Wpisy użytkownika aga31
Łącznie 3 035 wpisów w archiwum, pokazane od nr 242 479. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Z tym się zgodzę. Ale co powiesz na to, że mi się śnią pogrzeby i to znajomych ludzi i w rzeczywistości sie sprawdzają
Nokk gdybym wczoraj podała te liczby co wg mojej metody robię i jakbyś wyeliminował te co nie padną to by bylą 10/10

już ci podalam na gg. Dzis to nie ma co z tego brać bo mało liczb padnie
wypróbuj 15, wczoraj tyko jedna osoba o 14 trafiła 6/10 i to było tą metoda
Już tu podawałam i wszyscy się ze mnie śmiali. A najwięcej trafia się co weekened
Proszę bardzo. JA tu od niedawna gram i testuję choć zdanie mam juz wyrobione. Widzę,że tu są osoby z większym doświadczeniem.
A u mnie co tydzień trafiam 11, muszę nad tym posiedzieć jeszcze.a Teraz obiad idę robić. Pa pa
A ja sobie robię przerwę i nie będę typować trzeba odpocząć bo to uzależnia
Ja zagram raz na tydzień w weekend, ale tylko wtedy gdy wypada 11 z moich liczb czyli popracować muszę i to ostro
a powiedz pod jakim względem brać analizę map bo to jest bardzo istotne. Jak patrze to zawsze wypada +1, -1 od poprzedniego losowania
Ja to spróbuje polączyć z tym co robie i zobaczę co będzie.Pozdrawiam
Ro tylko zwykle przygladanie sie liczbom i patrzenie do przodu i do tyłu +1 i +2 oraz -1 i -2
A spróbuj odinstalować gg, tylko przed tym eksportuj kontaktydo serwera gadu gadu
Dziękuje mała557. Zobaczę liczby po losowaniu o 14 i wysle ci na email 

możliwe,że będą. Nikt nie jest w stanie tego przewidzieć tak teraz losoują
A ja powie, że na 14 i 22 bedzie coś z tych liczb:36,55,74,21,52,13,31,12,22,78,7,73,32,72,39,23

Mi też nikt nie pomaga. Powiem, że o 14 będzie 5 z tych liczb. Inwencja należy do was, należy to polączyć z mapką

Wszystko jest możliwe, nawet że czasem zamiast 20 wylosują 21. Z tego co zauważyłam najlepiej grać w ostatniej chwili przed 14 lub 22
Na snach tutaj zna się i opisuje wędrowca netowy. Mam liczby i muszę na zakłady rozpisać i zagrać o 14. Tutaj ich nie powiem.
2 liczby i resztę muszę wybrać bo cos mi nie pasuje z tych co wybralam

Zadam nietypowe pytanie. Jak myślicie, które liczby dziś nie wypadną
Ja już rozpisalam 30 liczb na 20 zakładów tylko nie wiem, który wybrać lub kwestia wyeliminować liczb które nie padną
Mag ale ja na forum nie podam tych liczb. Moge na email wysłać lub gg.
TO idę i zagram 7,8,36,55,74 bo nikt mi nie chce podpowiedzieć, a mag sie obraził chyba
9 i 12. Mag to jak z tymi pewniakami będzie wybierzesz jak ci prześlę

prześlij to co wybierzesz jeśli możesz i nie zamieszczaj tego na forum
Oj pech. Jak z tych liczb trafie 6/10 lub coś wiecej a to jest wieksze prawdopodobieństwo. Widzieliście przerwę miedzy 26 a 48 - oj dziś coś z tego bedzie
Tutaj tylko śledzą i spisują liczby. Ktoś wie ile kosztują zakłady z 30 liczb rozpisane po 10?