Wpisy użytkownika TOTO
Łącznie 871 wpisów w archiwum, pokazane od nr 38 959. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
a mnie próbowali oszukać o 10 za mało wygranej wypłcila ale się domyślilem
Jednak jest trochę inaczej. Bo wpłacając 2'5 zł, wypłacają tylko jeden złoty. Bo jest niby pół złotego podatku na sport.
Ten regulamin nie kłamie. Ale jest nie jasny. Powinno być napisane, że na wygrane przeznaczają czterdzieści procent wpłaconych pieniędzy za udział w grze. Nie wliczam też podatku od wygranych powyżej 2k. A tak tuszują swoje zdzierstwo.
A widzieliście systemy T. Fishera? Czy to są najmniejsze ilości kombinacji to co on przedstawia?
Bo mam pewien pomysł. Chce wziąć nega duży system skrócony z dużą ilościa zakładów i gwarancjami, z dużą ilości liczb. Do niego wstawie liczby, ale tak dobrane aby można z tego systemu wykreślić te kombinacje, które wydają się mało prawdopodobne. Tzn gwarancje znikną, ale zostanie szansa na główną wygraną.
Mysia. Wg mnie mamy dużo większe prawdopodobieństwo wygranej niż nam mówi TS. Bo przecież nie ważne czy grasz systemem czy wyślesz jeden zakład i to na chybił trafił. To i tak możesz wygrać. W tamtym roku w DL wygrało 80 osób. A tak na oko zagrało że dwadzieścia milionów. To wychodzi na to że szansę mieliśmy jak jeden do dwustu pięćdziesięciu tysięcy chyba. Jeśli wierzyć tym co mówią, że nie liczy się liczba wysłanych zakładów a tylko sam udział:)
A ja dziś zagram super metoda gry Pana Chinczyka albo .. z Internetu, ktory ma swietne metody gry=) a jest to mix liczbowy.
a jak z dL? U mnie ponad dziesięć razy 1/6 kilka zer i jedno 2/6. CZYLI :(
MIAŁEM TEGO NIE PISAĆ, ALE ZROBIĘ TO. MIAŁEM ZOSTAWIĆ TO DLA SIEBIE. CHODZI MI O GŁÓWNĄ WYGRANĄ W DL EWENTUALNIE JAKOŚ PIĄTKĘ. ZDRADZĘ TEN SPOSÓB . ZOBACZCIE TRZY OSTATNIE SZÓSTKI Z LICZB NIE PARZYSTYCH. WNIOSKI
3,5,7,13,15,17,23,25,27,33,35,37,43,45,47
Za każdym razem ktoś wygrał
Za każdym razem ktoś wygrał
HEj Pasko juz wiem, właśnie czytam forum i nie słusznie mnie oskarżyłeś o nicki. No ładnie TOTO = TOTO1 ale nie jestem Fiolką. Już teraz wiem dlaczego jednego dnia pokazała mi się NIETYKIETA. TO JEST BŁĄD. TOTO1 założyłem na forum bo nie mogłem założyć TOTO o to przyczyna>>
No to ładnie zostałem niesprawiedliwie zablokowany na forum. Przyznaje się raz napisałem, że Fiolka trafiła w typowaniach 7/10 ale nie dlatego, że to jestem ja. Z resztą po Ip powinieneś dojść kto jest kim. Proszę o nie ujawnianie mojego Ip bo to nie ja tu zawiniłem.
A na forum i tu na mini:) obowiązują takie same nici czy można mieć inne hasła ?
czyli ten gość chodzil po Zoliborzu i zmieniały mu się ip? Jest to możliwe?
