Wpisy użytkownika andromeda
Łącznie 63 848 wpisów w archiwum, pokazane od nr 216 329. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
kasika a wstawiasz te buzki???przeciez są na górze jak robisz wpis emotki
to git szkoda tej jednej a to z tej metody grałeś ile wogóle puściłeś zakładów?
ile jest za 4 na 9 w Keno kto wie bo nigdzie nie mogę znaleść tego
sam9 powiedz ich szefowi ze wychodzą wcześniej z pracy to będa miały przechlapane i po sprawie
Milan ja dalej nie umiem tego liczyć...nie wiem co z czym i jak...ile wygrałeś

sorry milan emotki mi sie pomyliły nie ma byc puknij tylko ściana

Wędrowco netowy jesteś??Miałam sen piękny sen a w Tym snie sniłam ze koupowałam zdrpakę,,nie chciałąm za 2 zł tylko za 1 zł zdrapke..była to jakaś zdrapka co jak zdrapiesz trzy takie same kwoty to wygrywasz tę kwote..i zdrapałam tę zdrapke a tam 3 takie same kwoty czyli 100zł...we śnie wygrałam 100 zł co to oznacza??może da sie to przełożyc na liczby np 1,2,10,3???Wędrowco netowy help
wesoły jak nie można jak można!!ostatnio wędrowca przetłumaczył sen na 26 i było...można można
Wędrowco netowy jesteś??Miałam sen piękny sen a w Tym snie sniłam ze koupowałam zdrpakę,,nie chciałąm za 2 zł tylko za 1 zł zdrapke..była to jakaś zdrapka co jak zdrapiesz trzy takie same kwoty to wygrywasz tę kwote..i zdrapałam tę zdrapke a tam 3 takie same kwoty czyli 100zł...we śnie wygrałam 100 zł co to oznacza??może da sie to przełożyc na liczby np 1,2,10,3???Wędrowco netowy help
rozumiem ale to sie liczby przysnią czy rano mam Ci go opowiedziec?
ale sama sobie ich nie przetłumaczę bądź rano na forum to Ci sen opowiem i przełożymy to na liczby
Jechałąm gdzieśautobusem bez biletu nagle sobie o tym przypomnialam i wysiadał wraz z kolezanką.pozniiej poszłyśmy na nogach polną droga,,Śniły mi sie 2 kolezanki z podstawowki ,,jedna odbierała mi ta druga tzn rozmowy z nią,,wkrzuyłam sie na tę kolezake..pozniej snił mi sie dziadek ze z nim cos jadłam...byłam w jego domu bawiłam sie byly tam jescze inne osoby,,,..kolejny skrawek snu to wracałąm zszkoly jakąs droga asfaltową z białymi liniami ciągłymi na górce był widać kośció,,,pozniej snił mi sie ksiądza ja wiem ze był to ksiądz bo go kiedys znałąm i jakies dziewczyny,,wszstkie podrywaly tego ksieza..pozniej sniło mi sie boisko i jak ktos kopie piłke nożną
tak jak prosiłeś mnie wedrowco oopisuje sen z Rana--Powiedz jakie liczby?
Jechałąm gdzieś autobusem bez biletu nagle sobie o tym przypomnialam i wysiadał wraz z kolezanką.pozniiej poszłyśmy na nogach polną droga,,Śniły mi sie 2 kolezanki z podstawowki ,,jedna odbierała mi ta druga tzn rozmowy z nią,,wkrzuyłam sie na tę kolezake..pozniej snił mi sie dziadek ze z nim cos jadłam...byłam w jego domu bawiłam sie byly tam jescze inne osoby,,,..kolejny skrawek snu to wracałąm zszkoly jakąs droga asfaltową z białymi liniami ciągłymi na górce był widać kościół,,,pozniej snił mi sie ksiądz ja wiem ze był to ksiądz bo go kiedys znałąm i jakies dziewczyny,,wszstkie podrywaly tego księdza on niby nie miał nic przeciwko..pozniej sniło mi sie boisko i jak ktos kopie piłke nożną jakiś mecz i piłka gdzies poleciala i jakas dziewczyna ją kopneła......Jakie liczby z tego wędrowco?
Jechałąm gdzieś autobusem bez biletu nagle sobie o tym przypomnialam i wysiadał wraz z kolezanką.pozniiej poszłyśmy na nogach polną droga,,Śniły mi sie 2 kolezanki z podstawowki ,,jedna odbierała mi ta druga tzn rozmowy z nią,,wkrzuyłam sie na tę kolezake..pozniej snił mi sie dziadek ze z nim cos jadłam...byłam w jego domu bawiłam sie byly tam jescze inne osoby,,,..kolejny skrawek snu to wracałąm zszkoly jakąs droga asfaltową z białymi liniami ciągłymi na górce był widać kościół,,,pozniej snił mi sie ksiądz ja wiem ze był to ksiądz bo go kiedys znałąm i jakies dziewczyny,,wszstkie podrywaly tego księdza on niby nie miał nic przeciwko..pozniej sniło mi sie boisko i jak ktos kopie piłke nożną jakiś mecz i piłka gdzies poleciala i jakas dziewczyna ją kopneła......Jakie liczby z tego wędrowco?
Wedrowco netowy i jak analiza snu jakie z tego liczby wychodzą?
no co ?złe wyniki mi wpisano nie moje podawałam inne a ktoś mi wpisał swoje własne-z kosmosu
Hosia
ja sie nie przejmuje ja tylko poprosiłam o korekte wynikow a wesoły tak pali oryginalne zioło

ja sie nie przejmuje ja tylko poprosiłam o korekte wynikow a wesoły tak pali oryginalne zioło

Pasko ale to nie do Ciebie tylko do typowania na forum u Tczewa...wesoły no widzisz robisz z igły widły...Nic nic Pasko ja juz zrobiłam odpowiedni wpis na forum
andromeda forma żeńska...to byłą królewna z mitologi greckiej więc od urodzenia do chwili obecnej jestem kobietą Kantor50
wesoły bo ja jestem andromeda i królewna i gwiazdozbiór jestem tu jestem tam żyje sobie pośród gwiazd me imię....szukaj go na końcu tęczy

adi777 to nie spam tylko proźba o korekte -typujesz ze sie wypowiadasz?Nie--wiec nie wiesz co do czego a podnosisz głos
a mnie przychodzą smsy od Lotto zeby zagrać o samochód a ja nigdy nie wysyłałam tego kodu a i tak błagają o smsa zeby im wysłać

lepiej nie sprawdzać nie puszczonych liczb..szkoda