Wpisy użytkownika Sobombi
Łącznie 558 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 282 154. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Wasył to szcześćia życze w miłości. Ja za to nie mam szcześcia i w miłości, i w grach losowych
Ja szykujem żeby zagrać w duży lotek i dobrze żeby rozdupcyć tą mafie
jak trafie piątke, lub jakimś trafem szóstke to zrobie zdjęciei tutaj dam to powiem ile wydałem na kupony
wasylnajlepiej żyć tak jak się żyło wcześniej przez pewien czas
wasyl ile dałeś kasy maksymalnie od razu na kupony w jednej kolekturze
Szhoda że Wenger nie dał Szczęsnego w pierwszym meczu Arsenalu z Monaco Ospina zepsuł Szczęsny by dwie bramki by obronił. Ciekawe czy Szczęsny będzie grał w wyjściowym składzie Lidze Mistrzów. Za głupie papierochy nie gra.
Killer i tak byś nie wygrał już TS w tym głowa żeby sprawdzić jaką kombinacje liczb nikt nie skreślił
wasyl pisaliśmy ze sobą już. Jaka wygrana nic w Chorzowie nie padło
wasyl będe pamietał te liczby do końca życia jakie wtedy padły 6,7,34,40,42,49
lorey to map nie bierz pod uwage już w TS GŁOWA ŻEBY LICZBY CO NIE WPADAŁY DAWNO, żeby nawet nie wpadli kiedy je wytypujesz
wasyl połączyć siły możemy grać we dwóch ale w mini lotka i kupić masowo kupony ale tak po 20 kwietnia co ty na to jak wygramy to z głównej wygranej dzielimy na pół
wasyl dajcie spokój z dużym lotkiem bede pamiętał do końca życia jakie liczby wpadły takie były 6,7,34,40,42,49
łeb t moba... bo ładujesz np za 35 złoty a oni ci podwójnie dają i masz na koncie 50 zł
jagwisia jest koniec miesiąca zaś będziesz na 1 miejscu w rankingu wskoczysz w końcówce miesiąca na pierwszym miejscu
byłem na Ligockiej w Katowica mają super sedzibe cała szklana i duża, wszystko się błyszczy
o 16 jest pierwszy półfinał Zenit i Niemiecka drużyna, a o 20 jest Skra i Resovia
Wasyl a wiesz czemu napisałem że jesteś moim sąsiadem nie tylko że jesteśmy z Chorzowa, ale także że w rankingu dzieli nas jeden punkt
ale zjadłem dobry obiad w knajpce chińskiej kurczak po sajgońsku i w sumie nawet nie drogo 300 gram 11,90
Witam ponownie,ale nie którzy kasjerzy na stacjach benzynowy ile chyba 5 lat młodszy ode mnie może tak ma 22 lata a taki nie ogarniety daje mu blankiet mult multi dwa zakłady wypełniłem na 8 licz, i mówie poprosze jeszcze 2 zakłady na chybi trafił bez plusa na 8 liczb. A on nie wie o co chodzi myślałeł że chce te same liczby co bez chybił trafił. Zamiast osiem liczb to wysłał na dużego lotka póżniej kasjerka obok podeszła, bo on ją zawołał, i zaś wyjaśniałem, i ona powiedziała że ja musze powiedzieć że chce mult multi. A ja mówie że na blankiecie pisze multi multi, a nie pisze Duży Lotek
Witam Wesoły Świąt smacznego jajka, i mokrego dyngusa życze wam
Witam wysłałem 4 zakłady zwykłe i 4 zakłady z plusem, ale pewnie i tak nic nie wpadnie.
Łeb wysłałem te 4 zakłady i innej kolekturze póżniej poszedłem do sklepu i pomyślałem że jeszcze kupie 4 zakłady ale z plusem
Ja idę o 20,50 na stacje benzynową tylko kilka razy tam lottomat nie działał jak nie będzie działać, to bede musiał iść do żab.. 20 minut drogi to zdąrze
Witam trafiłem dwie 3 na jednym kuponie ale straciłem 12 zł, bo zagrałem z plusem