Wpisy użytkownika Tadeo112
Łącznie 1 258 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 542 965. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Wizard, 12,28,68,80,72,75 jutro.
Jak wygrasz to połowa moja xD
Jak wygrasz to połowa moja xD
Kto nie ryzykuje ten nie ma
Wysłałbym jutro na 14 ale o 7 muszę już być w pracy
Wysłałbym jutro na 14 ale o 7 muszę już być w pracy
i już jutro będziemy bogaci
Bo ten telefon nam się opłaci
Puścimy kuponik, może dwa
Bo znowu wieczorem wielka gra...
Bo ten telefon nam się opłaci
Puścimy kuponik, może dwa
Bo znowu wieczorem wielka gra...
I kolejne losowanie już za nami.
Nic się nie trafiło z takimi liczbami.
Niech kupony porwie morski prąd szeroki.
Dzisiaj znowu zagościły tu..oboki.
Ja chyba też spadam, milionów nie wygrałem dzisiaj więc jutro znowu do roboty
Tak więc wszystkim pięknym paniom życzę kolorowych snów A panom życzę pięknych pań w tych snach
Tak więc wszystkim pięknym paniom życzę kolorowych snów A panom życzę pięknych pań w tych snach
Wasyl do końca miesiąca może się wszystko zdarzyć...ale ja Ci mojego 4 miejsca nie oddam
Znaczy ja tam nie wiem jak Wy ale ja ostatniego dnia typuje 2x 10/10 w multi xD
A ja już myślałem jakie liczby podam Pasko do wygranego kuponu
Aaaaaah 9,12,15,27,29,43 Lotto.
Jakbym puścił z plusem by chociaż 100 było 4/6
Jakbym puścił z plusem by chociaż 100 było 4/6
No to teraz można kupnem podłubać sobie w zębach i czekać na informację o kumulacji. I zagrać jeszcze raz w sobotę o minimum 50 000 000
Informuję wszystkich że nie musicie grać w sobotę bo ja zgarniam główną wygraną
Od razu mówię że jak trafię w sobotę to wszyscy przyjeżdżacie do Wwa i robię melanż dla mp za 2 miliony :p
Już widzę te kolejki w kolekturach. A o 21:40 pół Polski obserwuje losowanie.
MCSI można by było pójść do TS-a, zapłacić tą sumę i po prostu dostałbyś blankiet od nich potwierdzający wyczerpanie wszystkich kombinacji. Szóstka gwarantowana. Tylko strata w momencie gdyby ktoś jeszcze trafił szóstkę a poza tym.... Gdybyś miał 42 miliony złotych do wydania na kupony to naprawdę byś grał?
Zakładam że gdybyś wszedł do oddziału z 42 milionami to nie mieliby problemu z załatwieniem Ci takiego blankieciku :p
emzet no tak, ale zakładając że kumulacja dojdzie do tych 60 mln, i dwie osoby trafią to masz 30 mln wygranej. Minus podatek to 27 mln. 42-27= 15 milionów straty. A z 5, 4 i 3 15 milionów byś nie uzbierał
Jeśli jedna osoba to trafi to zdecydowanie będzie liderem lotto milionerów.
krzysztof witam.a dobrze poza tym że dzisiaj w lotto plus byłoby 4/6 gdybym nie żałował 1 zł na puszczenie z plusem
A może ja przyszaleje w sobotę i puszcze systemem na 7 skreśleń
Bill ale losy tej kwoty są już przesądzone. Po 30 mln do mnie i zgrywusa
Miłej nocy wszystkim życzę, słodkich snów o sobotnim wieczorze
A od jutra mapki w ruch
Dobranoc
A od jutra mapki w ruch
Dobranoc
po wstępnej analizie mapek 7 liczb odrzucone.
kiedyś w mini też tak robiłem i wytypowałem kilka kuponów tylko wygranego 5/5 nie puściłem xD
kiedyś w mini też tak robiłem i wytypowałem kilka kuponów tylko wygranego 5/5 nie puściłem xD
wszystko wskazuje na to że szósteczka może wpaść z liczb : 4,6,7,10,13,17,18,22,24,25,28,29,30,32,33,35,36,38,42,46
jest na mp program który wpisane liczby mi porozdziela na losowe kuponiki po 6 liczb?
