Wpisy użytkownika andromeda
Łącznie 63 848 wpisów w archiwum, pokazane od nr 246 442. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
oj mag tak jak Ci TS-ik dał tak Ci zabierze podwójnie-wspomnisz słowa me...za skąpstwo

artur123 no spoko wykorzystam szanse---niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi

mag ja też nie rzucam słow na wiatr..podajesz albo trzymasz tylko z tymi co zauważysz ze wygrali coś a resztę masz w nosie
No dobra jak taka jest niech sobie będzie..chwali sie chwali a skana z wygraną nie pokarze,jak się jej prosi o liczby to znika -nie mile to jest z Twojej strony mag bardzo
mag a szczerze podasz mi liczny na np e-mejjjla????tak szczerze po prostu po ludzku od serca?
nie milczę nie siedzę cały czas...wiem ze trafiasz i wiem ze znasz liczby ino nie chcesz mi podać

artur123 no nie przepraszaj mnie przecież to Ts tu wszystko jest możliwe

wesoły jesteś czy śpisz? zostawiam tu dla Ciebie
angela-andromeda@wp.pl
angela-andromeda@wp.pl

a co to za te 15 liczb mag?masz jakiś swój zestaw?podaj ma maila
plizz angela-andromeda@wp.pl
plizz angela-andromeda@wp.pl
no mag sparawdzam skrzynke i nic nie mam od Ciebie wysłałaś mi zgodnie z obietnicą?
aaa czyli to dal wybranych gigorio i kogoś tam jeszcze a reszta to plebs rozumiem mag
gała ciicho już bo mi się też ochota na wiosne robi
ale cicho nic nie mowie
ale cicho nic nie mowieGała tak pytam bo zazwyczaj żonaci tacy są rozmowni ale widzę że Ciebie po prostu roznośi energia i tak trzymać

mag..a tak podajesz żeby każdy nic nie miał a Twoje było na wieszchu...dyrdymały i bzdury mitomania i urojenia....
jak mam liczby to je podaje czarno na białym bez sciemy w typowaniach albo granie u tczewa czy jakoś tak
mag dyrdymaly już Twoje nie chce-jesteś nie szczerą osobą a ja lubię tylko jasne dusze czyste i szczere mag

mag wiem ze jesteś pod róznymi nikami naprawdę nie chcę od Ciebie nic,żadnych liczb żadnego nieczego nic!!
a ja woczraj trafiłam 4/6 i parke i 3/3 liczby u tczewa na dowód
Tępa strzała mag jestes
bez odbioru
Tępa strzała mag jestes
bez odbioru
a dobra już nie raz ktoś miał do mag ale podaje myli robi więcej szkód niż pożytku mam to mowie nie to nie a nie bzdury piszę i robi wodę z mózgu
wesoły ale ja tam podałam co typuje i to puszczam tez na dowód ze też znam liczby i jak cos to podaje poprstu a ni cuda na kijuuuuu z marsa wzięte
mag nie chce od Ciebie żadnych liczb ani mitomani nic już od Ciebie nie chce.....
Wesoły Ty jesteś jednak dobry człowiek dziękuje Ci za to

Wesoły Ty jesteś jednak dobry człowiek dziękuje Ci za to

tzn na priv nie odezwie Ci sie -każdy sobie rzepkę skrobie ja ci dam pewne liczby na dziś to 5,75
ja też chciałam z nią tylko pogadać-tak na privie o metodach tak o
...rozmowy chciałam o ten rąbek mi chodziło...odwyk mówisz a poleci 19 jeszcze
...rozmowy chciałam o ten rąbek mi chodziło...odwyk mówisz a poleci 19 jeszczea wiesz Pawełek co mi się sniło ze Twoja dziewczyna urodziła Ci ślicznego dzidziusia chłopca i dałeś zdięcie tego dzidzisia na multi pasko taki miałam sen

wygranych jutro