Wpisy użytkownika Spoks
Łącznie 283 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 977 959. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Gostek 98 lat, był 4 z żonaty. Przy mnie sam zrobił sobie kolacje.po której zapalił fajkę i strzelił 100 gram czystej
Ramadan renforce les organes. Zobaczcie jak młody imam wyjaśnia dzienniksrzom, jak post Ramadanu wzmacnia organy.
Nie stosujcie kostek rosołowych i Maggi, która bardzo niszczy zeby.
Wszystko z umiarem. Nawet do srszeniku się przyzwyczaisz w odpowiednich ilościach.
Wczoraj pewien Mistrzu podał s zestaw chyba 15 liczb, których nie chciał w mini, i okazało się, że nie weszła nawet jedna. Zawsze łatwiej bylo typować 5 z 25 liczb po odjęciu wylosowanych poprzedniego dnia. Pomocne to było.
W górach spadł pierwszy śnieg, warto pojechać na narty i rozpoznać piękne kozice.
Grajmy w realu, Tosiek daje wygrywać. Gry online to dobre rozwiązanie podczas pandemii, można bezpiecznie grać , a wygranych online z dnia na dzień więcej.
W Jastrzębiu Zdroju i Wodzisławiu Śląskim dawno nie było głównych wygranych. Rybnik ratuje sytuację w tym rejonie. Może dzisiaj coś wpadnie?
Tomi77, często padają wygrane, właśnie z maszyny. Można obstawić te z maszyny. Pokaże po 14:00 jak się udało obstawianie chybikow.
Z góry lepiej widać, jaki człowiek jest mały, z Bogusławem Linda. Super film.
Czy ktoś pracuje jako radca prawny na pewnym portalu? Widzę, że tęskno komuś za zablokowana osoba, która na przemian wzniecała pożar. Jest dobrze, lepiej, jeszcze lepiej może być.
Arczibalik73, z siemiu, nie licząc innych portali. Niech ma nawet 777, ale niech da spokój spokojnym. Jak na starsza osobę, to wklejony mem jest moim skromnym zdaniem nie na miejscu.
Chwała Bogu, a właściwie Adminowi, że ten punkt regulaminu został zmieniony. To On jest Bogiem tej stronki, a zakusy szatańskie zawsze tam były, gdzie była świętość.
Angierski, Ty niebawem ustrzelisz główna wygrana, a za wkład na tej stronce, należy się Ci wygrana.
Kolega Zenek kupił kiedys 1 zakład lotto. Zapomniał o nim. Po dwóch tygodniach, sprawdzając go w kolekturze, otrzymał info, że wygrana do realizacji w oddziale. Wiele osób zapomina o kuponach, jak w Chojnicach , a było aż 17 milionów.
Dzisiaj wziąłem z maszyny 1 zakład Keno na 6 liczb na 10.lodowan.Warto było. 3x5, 2 razy 3 i....
Ktoś opublikował skan wygranej w Keno. Zagrałem pierwszymi liczbami z Jego kuponu w mini, system 6.Wpadla czwórka.
17 mionow, których nie pobral gracz z Chojnic zostało podzielone na szóstki w jedną z Wigilii Bożego Narodzenia.
Maturzysta z Białegostoku kupił 4 zakłady lotto gdy była kimulacja. Na imprezie ktoś mu powiedział, że szóstka padła w ich mieście. Po imprezie sprawdza, a tam szóstka jak w Rudzie Śląskiej.
Ot, po takich życzeniach, szczerych i serdecznych nawet Covid będzie trzymał się z daleka.
Mam zastrzeżenia co do aktywowanej super szansy na 2 lodowania
1056445
1056445
Nie warto było zmieniać liczb na profilu. Ale warto było grać z poprzednich typowań.
Mam ulubione zestawy, których nie zamierzam zmieniać. Real a typowania to dwie różne strony.
GTV, nie każdy, oj, nie każdy. Zrozumie go jedynie ktoś o zdrowych zmysłach i dobrym wzroku. Dewot i zwolennik disco polo tego nie pojmie.
Dlaczego ludzie pracujacy w innych krajach mają płacić 2 x podatek?
O 21:13 kupuje w kolekturze 10 chybikow 6/6,stawka 10 z plusem. Jeśli będą śmieszne liczby to zagram tymi samymi ponownie.
Gosia77, Twoimi liczbami z lotto zagrałem na 8 liczb, dodając 2 własne na 5 losowań. Urodzilo się 2 razy 4 i raz 7
Nie załączono sksnu kuponu zagraj ponownie, stąd pomyłka. Nie masz innych problemów?
Ileż było pomyłek? Czy to problem? "Nie chce się wydawać w dyskusje, ale pozwolę sobie przytoczyć wpis odnośnie kopiowania fotki z FB i wieszania jej na balkonie dla odstraszania gołębi. Ktoś, nie tak dawno załączył fotkę niby portalowicza i otrzymał blokadę. Jeśli ktoś stałe się kłóci, czy zasługuje na uwagę? "Spokojnej nocy.
Jaka wpadka? To pomyłka jakich wiele. Większym problemem jest kopiowanie fotek z FB, czy tez stałe atakowanie. Więcej nie pisze. Szukasz we mnie wroga wklejając mema Dobry człowiek nie ma wrogów.
Oświadczam, że nie wdam się z tobą w żadna awanturę. Ty pisz co chcesz. Przemysl swoje postępowanie.
Covid19 to zaraza atakująca świat, to pandemia. Wspomnij dzisiejsza rocznicę 16. 10.1978 r. i pomódl się
Miałem coś dopisać, dla świętego spokoju, przemilczę. Tu będę silniejszy.
Nie słuchaj innych. Nie ważne jakie jest ich zdanie na Twój temat. Ważne co o tobie myśli rodzina, co bliscy o tobie myślą i co myślisz o sobie ty
GTV, kto Ci mówił, że nie zagrałem. Chcesz potwierdzenie wypłaty? Wczoraj pomyłkowo wkleiłem kupon z 14:00,ktorym zagrałem ponownie na 21:50,zrobiono z tego aferę nazywając kłamca. Nawet dzisiaj jeden przytaczał nr skanu. Mnie bardzo cieszy, że ktoś się mną interesuje. Gorzej, gdyby nic nie wspominano. W tym miejscu pozwolę sobie na przesłanie serdecznych pozdrowień dla Sympatycznej, Miłej i Mądrej Pani N. M.
Kto wczoraj podawał pewniaki na Mini, w tym 35,25, 9? Dzięki, skorzystałem grając systemem.
« Poprzednie 100Kolejne »