Cocojambo, nie martw się, gram tylko jak są duże kumulacje.
no właśnie taki młody a 5/5 w mini koło nosa przeszło
wiem że z tego byłoby sporo kombinacji, jednak jest to już tylko 20 liczb a nie 49.
nie chcę wykorzystać wszystkich kombinacji bo byłoby ich dalej od groma. nie chcę też kombinować już i zdam się na los robiąc z tych liczb np 5 zakładów
no właśnie taki młody a 5/5 w mini koło nosa przeszło
wiem że z tego byłoby sporo kombinacji, jednak jest to już tylko 20 liczb a nie 49.
nie chcę wykorzystać wszystkich kombinacji bo byłoby ich dalej od groma. nie chcę też kombinować już i zdam się na los robiąc z tych liczb np 5 zakładów
Cocojambo, może i głupi ma szczęście ale jak wejdziesz na mój profil zorientujesz się że trochę bystrości posiadam. no i czasem mam rękę do liczb
emeryt, będziemy się o to martwić w niedzielne popołudnie
chciałbym mieć takie zmartwienie
chciałbym mieć takie zmartwienie
rutra, zapewne wpadnie jakaś liczba spoza tej 20-tki.
myślę że wygodniej byłoby wtedy wysłać tą 20-tkę w zakładach systemowych po 12 liczb.
Cena ta sama ale mniej makulatury bo około 50 kuponów a nie 38 tysięcy ponad
myślę że wygodniej byłoby wtedy wysłać tą 20-tkę w zakładach systemowych po 12 liczb.
Cena ta sama ale mniej makulatury bo około 50 kuponów a nie 38 tysięcy ponad
Cocojambo, ale zluzuj śrubeczkę
każdy robi to co lubi
gdybyś Ty wygrał to też byś się nazwał ułomem umysłowym?
każdy robi to co lubi
gdybyś Ty wygrał to też byś się nazwał ułomem umysłowym?
Przestańcie politykować. nawet tutaj musicie?
to jest chat związany w grami TS-a, pogodą, wynikiem meczu z 19 ligi hokeja na trawie ale na miłość boską dajcie chociaż tutaj odpocząć od polityki
to jest chat związany w grami TS-a, pogodą, wynikiem meczu z 19 ligi hokeja na trawie ale na miłość boską dajcie chociaż tutaj odpocząć od polityki
Cocojambo, z tym że naprawdę są osoby którym taka kasa by nie uderzyła do głowy i nie zrobiła im papki szpinaku z mózgu
dlatego ja bym zainwestował w nieruchomości i niech mnie spróbują okraść z 10 mieszkań które dodatkowo bym wynajmował i kasiorę trzepał
Cocojambo, nie, akurat jak widzisz ja myślę trzeźwo.
inwestycja w coś z czego nie da się okraść.
inwestycja w coś z czego nie da się okraść.
i co wy macie z tą mafią stojącą pod totalizatorem czekającą z gnatami
serio myślicie że spojrzeliby na kogoś kto wygrał taką kasę? a rodzina by nie zgłosiła zaginięcia "lotto milionera"?
serio myślicie że spojrzeliby na kogoś kto wygrał taką kasę? a rodzina by nie zgłosiła zaginięcia "lotto milionera"?
Cocojambo, mafia nie interesuje się wygranymi w lotto. gdyby tak było to po prostu weszliby tam, sterroryzowali wszystkich pracowników i wzięli te pieniądze. problem?
Cocojambo, nie jestem spiskowcem. czemu w innych krajach warunkiem odebrania wygranej jest ujawnienie tożsamości? I jakoś nikt się tego nie boi
Nie przejmuję się tylko widać że trafił się troll który założył konto kilka dni temu i stara się udowodnić swoje racje. Cocojambo, powiedziałeś że młody a uzależniony od TS. I coś o bystrości
jeśli wytypujesz kiedyś 5/5 w mini to pogadamy.
Nie chwalę się tym, ale uważam za powód do dumy. Żałuję tylko że nie puściłem ale mam satysfakcję i nikt mi jej nie odbierze. Nie jestem nałogowym graczem ale Twoje wrogie nastawienie do wszystkich i wszystkiego po prostu aż odrzuca. Założyłeś konto po to żeby miło spędzić czas czy po to żeby trollować i napawać się tym że być może kogoś zbulwersujesz? nie ten poziom. a żebyś wiedział ze się ujawnię zresztą obiecałem to wczoraj na czacie że jak wygram to robię imprezę dla całego multipasko kolejka przyjaciół się ustawi? sam wiem kto był przy mnie jak było ciężko i komu mogę pomóc bo na to zasłużył. ciężko jest odpowiedzieć "nie"?
jeśli wytypujesz kiedyś 5/5 w mini to pogadamy.