METODI LOTTO
METODO PRIMUS
E' molto semplice da applicare:
Ad ogni estrazione di inizio mese su 2 ruote consecutive (io preferisco BA-CA ma va bene su qualsiasi altre 2 consecutive)
si ricavano 2 ambate per le 2 ruote in questo modo:
si fa la somma=primo estratto di bari + quinto estratto di cagliari
cioè somma=Bari1+Cagliari5
le 2 ambate sono:
ambata1= 91-somma
ambata2= 45+somma
Vi riporto la statistica completa su BA-CA dal 1997 su 8 colpi di gioco
Casi esaminati: 97
Vincenti: 85 (87,63%)
Negativi: 11 (12,37%)
il dettaglio delle vincite per ogni colpo:
Colpo Uscite
1 17
2 22
3 13
4 14
5 9
6 6
7 7
8 4
NB SI USA IL FUORI 90 cioè se un numero supera il 90 si sottrae 90 fino a quando nn è minore o uguale a 90
se la differenza è negativa si prende il numero senza segno
METODO PRIMUS
E' molto semplice da applicare:
Ad ogni estrazione di inizio mese su 2 ruote consecutive (io preferisco BA-CA ma va bene su qualsiasi altre 2 consecutive)
si ricavano 2 ambate per le 2 ruote in questo modo:
si fa la somma=primo estratto di bari + quinto estratto di cagliari
cioè somma=Bari1+Cagliari5
le 2 ambate sono:
ambata1= 91-somma
ambata2= 45+somma
Vi riporto la statistica completa su BA-CA dal 1997 su 8 colpi di gioco
Casi esaminati: 97
Vincenti: 85 (87,63%)
Negativi: 11 (12,37%)
il dettaglio delle vincite per ogni colpo:
Colpo Uscite
1 17
2 22
3 13
4 14
5 9
6 6
7 7
8 4
NB SI USA IL FUORI 90 cioè se un numero supera il 90 si sottrae 90 fino a quando nn è minore o uguale a 90
se la differenza è negativa si prende il numero senza segno
Bardzo prosty do zastosowania.
Każde wyciąganie z początku miesiąca na 2 koła z rzędu (ja wolę BA-CA ale będą dobre jakiekolwiek wysokie 2 z rzędu)
Tak otrzymane 2 zakresy przez 2 koła w ten sposób.
Tak robi należność = zmienna1+ zsiadła5
1zakres=91-należność
2zakres=45+należność
Zna może ktoś włoski??????
Każde wyciąganie z początku miesiąca na 2 koła z rzędu (ja wolę BA-CA ale będą dobre jakiekolwiek wysokie 2 z rzędu)
Tak otrzymane 2 zakresy przez 2 koła w ten sposób.
Tak robi należność = zmienna1+ zsiadła5
1zakres=91-należność
2zakres=45+należność
Zna może ktoś włoski??????
Bari-Cagliari to jakieś regiony we Włoszech pewnie, że przeciwne. Dół i góra? Północ południe. Wschód zachód.
Trebor a wszystkie te 10 były losowane 3 razy czy są też po 4 razy. Bo z tego co wiem to są dziesiątki, które były wylosowane po 4 razy.
Przy dzisiejszym losowaniu dziwne, że nie było 10/10 z plusem. Liczby w sam raz na taki myk.
Mam kolejny sposób na DL
Jeśli przed pójściem do kolektury ułożę 2 razy z rzędu pasjansa pająka z 4 kolorów to znaczy, że to mój czas i gram na chybił trafił. Jeśli mi się nie uda to czekam na następne losowanie i pasjans pająk z 4 kolorów (aby sobie nie ułatwiać nie będzie pająka z mniej kolorów a z 4) To się nazywa czit.
Jeśli przed pójściem do kolektury ułożę 2 razy z rzędu pasjansa pająka z 4 kolorów to znaczy, że to mój czas i gram na chybił trafił. Jeśli mi się nie uda to czekam na następne losowanie i pasjans pająk z 4 kolorów (aby sobie nie ułatwiać nie będzie pająka z mniej kolorów a z 4) To się nazywa czit.
40082. Dziś sobie nie pogram na chybił-trafił. Może następnym razem!!!!
TOTO 2009-02-07 (18:43)
Właśnie pasjans nie wyszedł.
TOTO 2009-02-07 (18:43)
Właśnie pasjans nie wyszedł.
Ja mam super sposób żeby nie grać za często i żeby nie tracić kasy. Idę do kolektury nabiorę b. dużo tych kuponów i wracam do domu. Wtedy mogę powpisywać w nie moje super systemy, najróżniejsze pomysły. Później jest ostra selekcja. Np. ten system mi się nie podoba - zawijam kupon w kulkę i wyrzucam. Później zostaje 1 kupon. Sprawdzam liczby.Wykreślam teraz jako błędy.Coś mi się te kombinacje nie podobają. Zostaje 1 zakład ostatni. Czeka na mnie jeszcze jakiś czas z 10 minut, czasami cały dzień. Wreszcie męska decyzja. Zawijam kupon w kuleczkę i wyrzucam do kosza. Drugi raz już mi się nie chce wypełniać tych blankietów.
Szansa na trafienie 3 dni pod rząd 1 liczby wynosi 1/64.
Równie dobrze można grać w TS na 3 liczby ze stawką 40.
3/3 1:72 zysk 2060
2/3 1:7 strata 20
I nie trzeba czekać 3 dni.
Ale to tylko moje zdanie na ten temat.
Może lepiej po 1 dniu grania w fortunie odebrać swoją 100 i grać za wygraną?
