaż komisja była a teraz jakieś KURWA sznureczki
ZMARTWIONY DAJ SOBIE SPOKÓJ Z TYM lOTTO ZAKOCHAJ SIE LEPIEJ W ...
nie mam dowodu ale gdyby zrobiło się głośno na ten temat prezesik może by się wystraszył i przestał by oszukiwać ludzi.Wiesz co najgorsze jest siedzieć z załozonymi rekami i nic sie nieodzywać.Przecież to jest przestępstwo on za to może iśc siedzieć tylko że trzeba mu to udowodnić.
Przeczytaj wyżej to co pisali inni to jest święta prawda, sznurki kule wyważone, prawda jest taka że każdakula piwinna wazyc tyle samo a wcale tak nie jest jedna jest cięższa druga lżejsza.To akurat wiem na 1000%
nikt nie będzie miał dowodu , oni to robia tak aby nikt nic nie wiedział, oni sie nie wkopia co ty?
to mafia taka sama jak klecha czy bandyci.tylko inna dziedzina
to mafia taka sama jak klecha czy bandyci.tylko inna dziedzina
ja gram na 2 i podwajam stawkę chociaz mam na papierosy, bo wie cej nie wygram a tak to chociaz wygrywam po 60 zł, drogą nie chodzi prawda? pozdrawiam
Pomyśl logicznie , my mamy swoje forum, ale czy jak byś wygral duzo kasy to chciałbys sie z tym dzielić z innymi, chyba nie?
oj PORADA, PORADA ale masz poczucie humoru. Podaj mi liczby to z wielka chęcią je skreslę.
Spróbuj grac w EL to jest tańsze i pewniejsze. Ja tak robie. Pierdole tego ML
maks 158 zejdż na ziemie, no chyba że maczasz palce w ML to znaczy że kogoś tam masz kto odważył się wreszcie zdradzić prawdę jak oszukują naiwnych ludzi.
szatan ale to juz jest oszustwo , skoro jedna kula jest lżejsza a druga cięższa
sami widzicie że jest nas coraz więcej którzy myślą że jednak ktoś tam oszukuje.Dobranoc idźcie już spać i niech wasze mozgi przyszykują siś na jutro. JUTRO KOLEJNA SZANSA CHŁOPAKI.
lkshools gratuluje dobrego myślenia, ja uważam tak jak ty , niemożliwe jest aby liczba 26 tyle nie wpadała.Posłuchajcie mnie posądziłam rzecznika lotto o to żę nas oszukują i jak chce cie to wam prześle co mi odpisał, jak pięknie mydli oczy. tylko na gg nie chce tutaj
GG 8764632
GG 8764632
""ok to dlaczego 26 nie wpada już tyle czasu, czy Pan wie że jest to nie możliwe aby tak się działo?"
JEGO ODPOWIEDŹ
Nie mam pojecia czemu tak się dzieje bo to gry LOSOWE ! a na los nie mam wpływu, komisja jest na każdym losowaniu bo wymaga tego prawo, kontrolowani jesteśmy każdego dnia …..
Proszę mi wierzyć … nie ma sensu wierzyć bajkom …\pozdrawiam
JEGO ODPOWIEDŹ
Nie mam pojecia czemu tak się dzieje bo to gry LOSOWE ! a na los nie mam wpływu, komisja jest na każdym losowaniu bo wymaga tego prawo, kontrolowani jesteśmy każdego dnia …..
Proszę mi wierzyć … nie ma sensu wierzyć bajkom …\pozdrawiam
CIEKAWE CO PASCO NA TO.
Pewnie dostane od niego zjebke, brońcie mnie.
Pewnie dostane od niego zjebke, brońcie mnie.
WWWWWWPPPPPPPPPPAAAAAAAAAADDDDDDDDDDŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 26 26 26 26 26 26 26 26 26
ALE CHYBA ZAROBILIŚCIE NARESZCIE CO?
ALE CHYBA ZAROBILIŚCIE NARESZCIE CO?
FLASZKA NA STÓŁ , SZKODA ŻW NIE MOŻEMY WSZYSCY SIĘ SPOTKAĆ I OBLAĆ 26
hosia odezwij sę do mnie na gg bo mi wywaliło system i nie mam twojego numeru.Plizz
Kogucik 19 daj gg do siebie, bo system mi wywaliło i wszystko gdzieś szlak trafił.Pozdrawiam
Proszę o info na temat typów mańka czy są wiarygodne, jeśli ktoś gra niech napisze czy wygrywa bazując na jego typach
KOCHANI przecież ewidentnie oni robią
to celowo w DL, czy wy tego nie zauważyliście jeszcze.Dziwne jest to że jak jest bardzo duża kumulacja wygrywa nie jedna a zawsze kilka 6 -tek, nie wiem jeszcze jak oni to robią ale wiem że wyniki są sterowane przez nich na 100%W dawnych czasach nie było tak wysokich kumulacji jak teraz.PAMIĘTAJCIE ZAWSZE TAM GDZIE WCHODZĄ W GRĘ DUŻE PIENIĄDZE JEST JAKIŚ PRZEKRĘT
to celowo w DL, czy wy tego nie zauważyliście jeszcze.Dziwne jest to że jak jest bardzo duża kumulacja wygrywa nie jedna a zawsze kilka 6 -tek, nie wiem jeszcze jak oni to robią ale wiem że wyniki są sterowane przez nich na 100%W dawnych czasach nie było tak wysokich kumulacji jak teraz.PAMIĘTAJCIE ZAWSZE TAM GDZIE WCHODZĄ W GRĘ DUŻE PIENIĄDZE JEST JAKIŚ PRZEKRĘT
Kochani potrzebuje aktualny program do grania w ML
moje gg 8764632
moje gg 8764632
Witam!!!Proszę czy wie ktoś kto uaktualnia statystyki?I czy one są wogóle uaktualniane na naszej stronie
« PoprzednieKolejne »