Wpisy użytkownika Set_75
Łącznie 985 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 393 681. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Tylko nie rozwal fioletowej bo Cię zamkną na 48 h i wprowadzisz nas w depresję swoją nieobecnością
Meg , byłaś kiedyś na Ślęży? Jest tam faktycznie czekam energii ?
Meg jak będziesz na niedolnym Śląsku to polecam Tarnowskie Góry i Zabrze , najlepsze pod ziemią
Z wykrylem szwindel ... mam identyczny nr wygranej zdrapki KP tylko u mnie 100 wygranej
Qrcze, jak SebusiaM bedziesz , to podaj swojego maila, wysle do Sebusia M prosbe o usuniecie konta, do Sz.P. Admina wysylalem pare razy i nic gdzie nie moze Sebusia M posle
3majcie sie obecni i bananowi obserwatorzy
PS pojawil mi komunikat: prosze nie naduzywac emotek WTF ??
3majcie sie obecni i bananowi obserwatorzy
PS pojawil mi komunikat: prosze nie naduzywac emotek WTF ??
mała dygresja "Omnibusie kosy to 66 i kosy lustrzanki69"
cytuje:
3 401 516. Sebastian_M 2018-11-04 (16:25) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Jola pisze "se "ale numer taka och i ach i pisze jak by nie znała pisowni Języka Polskiego
to wytłumacz Nam "nałczycielu" jak prawidlowo napisac twoje imie , bo na moje oko zaczyna sie na tą samą sylabe ... którą wytykasz Joli
wracam juz na swoj poziom bo pokonasz mnie doswiadczeniem i mozesz mi odrazu czerwona dac , haslo stand up'erow : pokaż doo pe
cytuje:
3 401 516. Sebastian_M 2018-11-04 (16:25) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Jola pisze "se "ale numer taka och i ach i pisze jak by nie znała pisowni Języka Polskiego
to wytłumacz Nam "nałczycielu" jak prawidlowo napisac twoje imie , bo na moje oko zaczyna sie na tą samą sylabe ... którą wytykasz Joli
wracam juz na swoj poziom bo pokonasz mnie doswiadczeniem i mozesz mi odrazu czerwona dac , haslo stand up'erow : pokaż doo pe
Zbychu, tylko zamknij tych 2 dobrze, zeby sie sami nie wydostali
Emi i G76, co sadzicie o tym ? niby pitupitu ale cos w tym jest
Znaczenie imienia Artur
Artur jest introwertykiem, który często zaniedbuje świat zewnętrzny. Lubi chadzać własnymi drogami i niechętnie wyjawia swoje sekrety. Charakteryzuje go bardzo duża indywidualność. Nie jest przy tym zbyt ambitny, ponieważ pragnie ponad wszystko spokojnego i wygodnego życia. Bardzo szybko się męczy i wycofuje, jeśli jakieś zajęcie staje się zbyt absorbujące.
Znaczenie imienia Artur
Artur jest introwertykiem, który często zaniedbuje świat zewnętrzny. Lubi chadzać własnymi drogami i niechętnie wyjawia swoje sekrety. Charakteryzuje go bardzo duża indywidualność. Nie jest przy tym zbyt ambitny, ponieważ pragnie ponad wszystko spokojnego i wygodnego życia. Bardzo szybko się męczy i wycofuje, jeśli jakieś zajęcie staje się zbyt absorbujące.
Artur najlepiej czuje się w swoim towarzystwie, potrzebuje jednak znajomych, aby poczuć się lepszym.Jest typem introwertyka i niewielu zaszczyca swoją przyjaźnią. Tworzy wokół siebie krąg wybrańców, którzy mogą poznać wszystkie jego sekrety.
Artur jest typem kontrolera, sam niechętnie bierze się do pracy, za to zdecydowanie woli nadzorować poczynania innych. Analityczny umysł ułatwia mu wgłębianie się w szczegóły, ale też i szukanie dziury w całym. Z niebywałym pedantyzmem dba o jakość wykonywanej pracy, oczywiście przez innych.
Artur jest typem kontrolera, sam niechętnie bierze się do pracy, za to zdecydowanie woli nadzorować poczynania innych. Analityczny umysł ułatwia mu wgłębianie się w szczegóły, ale też i szukanie dziury w całym. Z niebywałym pedantyzmem dba o jakość wykonywanej pracy, oczywiście przez innych.