Równie dobrze można grać w TS na 3 liczby ze stawką 40.
3/3 1:72 zysk 2060
2/3 1:7 strata 20
I nie trzeba czekać 3 dni.
Ale to tylko moje zdanie na ten temat.
Może lepiej po 1 dniu grania w fortunie odebrać swoją 100 i grać za wygraną?
Bombers jeśli wygrasz to mają sens jeśli nie wygrasz to nie mają sensu. Zobaczymy.
Wczoraj w DL weszły liczby z brzuszkami a jest ich 34.
Z końcówkami od 5 do 9. Pozostało 21 liczb z 49. Jeśli ktoś wczoraj wpadł na taki pomysł aby tak obstawić to miał szansę 1: 54 264 na 6/6.
Z końcówkami od 5 do 9. Pozostało 21 liczb z 49. Jeśli ktoś wczoraj wpadł na taki pomysł aby tak obstawić to miał szansę 1: 54 264 na 6/6.
No tak ale sznasa na 5/6 wynosiła
1:603 a jeśli bym przepisał gotowe liczby to bym nie miał szansy na 6/6. Z resztą ja od jakiegoś czasu mam baczenie na taki liczby z brzuszkami. A o loterii ze Szwajcarii nie słyszałem. Bardziej bym brał liczby z jakiejś z USA. Czyli powiedzmy, że takich loterii jest trochę więc szanse na te 5/6 z powtórek też maleją.
1:603 a jeśli bym przepisał gotowe liczby to bym nie miał szansy na 6/6. Z resztą ja od jakiegoś czasu mam baczenie na taki liczby z brzuszkami. A o loterii ze Szwajcarii nie słyszałem. Bardziej bym brał liczby z jakiejś z USA. Czyli powiedzmy, że takich loterii jest trochę więc szanse na te 5/6 z powtórek też maleją.
Nie, ja puściłem swój kupon ale miałem 4/6 a inna liczba była mniejsza o 1 od wylosowanej. Byłoby 5/6. A teraz wyjaśniam dlaczego niby szczęście mi sprzyjało ale jednak pech. Po prostu wybrałem liczby podobne do wylosowanych. Ale wiadomo, że losują kulki a nie liczby więc i tak nie ma co tego tak przeżywać. Bo trzeba było wytypować, że zostaną wylosowane inne kulki nawet jeśli na początku losowania w kasecie były obok siebie. Pozdrawiam
hosia , to maks158 nie puścił :( bo ja nie gram w ML.
tomcio1972 , ale ja nie gram w fortunie. Wiem ,że nie trzeba grać aby wchodzić na ich stronę, ale jakoś nie mam głowy do tego, z resztą co jakiś czas zdarzają się takie powtórki. Jakiś miesiąc temu grałem liczbami z innych loterii ale nic z tego nie wyszło i zaprzestałem tej praktyki.
Pozdrawiam
tomcio1972 , ale ja nie gram w fortunie. Wiem ,że nie trzeba grać aby wchodzić na ich stronę, ale jakoś nie mam głowy do tego, z resztą co jakiś czas zdarzają się takie powtórki. Jakiś miesiąc temu grałem liczbami z innych loterii ale nic z tego nie wyszło i zaprzestałem tej praktyki.
Pozdrawiam
Nie ma sprawy hosia.
A teraz coś w stylu "zabili go i uciekł"
Boże jestem koneserem samochodów, dlaczego nie dasz mi kasy na takiego porschaka fajnego albo nawet audi ale sportowego.
Ta apostrofa może równie dobrze być skierowana do TS!!!!!
A teraz coś w stylu "zabili go i uciekł"
Boże jestem koneserem samochodów, dlaczego nie dasz mi kasy na takiego porschaka fajnego albo nawet audi ale sportowego.
Ta apostrofa może równie dobrze być skierowana do TS!!!!!
Zaraz maju da nam pewny sposób na 2 x 4/6 w DL co losowanie więc to jest wystarczające jak dla mnie. 6 x 150zł na tydzien extra to jest super. Maju czekamy na ten sposób bo juz zrobiłem liste zakupow.
maju ja musze jeszcze troche pomysleć zanim coś powiem o tym systemie
maju a jest w tym systemie jakas gwarancja, gdy trafimy po 1 liczbie z każdego przedziału?
A udało Ci sie kiedys wytypować idealnie 6 z 36 i po 1 liczbie z każdej grupy liczb?
Powiedzmy, ze moje 6/36 wchodzi 5 x w miesiacu ale juz z dopasowaniem ich do tych grup byłoby kiepsko...