Nie chwalę się tym, ale uważam za powód do dumy. Żałuję tylko że nie puściłem ale mam satysfakcję i nikt mi jej nie odbierze. Nie jestem nałogowym graczem ale Twoje wrogie nastawienie do wszystkich i wszystkiego po prostu aż odrzuca. Założyłeś konto po to żeby miło spędzić czas czy po to żeby trollować i napawać się tym że być może kogoś zbulwersujesz? nie ten poziom. a żebyś wiedział ze się ujawnię zresztą obiecałem to wczoraj na czacie że jak wygram to robię imprezę dla całego multipasko kolejka przyjaciół się ustawi? sam wiem kto był przy mnie jak było ciężko i komu mogę pomóc bo na to zasłużył. ciężko jest odpowiedzieć "nie"?
Cocojambo, czego właściwie szukasz na tym czacie? poklasku? zaklaszczę raz i możesz iść
Cocojambo, bardziej to że spośród setek tysięcy kombinacji tylko moja była właściwa. dodatkowo w tym dniu nie wygrał nikt więc pokuszę się o to że jedyna właściwa w Polsce o ile ktoś nie miał takiej samej sytuacji jak ja i mimo tego że w pierwszej chwili czułem złość, stwierdziłem że to jest coś. I co z tego że większość potraktuje to jako bajkę. ważne że ja wiem
Cocojambo, a ja zgaduję że jesteś trollem który nie ma życia. widzisz, każdy kto tutaj wchodzi ma jakiś cel. jedni wchodzą żeby sprawdzić wyniki, inni korzystają z mapek a jeszcze inni po to żeby miło popisać. Ty swoje ostatnie kilka godzin życia spędziłeś tutaj trollując. nie wiedziałem że można zawodowo i z pasji uprawiać trolling
no u mnie też. w cieniu termometr pokazuje 30 stopni i nie wiem czy się zepsuł czy tak faktycznie jest
Monet, patrząc na to że duże kumulacje przeważnie są rozbijane przez 2-3 osoby z różnych części Polski to ta metoda może nawet nie być zła. Sens jakiś zawsze jest. To tak jakby "podszeptać systemowi" jakie liczby mają paść żeby tradycji stało się zadość
Równie dobrze można stwierdzić że często słychać o rozbiciu kumulacji w jakiejś małej wiosce której nazwę słyszymy pierwszy raz. wysnuwa się myśl że być może jazda po małych wioskach i puszczanie kuponu na "chybił-trafił" ma swój sens.
jeśli się nie mylę to było kiedyś tak że kumulacja została rozbita przez 3 osoby, z czego każda z nich zagrała na chybił-trafił. wychodzi na to że 3 automaty z różnych części Polski, zupełnie nie połączone między sobą wpadły przed tym samym losowaniem na ten sam zestaw wygrywających liczb. Niezwykłe a jednak.
myślę że tym razem też wygrana będzie wynikiem "chybił-trafił".
czasem lepiej jest zawierzyć maszynie. Dlatego oprócz swoich puszczam zawsze 1 kupon z maszyny
czasem lepiej jest zawierzyć maszynie. Dlatego oprócz swoich puszczam zawsze 1 kupon z maszyny
camilex, automat może wygenerować te same liczby gdyż nie ma pamięci i korzysta z generatora losowych liczb. możesz pójść do kolektury i dostać zakład na chybił-trafił, a 5 minut później przyjdzie następna osoba i może zdarzyć się tak że spośród 14 milionów kombinacji automat znowu wylosuje ten sam zestaw.
z Warszawy, na dodatek główna centrala TS-a jest 50 metrów ode mnie a w kolekturze w której wysyłam przeważnie zakłady padło chyba dwa lata temu 11 milionów ponad.
tak już jest w tym państwie że podatek płacisz kilka razy.
Zarobisz, odprowadzasz podatek.
Kupisz za zarobione pieniądze samochód albo mieszkanie, płacisz podatek.
Kupisz kajzerkę, płacisz od niej podatek.
Wy*rasz kajzerkę, płacisz rachunek za wodę bo przecież trzeba to spuścić w czarną otchłań kanalizacji.
Do rachunku doliczony jest podatek.
Zarobisz, odprowadzasz podatek.
Kupisz za zarobione pieniądze samochód albo mieszkanie, płacisz podatek.
Kupisz kajzerkę, płacisz od niej podatek.
Wy*rasz kajzerkę, płacisz rachunek za wodę bo przecież trzeba to spuścić w czarną otchłań kanalizacji.
Do rachunku doliczony jest podatek.
Dobrze chociaż że po rozliczeniu się z US dostanę w tym roku jeszcze 350 zł zwrotu.