Wpisy użytkownika aga31
Łącznie 3 035 wpisów w archiwum, pokazane od nr 262 806. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Ja to idę swoimi zagram bo ja tu patrzę na typowania to zmieniam póżniej swoje i kiepsko na tym wychodzę

A co ty o jego dzisiejszych liczbach myślisz Pablo i tym przesunieciu co zrobiłam

jedynie co mi się podoba to 63, ale i jej nie jestem pewna że będzie a reszta to poważne wątpliwośći

Miło jest usłyszeć, że ktoś te wpisy śledzi, tylko odrobinę potrzebuję pomocy z pogrupowaniem tego Tomcio

Idę walczyć z moimi cyferkami. Może coś zamienię, zmniejszę i cosik z tego wyjdzie

Ja mam 15 liczb i nie wiem co wybrać.
O 14 miałam 15 i osiem trafiłam

O 14 miałam 15 i osiem trafiłam

Dobrze Wędrowco. A czy te liczby mogę Ci przesłać na adres email?
Dziś dla Artura podałam swoją 15 około 10 tylko nie wiem czemu nie zagrałam
Dziś dla Artura podałam swoją 15 około 10 tylko nie wiem czemu nie zagrałam

TO tak będę robić. Chce Ci powiedzieć, że nie widziałam jak zadawałeś pytanie odnośnie lotto testu, bo mnie nie było - sugerowałam się nim przy wyborze liczb do lotto.
Życzę Ci miłego popołudnia i wieczoru

Życzę Ci miłego popołudnia i wieczoru
Zgadzam się z Tobą hanusia76. Dzięki niemu ze swojego snu trafiłam parkę dwa razy

Wędrowco trafiłam 5 z 15. Na 22 jest gorzej typować dla mnie na 14 lepiej

Jedna osoba mi powiedziała, że niepotrzebnie robię zamieszanie odnośnie mojego typowania. Nie będę więcej podawać typów ani ile trafiłam.Będę zatem dostępna dla kilku osób pod nr gg, adresem email czy komórką. Więcej tu się nie pojawię. Pozdrawiam wszystkich i życzę wysokich wygranych

Zastanowię się i pomyślę. Kilka osób ma moje gg więc wie gdzie mnie szukać
Wiem tylko jedno jeśli ktoś pragnie bardzo wygrać i trafić to nie trafia. A jeśli to sobie odpuścił to są bardzo miłe niespodzianki

Gram na 6 skreśleń Robal 36. Przez kilka dni mnie nie będzie i życzę wszystkim wysokich wygranych.

Witaj Wędrowco 
Dziś nie typowałam. Ktoś mnie wczoraj zdenerwował i powiedział, że niepotrzebnie marnuję komuś czas. Jednak twierdzę, że będę robić to co robię i jutro za typuję i napiszę jak trafiam. W to co robię wkładam dużo pracy i nie chcę tego zmarnować. Pozdrawiam i życzę miłego popołudnia i wieczoru.

Dziś nie typowałam. Ktoś mnie wczoraj zdenerwował i powiedział, że niepotrzebnie marnuję komuś czas. Jednak twierdzę, że będę robić to co robię i jutro za typuję i napiszę jak trafiam. W to co robię wkładam dużo pracy i nie chcę tego zmarnować. Pozdrawiam i życzę miłego popołudnia i wieczoru.
Witaj hanusia
Możliwe,że będzie na 22, ale tego nie jestem pewna. Dziś sobie odpuszczem to i jutro typuję

Możliwe,że będzie na 22, ale tego nie jestem pewna. Dziś sobie odpuszczem to i jutro typuję

15 i 17 możliwa, ale dziś nie podpowiadam. Jutro postaram się jak dojdę do siebie

A to tak mi przyszło do głowy po losowaniu. Ja zaraz znikam, a jak coś to na gg

A ile ty dragon trafiłeś. Nie będę więcej pisać o typach to koniec. 

Jak tu piszą co niektórzy i denerwują. Ciekawa jestem co oni potrafią wytypować czy tylko spisywać

Dragon powiem Ci szczerze raz miałam 12 z 14 i wątpię abyś ty takiego cudu dokonał

Zgadzam się z Tobą Aniqa. Nie ma po co. Zazdroszczą co niektórzy tylko takiej wiedzy i intuicji

Dziś bez plusa. A z tych liczb co miałam to nawet plusa widzę, że nie było. Czas teraz na 22 się skupić

Wszystko możliwe. Ja tak widzę samotne 23,27,,38,17,47 i 30 co mówisz Aniqa
Mi też raz cyganka wywróżyła, że będzie wielka tragedia w rodzinie i sprawdziło się

Ja też w to nie wierzyłam dopóki tego nie powiedziała. Wróżyła w czerwcu a w sierpniu był wypadek. Ale dosć o tym. czas na cyferki

Serwer chyba przeciążony bo nic nie doszło i ja też cos ci wysłałąm
Zgadzam się. Ale co tu mówić o wysokim szczeblu jak i na niskich szczeblach jest korupcja przy naborze do pracy - WITD, Służba Celna i wiele innych urzędów
Jutro będzie liczba 73 tylko zgadnijcie na które losowanie?

Wędrowco trafiłam 6 z 15

Wędrowco trafiłam 6 z 15

A ja sobie wolne zrobiłam i żałuję. Na sucho wytypowałam 5/5 i trafiłam

Tylko mnie tutaj nie było doradzić. Może mnie pytaj odrobinę. Wczoraj o 14 i nie zagrałam