Boshe nigdy nie zagram na automatach, nie dość, że małe wygrane to wiadomo,że ludzie na tym wtapiają....
Pasko zauważyłem, że a arcie:
Dziewięć osób trafiło szóstki w Dużego Lotka
...W Totalizatorze Sportowym do dziś wspomina się losowanie z 20 marca 1994 roku, kiedy w Dużym Lotku padło aż 80 wygranych!....
Chciałem sprawdzić jakie wtedy padły liczby i wyszło, że
3022 23.03.1994 03,18,27,33,40,41
3021 19.03.1994 03,08,18,27,34,44
W wynikach nie ma losowania z 20.03.94
Dziewięć osób trafiło szóstki w Dużego Lotka
...W Totalizatorze Sportowym do dziś wspomina się losowanie z 20 marca 1994 roku, kiedy w Dużym Lotku padło aż 80 wygranych!....
Chciałem sprawdzić jakie wtedy padły liczby i wyszło, że
3022 23.03.1994 03,18,27,33,40,41
3021 19.03.1994 03,08,18,27,34,44
W wynikach nie ma losowania z 20.03.94
Chodzi o to, że te wygrane były chyba 30.03.94 - wystarczy trochę pomyśleć!!
Pasko to była wiadomość do wisni. Albo się zgrywał, albo co gorsza faktycznie myślał to co napisał.
Wczoraj padło aż 17 liczb, które nie padły przez ostatnie 2 losowania. A było ich 47. Padło 13 liczb, które nie padły co najmniej przez 3 ostatnie losowania a było ich razem 35. Padło 10 liczb, które nie padły od co najmniej 4 losowań a było takich liczb 27.
Na youtube można zobaczyć jak facet ma tabelkę do typowania liczb w PICK 3.
demos a jak to sprawdziłeś? Ta szóstka mogła paść wcześniej niż rok od którego wygrane są zapisywane na stronie oraz mogła być płatna poniżej miliona.
Bierzesz taką skośna linię co 3 x z rzędu została trafiona liczba i na 100% od tych 3x za 10 losowań będzie 1x ta liczba. Sposób jeszcze nie sprawdzony, ale musze to poobserwować.
A nie pomyłka, co losowanie będzie inna liczba więc to nie będzie przez 10 losowań ta sama liczba
ten sposób o którym napisałem w ostatnich 40 losowaniach miał skuteczność około:
60 x trafiam 1 liczbę do 10 losowań
3 x nie trafiam 1 liczby do 10 losowań,
Ale liczbę zmieniam co losowanie.
Pozostało jeszcze około 3 liczb do trafienia do 10 losowań.
60 x trafiam 1 liczbę do 10 losowań
3 x nie trafiam 1 liczby do 10 losowań,
Ale liczbę zmieniam co losowanie.
Pozostało jeszcze około 3 liczb do trafienia do 10 losowań.
Zobaczcie w DL Jaki był dzień miesiąca a jak wchodziły liczby:
4655 19.02.2009
19,22,25,33,41,42
4650 07.02.2009 03,07,16,27,34,42
4649 05.02.2009 04,05,11,17,18,40
4648 03.02.2009 03,18,21,23,30,41
4646 29.01.2009 09,15,29,42,45,47
4645 27.01.2009 13,14,27,33,36,46
4644 24.01.2009 20,21,24,37,42,49
4655 19.02.2009
19,22,25,33,41,42
4650 07.02.2009 03,07,16,27,34,42
4649 05.02.2009 04,05,11,17,18,40
4648 03.02.2009 03,18,21,23,30,41
4646 29.01.2009 09,15,29,42,45,47
4645 27.01.2009 13,14,27,33,36,46
4644 24.01.2009 20,21,24,37,42,49
Przeczytałem w Internecie o pewnym sposobie gry, nie jest on wyjaśniony ale sam dopowiedziałem sobie resztę. Jeśli w czwartek trafię w DL tym sposobem co najmniej 5/6 to oczywiście go opiszę tutaj. Na razie zachowam go dla siebie, bo samemu najpierw trzeba się nachapać a później wszyscy będą wygrywać to nic dla mnie nie zostanie. Oczywiście nie jestem aż tak tego pewien ale warto spróbować, bo wielu już tutaj pisało, że jak napisali o tym na czacie czy na forum to od razu przestało im wychodzić w grze realnej. Pozdrawiam
A weźcie sobie przypomnijcie albo poszukajcie znane przypadki wygranych w lotto, wszystkie te znane łączy 1 rzecz, albo więcej, ale 1 na 100%.
