Wpisy użytkownika Sebek90
Łącznie 765 wpisów w archiwum, pokazane od nr 5 667 939. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Na kulki dajcie trójkę w mini, czwórka mile widziana, a piątkę to już wiem że nie dacie
Mini 3 zakłady 6 złotych. EP plus Premia 2 zakłady 12 złotych. Mini zero. EP plus Extra 26 złotych (na plus 8 wyszedłem) będzie na lotto 🙂
@5 667 965 chevelle1970: chodzi o dodatkowe 1-4 dałem 1 i 3
24 to był mój pewniak w Extra pensji, zwyczajnie poprzednie 34, 14 i 10 dodałem i odjąłem i pyk pewniak XD to tak dziecinne że czasami działa
Bo np. 10 dodałem 1 a powinienem odjąć i by było 200 🤑 do lotto mam inną sztuczkę
@5 667 982 tomcio1972: wiem o co Ci chodzi, rzucam swoje spostrzeżenia, w EP gram raz 2 razy w tygodniu gdy najdzie ochota, więcej jak 3+1 nie wyciągłem, a rekord to 4+1 w Extra premii 🙂
@5 667 984 tomcio1972: to było w Listopada 2024, nawet oglądałem losowanie, na początku myślałem że 3+1 w premii, pamiętam że ten drugi bebeen od 4 liczb się zawiesił na dłuższy niż zazwyczaj czas nie wpadała kulka do komina, prowadził gość z dłuższymi włosami 🙂
Trochę jest to dla mnie dziwny zabieg, który nie powinien być skoro TS ma uchodzić za transparentny. Może nie jest to bardzo popularna gra, ale skoro przez internet transmitują w nowej formule to koszta nie są wysokie żeby nie transmitować
Jedynie co bym wywalił to Kaskadę, zero zabawy, równie dobrze mogę w gierki grać lub express losy
Kaskada to po prostu zapchaj dziura w ofercie liczbowe. Nie da się tej luki zapełnić tak by inne gry liczbowe nie straciły na popularności
Na koniec skąd się wzięło 3,6 w sobotnim lotto

Powtorzyła się na liczbach w czwartkowym losowaniu trójka liczb 38,41,44, różnica tych liczb to 2x 3 i 1x 6 😉 ja sam w to nie uwierzyłem i nie typowałem

Powtorzyła się na liczbach w czwartkowym losowaniu trójka liczb 38,41,44, różnica tych liczb to 2x 3 i 1x 6 😉 ja sam w to nie uwierzyłem i nie typowałem
Ja tam fanem multi multi nie jestem 🙂 dziś skubie lotto, ale czy dam liczby różnicowe z poprzedniego losowania to się zastanowię
@5 668 063 tomcio1972: oczywiście że losowania popołudniowe mogą transmitować w internecie, nawet na wzór Eurojackpot, bez komentarza i tylko operator kamery
@5 668 138 Kawasaki: A na inne gry liczbowe, lotto, Eurojackpot?
@5 668 138 Kawasaki: i jeszcze jedno, czy sam wychodzisz na plus dzięki swojemu dziełu? skoro sprzedajesz za stówkę tzn że nie zarabia na loteriach 😜
@5 668 146 tomcio1972: No właśnie, prędzej w exelu coś wyczaruje więcej niż standardową trójkę
Gdybym miał cudowny sposób by wygrać w lotto czy eurojackpot, wpierw musiałbym sam wygrać i później przy dobrym sercu podzielić się tutaj cudowną metodą za darmo 🥲 takiej metody nie ma wszystko kwestii szczęścia i glupiego nawet zagrania
@5 668 210 nicolla15: Brawo 5 dych
@5 668 244 Robal_36: Więcej osób trafiło, nie jeden gęściej typuje liczby
Żarty się skończyły, pora rozbić Eurojackpot, już się nie boje tych milionów
Ja tłukę gierki turniejowo po 50 gierkach bilans taki wyłącznie stawka 1 złoty ...

My jesteśmy najlepsi, oprócz w piłce nożnej, ale siatkówka wszyscy się nas bali i będą bać
@5 669 211 Gosia__77: Ja tam tych zerówek lubię Leszka Jabłko trawa cytrynowa, ewentualnie Warka Jabłko Gruszka
Ja od ponad 30 dni mam problem z mini lotto, nie mogę trójki trafić. Ta kanciasta maszynka ładnie mnie kantuje, muszę coś wymyśleć
Tym razem w EP padło mi 2+1 i 2 ale w Extra Premii więc połowiczny zwrot
@5 669 724 Gosia__77: uprawnienia na wózki i każda noc twoja
Przed spaniem coś podumam wstępnie liczby na mini, dziś euro i lotto, walka o kolejną trójkę
{{img45288.0f7b5cbee01a7b27d590ff95a255a332.jpg} ja pierdole znowu Troja w EP
Ile trafiłem trójek w Ekstra Pensji okresie od pierwszej trójki (zawsze 2 zakłady)
24.09 Trójka Extra Pensja i dwójka w Ekstra Premi wygrana 26 złotych
27.09 Trójka i dwójka w Extra Pensja i dwójka w Extra Premii. Wygrana 31 złotych
28.09 Tu już dwójka i 2+1 w Extra Premii. Wygrana 6 złotych
2.10 Trójka i dwójka w Extra Pensja. Wygrana 30 złotych
3.10 Trójka i dwójka w Extra pensji i dwójka w Extra Premii. Wygrana 31 złotych
24.09 Trójka Extra Pensja i dwójka w Ekstra Premi wygrana 26 złotych
27.09 Trójka i dwójka w Extra Pensja i dwójka w Extra Premii. Wygrana 31 złotych
28.09 Tu już dwójka i 2+1 w Extra Premii. Wygrana 6 złotych
2.10 Trójka i dwójka w Extra Pensja. Wygrana 30 złotych
3.10 Trójka i dwójka w Extra pensji i dwójka w Extra Premii. Wygrana 31 złotych
Na kanale na YouTube "Nostradamus 2000" był film na temat Telegazety. I było wspomniane o forum multipasko jak ktoś wyrzucił kupon multi multi, bo błędne wyniki podała telegazeta.
@5 672 269 Pasko: To skąd u autora taki research? Bo ja nie znam takiego przypadku. Na telegazecie się wychowywałem, a teraz tv nie oglądam z dobre kilka lat. Może zrobi film o "totolotku" to rzuci się temat multipasko, przynajmniej w komentarzu
Tak swoją drogą, ekstra pensje przegrywam z kretesem, koniec serii trójek 🫠 na giełdzie próbuje sił i też przegrywam, jestem niezwyciężony
@5 672 778 Parys: Dlatego się bawimy w lotto, kasa jak komuś wpadnie to z przypadku, a z nie strategii zarobkowej
@5 673 403 Gosia__77: Fajne strzały, przy tej stawce nawet 70 złotych nie miałem
@5 673 516 Kawasaki: Fajnie że szukasz rozwiązania, ale jeśli nie pokażesz skanu, nie wiem choćby 6 na 7 czy 3 na 3 to uważam iż nie potrzebny spam
« Poprzednie 100Kolejne »

tutaj dobranoc 😉
drugi raz w Extra pensja i znowu trójka