Wpisy użytkownika andromeda
Łącznie 63 848 wpisów w archiwum, pokazane od nr 239 984. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
o kawa dziękuje jeszcze nie piłam więc się chętnie z Tobą napije

torsan wesoły podawał przed typy przed skończonym meczem więc każdy miał okazje się przekonać ze ma nosa do tego
torsan to że zarzucasz wesołemu ze nie wygrywa -więc pokaże Ci kupon będziesz miał jasne na białym i nie będziesz się tak czepiał
Torsan czepiasz sie po prostu od jakiegoś czasu nie wiem dlaczego chyba z zazdrości
torsan przykro mi ale zachowujesz sie tak jak byś był zazdrosny-ciągle sie czepiasz ze sie przechwala to Ci pokaże dowód nie zachwouj sie jak dziecko
torsan napewno nie czytam Cie czasami jak piszesz i mówiłeś tu do Lili ze sie uczysz wiec dziecko nie denerwuj ludzi
wesoły no to w Twojej obronie bo mnie juz to wpienia czepia sie Ciebie bez powodu

torsan masz 19 lat jestes na profilu na nk u lili mam mowić więcej?
bartuś11882 oczywiście ze nie-ja ugodowa kobieta jestem ale nie dam bez powodu się kogoś czepiać zwłaszcza jak ktoś jest wyborowym graczem i wiele dobrego wnosi do stronki
ja się uczę od Wesołego -bo ma nosek do tych meczy
a poza tym jest fajnym dobrym chłopakiem
a poza tym jest fajnym dobrym chłopakiemno ja w pracy tez mogę mieć internet wiec mogę czasem luknąć sobie
lila bo mnie serduszko boli jak ktoś sie czepia mojego wesołego i nie dam go nikomu ruszyć

Pawełek Obiecuje no nie dało mi Cie nie obronić ale już będe grzeczna

kto da jeszcze pewniaka? wyskakiwać z pewniaków i podać je tudaj

o 14:00 ----22,69,25,75,13----- x10 stawka może jeszcze zdążycie puścić bo to pewniaki

Pawełek to poświętowałeś na imprezce u swojej kobitki-młodziutka Ta Twoja dziewczyna

mój e- mail angela-andromeda@wp.pl jeśli możesz to prześlij mi ją na e maila