Wpisy użytkownika amour
Łącznie 8 672 wpisów w archiwum, pokazane od nr 432 500. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
chociaż teraz nie wiadomo, co zrobią ja bym postawił dwa zakłady w jednym 75 a w drugim 74 i 78 no i 76
klonek w ten sposób wykończyli by polskę gospodarczo, politycznie zrobili to, jeśli to Oni w Mirosławcu i Smoleńsku
to zależy, jaki ten kraj jest, jeżeli ma swoje surowce energeryczne, energię, gaz itd, to nawet jakby nie wzieli tych 50 ton jabłek na kompot, to nic sie niestanie, ale jeśli tak jak Polska nic nie ma oprócz deficytu to nawet te 50 ton jabłek może zaszkodzić, zakręcenie gazu też
Mirosławiec, no według mnie też ktoś w tym maczał palce, bo agle zginęła elita polskich sił powietrznych, swoją drogą wszyscy szkoleni przez siły NATO, żadengo PRL'owskiego generała i oficera nie było w tym samolocie,
klonek dlaczego ty jak 80% zaraz zaczynasz odchodzić od tematu, gdy się rozmawia o smoleńsku i o możliwości zamachu?
no klonek masz rację 100% dokładnie, ale po co ich sporawdzali to osobne pytanie.
klonek, mi nie chodzi o to, że to był zamach na 100%, ale nie można wykluczyć na 100%, że nie był i to wszystko

No tak było po rolnicy już straty mieli, a do budżetu nie wpływały podatki z tytułu sprzedaży
hehehehe nie no mój to w domu siedzi, latem nie lubi na dworze za dużo przebywać, ale zimą za to nadrabia

właśnie, on sam wypije swoje i do nas przychodzi z nami pić heheheheh

krzysio myślę, że dzisiaj może wejść 76 i 74 albo 78, ale też nie wysyłam nic
odwyk to Wy macie gwarantowany, ja się jeszcze potrafię powstrzymać

ok idę będę ok 14 papa wszystki, darek lila, anzu, krzysio, profesor, aniqa,