Wpisy użytkownika Turbo
Łącznie 898 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 726 991. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Dzisiaj będą główne w Kaskade, Lotto Plus i 10/10 w MM a w Lotto 18 baniek na wtorek
Mniaaaam, Kasza gruczana teraz jest wskazana Zwłaszcza przed typowaniami i orzechy włoskie
Odpowiadam. Największą wydajność mieli w Gdańsku i Bytomiu. Siedmioraczki, szescioraczki i piecioraczki
Gosiu to po dyni i słonecznikach powinnaś strzelać same główne wygrane
Gosiu ja jeszcze planuje. Mam dziewiecioro. Jeszcze dwoje i drużyna piłkarska, ale żona chce mieć 12 Apostolow
W międzyczasie dla Ciebie bukiet, a za chwilę rodzina w komplecie
Dajcie jutro duuuuzo pewniakow. Najlepiej 60 na MM. Reszta to te, które będą niepewne.
Z podanych wczoraj na czacie wyszły takie zestawy :
19,22,23,27,30,39
27,28,31,33,43,54
5,11,19,28,31,54,67
5,20,21,27,33,43,55,67
Troche źle rozpisane.
19,22,23,27,30,39
27,28,31,33,43,54
5,11,19,28,31,54,67
5,20,21,27,33,43,55,67
Troche źle rozpisane.
To nie były moje typy a na czacie były podawane daty i pewniak 19.Nie chce mi się tego szukać.
Ktoś podawał na czacie by grać w MM liczbami z 13.05.2000 i następne dni.
Kumulacje teraz są pod dyktando Skarbu Państwa. To już jest polityka. Gdy jest kumulacja więcej ludzi gra, i Skarb Panstwa ma większy zysk. Może latać dziurę w budżecie.
Na portalu jest dużo chłopaków, którzy już zaprzestali typować. Nie piszą na czacie. Grają liczbami z wybranych profili. Dobrze na tym wychodzą. Przeszli właśnie na bukmacherskie zakłady.
Scenik, dokładnie tak. Najlepiej grać z kimś z rodziny lub z.... centrali.
Magda, napisz na czacie jeszcze jutro. Może się odezwie. Ja ich znam, nie mogę ujawniać bez ich zgody.
Scenik, to poważna sprawa. Tajemnice wstykanskie wyszły na jaw. Część z T. S. też. Byłemu pracownikowi - dyrektorowi pewnego działu grozili sprawa karna. Wejdź na YouTube, znajdź materiały o Lotto. Tytułów nie podam, chociaż ich znam.
Chyba Krzysztofc, dawał skany wygranych. Admin mu gratulowal.Jest tu jeszcze ktoś z Korna. Ja wiem kto to jest.
Posłuchaj na YouTube jak chciał naciac na kumulacje. W ostatniej chwili odduneli go od losowań.
No, nie szuje? Dopiero teraz otrzymałem potwierdzenie o zawartych zakładach z rana!!!!!
Scenik, w każdej bajce jest coś prawdy. Pewnego czasu grałem z kolegą podczas kumulacji lotto. Wysłaliśmy system na 12.Padla piątka. Podczas sprawdzania w kolekturze sklepowej, kolektorka zatrzymała kupon mówiąc, że jest brak wygranej.
Im więcej się dzielimy pewniakami na czacie, tym gorzej dla grających.
Scenik, ktoś na FB podał 5 zestawów systemowych na Lotto na 12 liczb online. Mam je. Nawet mu trójka nie wpadła, a ja na 6 zakładów na 6 liczb mam piątkę i 3 czwórki. Też z chybika. Kupowałem co dwodziesty zakład.
Czekam na potwierdzenie wygranej. Chyba trzeba iść spać, bo będą pozno.
Nie chce tutaj pisać bo obserwując czat, zauważyłem, że jest kilka wrednych osób.
Scenik, słuchaj. My we trzech wydaliśmy kasy na gry ponad. Zgadnij ile
Nadal brak potwierdzenia zawartych zakładów online. Masakra jakaś. Zapraszam na ciacho. Proszę zabrać kawę że soba
Na chybika w Keno 10/10, stawka 5 powinienem mieć 30 zł, a nie mam. Muszę reklamować. Może później przyjdzie info, skoro brak potwierdzen zawartych zakładów.
Oczywiście nie miałem ani jednej trafnej.Poeinienem mieć 6 zł razy 5.
Tomi77, kupiłem 20 zakładów Mini z maszyny na 10 losowań.Przez 5 zaliczonych losowań nie padła nawet trójka.
Sebastian ma też święto 26.01.On dzisiaj nie obchodzi imienin.Wreszcie facet trafił ładna kasę.Dlatego już się tutaj nie pokazuje.
Arczibalik73, 4 piatki wpadną na Dolnym Slasku , 2 w Opolu, 2 w Krakowie, 3 w Warszawie i po jednej w Bydgoszczy i Toruniu.
Ja prosiłem 10 zakładów Mini każdy oddzielnie.Ta wydrukowała 10 po 10 zakładów.Kupilem je.Wygrana słownie
zero złotych i tak przez 5 kolejnych losowan.Wyje je do kosza
zero złotych i tak przez 5 kolejnych losowan.Wyje je do kosza
K30, masz piękne pewniaki.Tylko grać bo to są chyba te od Twojego informatyka ???
Najlepiej dać kupon do skreślenia babci z Parkindonem.One dobre kreślą.
Pan Robert wysłał kilka zakładów w USA , trafił chyba 600 milionów dolarów
Niektórzy mają długi staż na portalu a sypia wylgaryzmami. Inny zaś mu kibicuje.
Dopiero teraz przychodzą informacje o wygranych z wczorajszego dnia a ja już pobrałem kasę w Oddziale.
Pamietacie jak ktoś opublikował post ze zdjęciem liczb, którymi nie proponował grać?
Masterszef, nie musisz czestowac nas wulgaryzmami na czacie.... uja to zostaw w spodniach
Mewa, jeśli podajesz liczby na czacie, każdy może wyrazic swoją opinię. Zaproponować dodatkowe. Do kulturalnych to Ty nie należysz.
Sebastian, dziękuję za komentarz. Pozdrawiam. Niech Mewa mówi sama do siebie. Naukowcy dowiedli, że ludzie mówiący sami do siebie są mądrzejsi.
Stara Blotnica, ładna wioska, piękny kościół. Jadąc od Kielbowa, po prawej stronie. Obraz Matki Boskiej Blotnickiej koronowal kardynał Karol Wojtyła, późniejszy papież.
Kolektura w sklepie spożywczym. Opel18, wie gdzie to jest bo mieszka blisko.
Damian1983, sprawdzam 10 zakładow mini z maszyny od 9-ciu dni. Nawet trójka nie padła. Zaraz dam skana z maszyny, system.
03,05,07
10,12,13,14
17,18,21
25,26,28
35,40,41
47,48,49
Jutro gramy tylko tymi liczbami
10,12,13,14
17,18,21
25,26,28
35,40,41
47,48,49
Jutro gramy tylko tymi liczbami
Postanowilem zmienić skan wczorajszych wygranych w Keno.Nadyepnych nie będzie.Nie pozdrawiam, nie życzę wysokich wygranych bo nic z tych życzeń nie ma.Moje życzenia są takie: - Oby nie padła szóstka, niech rośnie kumulacja, a piątek w Lotto i lotto plus, niech będzie rekordowa ilość, a za czwórkę niech będzie chociaż 37 złotych, tak , by każdy kto ją trafił cieszył się z wielkiego szczescia.Amen.