Czas zweryfikowac postrzeganie...
Sebastian jest lubiany. Chętnie pomoże, udzieli porady, pocieszy.
Jest bardzo otwarty na świat i zdolny do refleksji.
Ze znajomymi utrzymuje dobre relacje, ponieważ ma ugodową naturę i nie bywa przekorny,
ale nie działają na niego groźby i przymusy. Potrafi zamknąć się w sobie i nie podejmować narzucanych mu siłą działań.
Lubi zdobywać poklask w towarzystwie i łatwo można go tym kupić. Z wyczuciem dobiera sobie bliskich przyjaciół
i pozostaje im wierny. Świetnie wyczuwa, gdy ktoś mataczy lub nie jest szczery.
Lepiej wówczas uważać!
Sebastian jest lubiany. Chętnie pomoże, udzieli porady, pocieszy.
Jest bardzo otwarty na świat i zdolny do refleksji.
Ze znajomymi utrzymuje dobre relacje, ponieważ ma ugodową naturę i nie bywa przekorny,
ale nie działają na niego groźby i przymusy. Potrafi zamknąć się w sobie i nie podejmować narzucanych mu siłą działań.
Lubi zdobywać poklask w towarzystwie i łatwo można go tym kupić. Z wyczuciem dobiera sobie bliskich przyjaciół
i pozostaje im wierny. Świetnie wyczuwa, gdy ktoś mataczy lub nie jest szczery.
Lepiej wówczas uważać!
i na koniec psychologicznych bzdetow:
Predyspozycje zawodowe
Sebastian powinien zrealizować się w zawodach psychologa, społecznika, polityka
jak łatwo kogos skrzywdzic , normalnie
Predyspozycje zawodowe
Sebastian powinien zrealizować się w zawodach psychologa, społecznika, polityka
jak łatwo kogos skrzywdzic , normalnie
po wczorajszym wieczornym Condziu sie sypnal i wnioskuje ze poleci jakis ciag 40stek
mój niezobowiazujacy typ: 13,14,21,23,63,44,45,46,47,51,57,65,72,75
czas na kluchy, karczek i pomidory /bez meszku/ z brazylia i oliwką
tomi, myslisz ze 15 znowu padnie ? bodajze w ostatnich 4-5 los byla chyba 4 krotnie
tak podejrzewałem dzięki ,
tylko netflix czy free tez mozna znalezc ?
tylko netflix czy free tez mozna znalezc ?
poczekam "na swiateczna promocje" , jakis czas temu udsostepnili 30 dni za free i
dzięki raz jeszcze
dzięki raz jeszcze
abstrahując od "codzienności , od jakiegoś czasu bardzo lubie stwierdzenie / tylko śniete ryby plyna z pradem / czasem dobrze jest "pobyć pstragiem"
Gryks, nie daj sie wciagnac, bo "przeciwnik" sprowadzi Cie do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem wg mnie najlespzy sposob : to totalny ignor
300 spartan - obroncy spod Termopili sa "na dołku" , nie daje to nam podstaw by harcowac gdy koty "śpią"
Gracze i Graczowe
od jutra tj 15.11 tosiosław podwaja wygrane przy 8 skresleniach mm
od jutra tj 15.11 tosiosław podwaja wygrane przy 8 skresleniach mm
krzys , wydaje mi sie ze tylko zaklady zawarte od 15 .... troche zal bo sam mam wyslana "8" od wczoraj 21:40 na 6 los
to ustaw w kolejce gryks po 40 i 4 , jak beda 3 jutro o 14 to padnie podejrzenie na Ciebie
kedzior, niech Twoja szklanka bedzie do polowy pelna te nasze wizje etc sa bezkosztowe
Forsa, looknij sobie na ten antyrelkamowy filmik co sie dzieje z chinszczyzna z nudlami w zoladq , sam sie zajadam od czasu do czasu ostatnio mi spasowala z wolowina - max hot
no tak, ale czy zagrane wczeniej na wielokrotne los, sie łapie na x2 w przypadku ewent wygranej
Tyś moją Nefretete , jak rademenes spelni jedno moje zyczenie, rzuc Ci do stop skarby ts