Wpisy użytkownika Sebek90
Łącznie 763 wpisów w archiwum, pokazane od nr 5 550 084. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
@multipasko: Jak tam twoje trafienia? Czy pomogłeś komuś chociaż czwórkę w mini lotto prawidłowo wytypować ?
@5 550 085 multipasko: A pamiętam ten twój strzał dla mnie komputerku. 14 obstawiłem na mini, jednak nie na pewniaka. Myślę nad 33 i 34
@multipasko: Mój zestaw stały jest experymemtalny i nie gram nim
@multipasko: Keno na 7liczb wg trendu i najczęstszych parek liczb plus oboki 3 zakłady
Od dobrych kilku dni nie mogę zalogować się w aplikacji, na stronie też nie mogę typować, może i zaoszczędziłem, ale pograłbym coś
Ktoś coś wie o promocji z kodem na 30 złotych? Przyszedł mi SMS że zostałem wybrany. Wpisałem kod zafajkowało czyli przyjęło i nic saldo nadal bez zmian
@5 564 510 multilotek: Spójrzcie na tę listę. Skawina znowu wygrała na te same liczby, co wydaje się ta sama osoba zgarnęła około 460 tys i 5000 brutto, tak jak myślałem
@5 569 726 Telesfor: Gratulacje dobry strzał
@5 575 490 DiegoPolska: No właśnie padły oboki z poprzedniego losowania
@5 576 360 Zorba: Gratulacje multipaskowicze ogrywają gierki jak totalizator graczy
Po 19 podam Ci liczby na Eurojackpot, które mam ze snu że niby trafiłem w aplikacji lotto (5+1). Wczoraj te liczby puściłem w kolektórze, która kiedyś taka wygrana padła
@multipasko:
jak myślisz ugra chociaż 2+1. Większość liczb jest z mojego snu
jak myślisz ugra chociaż 2+1. Większość liczb jest z mojego snu Na nic nie liczę kupiłem w kolektorze gdzie padła pierwsza wysoka wygrana w Eurojackpot w Polsce, bodajże 2 miliony około (nie główna)
@5 579 946 Janosik 2009: dziękuję za poprawę zastosuje się
Po 3 CH miesiącach w końcu coś ubrałem w lotto mam nadzieję że złapałem bakcyla 

@5 595 747 Janosik 2009: Nie myślałeś losować liczby które nie były w twoim zestawieniu?
Miałem trójkę w lotto, dziś trójka w lotto plus jestem w grze XD
@5 596 969 Tom1: mój rekord to 216 za czwórkę, wybrałem gotówkę 🙃
I 8 dyszek wpada 🙃 oprócz mini to trafiam. To teraz Eurojackpot
@5 598 544 Gitarzysta: jak poszło w kupon to też piękna wygrana 🙂
@5 598 548 Gitarzysta: to nie długo, siadło pięknie, ale było by jeszcze piękniej wiadomo...🙂
@multipasko: Masz jakieś nowe upgrade od szefa? Jeśli tak to jakie?
@multipasko: Najczęstsze parki liczb lotto w ostatni 50 losowań
Napisałem pod artykułem i podwyżce lotto że wystarczy mi 2 zakłady i myk 

@5 641 210 Janosik 2009: Akurat siedzę w modelach pogodowych od 14 lat jednak tylko region Podkarpacki
Swiss HD 4x4 jest dobry w temperaturach maksymalnych chyba padnie rekord na stacji Rzeszów-Jasionka ustanowiony jeszcze w Czerwcu tego roku 😳@5 641 257 Janosik 2009: No bardzo mocny prąd wstępujący, ale dla mnie cenne są dane z radarów
sygnatura radarowa świadczącą o klastrze burzowym
sygnatura radarowa świadczącą o klastrze burzowymSygnatura częściowa o wietrze radialnym. W mojej ocenie nie jest to wiatr niszczący, ale towarzyszy wiatr ulewnym opadom deszczu jak i drobnego gradu 

@5 650 055 golanonim: e to w plusie 2 bańko powinno być 🙂
Ale po takich liczbach pewnie nie całe 3 duszki, będzie na lotto
Ja jedynie gdzie chce pójść to do oddziału totalizatora, tylko trzeba mieć z czym iść 🙂
Sprytne. Większa cena zakładu, przekłada się na mniejszą ilość zakładów, ale mniejsze przez to prawdopodobieństwa głównej wygranej,a kasa i tak się zgadza i takie kumulację raczej, będą częściej. Koło samo się napędzi w sobotę
Moje pewniaki do Eurojackpot padły, niestety mogę tylko 2 liczby, zawsze czegoś brakuje. Jutro dokładamy się do nagrody dla Rysia 😂
Może do Eurojackpot wymienimy się pewniakami i tak jest dużo do podziału
W zakręcone Wygrane już mam 2 stówy prawie na minusie, a byłem 5 duch do przodu XD jeszcze trochę i braknie mi na kumulację dla Rysia
Każdy bęben inny, kanciak mini lotto to też jakby inne środowisko losowości, ale dalej losowość, chociaż można znaleźć parę wskazówek jakie liczby wytypować
A mają zapasowe maszyny do losowania?, bo wiem że mają kilka zestawów kulek
@5 666 145 Kawasaki: dziękuję za odpowiedź.
Za chwilę rzucę swoje dwa pewniaki do lotto. Rozbijamy te kumulację, nie pozwólmy żeby Rysiu to zgarną dla siebie (taki żart na temat pewnej teorii spiskowej 😉 )
Eee nie jestem pewny, daje jeszcze 36 bo fajnie różnice wychodzą 🤪
W sumie rytuał jakiś może być 🙂 Rysiu już wózkiem widłowym jedzie do magazynu po paletę banknotów