W Kamieniu Pomorskim i Polsce 35 albo 34 wygrane (wysłane w różnych kolekturach)
na stronie Viltom.repu... kilka wygranych, kilka lat temu, też w różnych kolekturach
W 94 r. 80 wygranych 6/6 przy 1 losowaniu, w różnych kolekturach
Wisconsin couple win in lottery -- again! 4 kupony z tymi samymi liczbami, różne kolektury
i pewnie kupa innych przypadków.
Może ktoś wie o co w tym chodzi!
Istnieje jakiś sposób na trafienie 6/6 i ma on związek z tym, że posyła się kupony w różnych kolekturach, nie wiem czemu ale tak właśnie jest.
W Kamieniu Pomorskim i Polsce 35 albo 34 wygrane (wysłane w różnych kolekturach)
na stronie Viltom.repu... kilka wygranych, kilka lat temu, też w różnych kolekturach
W 94 r. 80 wygranych 6/6 przy 1 losowaniu, w różnych kolekturach
Wisconsin couple win in lottery -- again! 4 kupony z tymi samymi liczbami, różne kolektury
i pewnie kupa innych przypadków.
Może ktoś wie o co w tym chodzi!
Istnieje jakiś sposób na trafienie 6/6 i ma on związek z tym, że posyła się kupony w różnych kolekturach, nie wiem czemu ale tak właśnie jest.
I wszystkie te przypadki, gdzie przez kilka losowań nie ma ani 1 wygranej a później nagle jest 2-5 wygranych.
No to 1 przypadek mi wyjaśniłaś droga KURKO, a wyjaśnij mi pozostałe.
no tak miałem, ale puściłem na EL bo mniej kasy potrzeba. Trafiłem jedynnie tak, że wszystkie liczby różniły się o jeden albo o dwa od wylosowanych. A był to sposób taki jak wcześniej pisałem, że trzeba wysłać zakłady w kilku kolekturach. Pozostaje tylko dobór liczb. Jak jest zapetlenie liczb to wiadomo co puszczać. Teraz są trzy czterdziestki co losowanie w DL. Najlepiej przy dużej kumulacji też to robić. Aby dali wygrać jak największej ilości ludzi. Czyli małe oszustwo, a cała pula spływa na nas.
Nazwałem tak przypadek, gdy przez ostatnie dwa losowania albo trzy wchodzą liczby, które w jakiś sposób są powiązane ze sobą. Gdy taka sytuacja wystąpi to zdaża się raz na jakiś czas, że w następnym losowaniu może się powtórzyć.
np przy ostatnim losowaniu DL zdrowy rozsądek nakazywał skreślać liczby niskie. Chociaż kilka dni wcześniej miałem chęć zagrać na trzy czterdziestki i pozostałe liczby powyżej 10 i z innych dziesiątek. To zobaczywszy mapY pomyślałem, że w TS robią co mogą aby nie weszły takie liczby. Jak się okazało myliłem się. I mądry Polak..
Mam pytanie do kogucika19, grasz jeszcze w normalnego DL albo EL czy raczej uważasz, że szkoda na to kasy?
Może ktoś mi powie, dlaczego nie mogę pisać na forum i pojawia się taki komunikat:
Nie wykryto klawiatury. Nacisnij F1 zeby kontynuowac...
Nie wykryto klawiatury. Nacisnij F1 zeby kontynuowac...
Na forum znalazłem temat na który chciałem odpisać, ale niestety nie mogę. Zrobię to tu. Zrobiłem wg. wskazówek, zadałem pytanie biblii, czy wygram w lotto?
Odpowiedź;
złodzieje
Odpowiedź;
złodzieje
Wiadomość z ostatniej chwili:
Wszystkich zarejestrowanych użytkowników serwisu: 8888
w typowaniach!
szok ratujcie bo zemdleje
Wszystkich zarejestrowanych użytkowników serwisu: 8888
w typowaniach!
szok ratujcie bo zemdleje
Wpadlem na pewien sposób gry. Ale najpierw założenia. TS robi nas w uja ze swoimi stawkami dlatego mało wygrywamy w ML. Dlatego, aby zneutralizować straty i nie dać zarobić TS można grać w spółce. Ale na jeden zakład. Jeśli wygramy główną wygraną to i tak będziemy na plus, bo przecież o główną wygraną tu chodzi w TS reszta wygranych jest mała, albo trzeba podbijąc stawkę a to wymaga nakładów i TS się bogaci. Czyli wydając np. 50 groszy co losowanie mam szansę na ponad czterdzieści tysięcy. Co prawda. Będzie też jakiś zwrot z niższych wygranych. Ale wymyśliłem, że spółka gra na jeden załad bo na mniej się nie da. Pozdro i życzę wygranych.