Wpisy użytkownika aga31
Łącznie 3 035 wpisów w archiwum, pokazane od nr 261 668. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Jeszcze czekam na szkolenie i będzie po 12 godzin
Nie myślałam choć zaraz wybiorę z tych co mam. Powinniśmy wspólnie typy ustalać

Nie myślałam choć zaraz wybiorę z tych co mam. Powinniśmy wspólnie typy ustalać

Marcin super sposób na typowanie i tym sposobem można trafić 6 z 10. Artur a ja myślę o 69 na dziś

Nie dałam rady dziś. Jak z rana wyjechałam to niedawno wróciłam a tam gdzie bylam to nie było gdzie zagrać

Jutro typuję. Tylko cosik po losowaniu zrobię. Udoskonalam i co raz lepiej jest

Rowera nie mam
Jutro Artur zagram - dziś wytypowałam 25 liczb i próbuję zmniejszyć jeszcze. Mam nadzieję, że jutro odezwiesz się na gg lub wyślesz sms z typami

Jutro Artur zagram - dziś wytypowałam 25 liczb i próbuję zmniejszyć jeszcze. Mam nadzieję, że jutro odezwiesz się na gg lub wyślesz sms z typami

A pokażesz mi Marcinie co to za tablelka i czym różni się od tamtych

31 będzie jutro bo widzę że ja typowałeś i jeszcze dwie niewiadome liczby. Czekam na gg. Dobranoc

Artur napisz jutro na gg, bo z tego co pisałam to nieźle pada i to dobra podpowiedź jest

O kodzie csn trochę jest napisane tutaj - http://www.multipasko.pl/news2/
A ze mną cyferki nie chcą rozmawiać i nie wiem co typować.
Jedynie widzę 27,76

Jedynie widzę 27,76
już się upewniłam i 13 na pewno nie będzie.
Prześlij mi Nok66 na pocztę to może coś ci podpowiem
Prześlij mi Nok66 na pocztę to może coś ci podpowiem
Witaj Aniqa
Teraz zrobiłam przerwę sobie i teraz wracam do gry, ale ciężko mi jakoś idzie

Teraz zrobiłam przerwę sobie i teraz wracam do gry, ale ciężko mi jakoś idzie

Głowa mi od cyferek bolała dlatego zrobiłam sobie przerwę i na dobre mi to wyszło. Teraz mogę znowu się na tym skupić
Z tym się zgadzam, że dla szczęściarzy i napchanych 
Choc ci powiem, ze z tego co robię to 12 liczb jest na 14 czasem mniej czasem wiecej

Choc ci powiem, ze z tego co robię to 12 liczb jest na 14 czasem mniej czasem wiecej
Mam kłopot z jej zainstalowaniem. Miałam wcześniejszą i wszystko odisntalowałam. ściągnęłam nową aplikację i została automatycznie pzeskanowaną w poszukiwaniu wirusów. Później występuje komunkiat czy chcesz zauktualizować?
Dziękuję za pomoc. Już wszystko jest w porządku i mam założone konto
3 weszło. Muszę jeszcze popracować. Ale jak popatrzyłam co wybraleś to niektorych od razu bym ja nie brała pod uwagę
A co innego proponujesz zamiast gg? TO może najnowszej wersji nie instaluj bo strasznie muli i się zawiesza

Mogłbyś podać swego email to Ci wyślę co jeszcze wymyśliłam. Jeszcze nie wysłałam
Artur pomożesz mi wybrać na bazie tego co będę miała i mogę to Ci na email wysłać?>

Ja też nie ufam 14 i 15 i ich nie będzie, tak jak 50,51 i 59, choc 59 mnie trapi

Marcinku dojdę. Bo na 10 to 5 trafiłam, a na wieczór mam wybrane tylko 9 i to połączenie dwóch metod i coraz wiecej zaczynam widzieć po przerwie

Ja tego mini nie mogę rozgryźć i zaraz cos ci na pocztę wyśle jeśli można

Oj szkoda Marcinie, to może razem by piątkę ustaliliśmy i coś wygrali razem