Mini lotto
42, bo często się paruje z 14
16, gdyż często się pojawia w okolicach 24,25
9, często padała przed lub po 7
13, alternatywny obok
To zabawa, nie wyrocznia 🙂
Dzisiaj ruch w kolektórach, zazwyczaj gram przez neta, ale limit wyczerpałem. Dzisiaj padnie szóstka wg mnie
@5 666 238 tomcio1972: ja prawie -200. Wczoraj między północą a pierwsza w nocy walczyłem, było dobrze, 2 bonusy koła po 20 złotych, były losy na18,16 złotych i byłem 50 złotych na plusie, normalnie to bym wyszedł i zagrał jakieś mini na 6 liczb, ale 20 tysięcy oślepiło i straciłem wszystko -170 złotych własnego wkładu i ok -80 wygranych
@5 666 245 tomcio1972: no i tym się pocieszam, raczej oszczędnie gram, bo to trzeba zarobić na etacie 🙃 limit zadziałał żebym nie zgłupiał
Raczej w sobotę jest największa szansa na rozbicie, no chyba że Rysiu chce więcej
Eee Rysiu zniknie z reklam, na emeryturę zarobił 😆 raczej w kolektórze gdzieś padła wygrana
@5 666 445 GRU: dokładnie, to totalizator informuje jak gracz wytypował, nikt się nie przyznaje do milionów, znam przypadek zwycięzcy mini lotto
Napewno imię zmienili, zazwyczaj główna w Eurojackpot nikt nie życzy dokładnej lokalizacji kolektóry, przeważnie powiat
Mnie tam zawsze triki i sztuczki typowań inspirowały, trafiłem 40 i 48 za pomocą pewnej sztuczki, a liczba 22 to był mój pewniak z tej samej sztuczki poprzedniego zakładu, ale nie typowałem dziś. Za to z mapki nic nie trafiłem 🙂
Popatrzyłem na poprzedni kupon i gdybym to samo puścił na wczoraj miałbym 2 trójki z 2 ch zakładów 🥺 uważam że ta osoba co wygrała sama wytypowała liczby
@5 666 471 jot-23: pije po pracy, ale tylko 2 piwka 🙂 ale mam ochotę grać. Dziś lecą 2 zakłady w mini lotto i mój totalny pewniak to 17 na 85 procent
@5 666 480 tomcio1972: Ty i tak swoje urwałeś w gierkach, na tę chwilę jesteś w tym mistrzem 😃
A ja dam 17 i 23, reszta to będzie zagęszczenie wysokich i zagęszczenie niskich ooo 🙂
Jak już to najbardziej Eurojackpot jest legitne w sensie uczciwe, trudno trafić, gra pół Europy no i często w kraju ktoś trafi parę czy nawet kilkanaście milionów, no nie może TS tego ustawić. Także we wtorek gramy 🙂
Dziś jednak nie grałem w mini lotto,wyszło by 2 oboki i jedna trafiona, "oszuści", skąd wiedzieli że zagram takimi liczbami? Ja często gram przez internet, bo mieszkam na wsi i mi wygodnie, a nie gnać 9 czy 7 km do najbliższego punktu lotto 🙂 ostatnio kampania reklamowa była skierowana do młodych ludzi,którzy są mniejszością wśród stałych graczy
Tak jak myślałem na własne liczby ta osoba wytypowała wielkie zwycięstwo, a teraz polecam mapę lotto, odwrócić o popatrzeć skąd się wzięły pierwsze 3 liczby 3,6,9
Fajnie kombinujecie 🙂 totalizator w opałach, a Rysiu narobi w galoty. Oczywiście żart, dobrze jest szukać metody
Ja tam fanem Keno nie jestem, czasem sobie pyknę kilka losowań w kolektórze, przez neta to mam śmietnik. Wolę mini lotto,lotto, czy od święta Eurojackpot
Któryś z was rzucał liczby, które nie padną w danej grze, dziś mnie Eurojackpot interesuję
Mój pewniak na Eurojackpot to 16 (to nie jest porada inwestycyjna)
@5 667 632 tomcio1972: Geniusz hazardu jednak
A ja w Eurojackpot 2 oboki i 1 plus trafiony, jak przegrywać to z klasą XD
@5 667 646 tomcio1972: Być może nigdy raz byłem blisko w mini lotto, ale zabrakło tej ostatniego dobrego typu. Raczej dużo oczekuje, głową myśli to musi być to, a to trzeba nie oczekiwać, tylko grać dla zabawy
@5 667 656 tomcio1972: tylko ja wtedy pusciłem 2 zakłady tak tobie wystarczył jeden
Pieniądze szczęścia nie dają, więc przegrani bardziej szczęśliwi niż zwycięzcy XD tak wiem... Od kuponów z trafioną trójką nie skacze się z radości
@5 667 730 GRU: Spoko zostawiłeś 37 liczb, które nie padły wczoraj 🫠
mój kuponik za to autentyczny, bo pospolity
2 boki 😭😭
Tutaj dowód 🙂