Wpisy użytkownika Sebek90
Łącznie 650 wpisów w archiwum, pokazane od nr 5 550 084. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
@multipasko: Jak tam twoje trafienia? Czy pomogłeś komuś chociaż czwórkę w mini lotto prawidłowo wytypować ?
@5 550 085 multipasko: A pamiętam ten twój strzał dla mnie komputerku. 14 obstawiłem na mini, jednak nie na pewniaka. Myślę nad 33 i 34
@multipasko: Mój zestaw stały jest experymemtalny i nie gram nim
@multipasko: Keno na 7liczb wg trendu i najczęstszych parek liczb plus oboki 3 zakłady
Od dobrych kilku dni nie mogę zalogować się w aplikacji, na stronie też nie mogę typować, może i zaoszczędziłem, ale pograłbym coś
Ktoś coś wie o promocji z kodem na 30 złotych? Przyszedł mi SMS że zostałem wybrany. Wpisałem kod zafajkowało czyli przyjęło i nic saldo nadal bez zmian
@5 564 510 multilotek: Spójrzcie na tę listę. Skawina znowu wygrała na te same liczby, co wydaje się ta sama osoba zgarnęła około 460 tys i 5000 brutto, tak jak myślałem
@5 569 726 Telesfor: Gratulacje dobry strzał
@5 575 490 DiegoPolska: No właśnie padły oboki z poprzedniego losowania
@5 576 360 Zorba: Gratulacje multipaskowicze ogrywają gierki jak totalizator graczy
Po 19 podam Ci liczby na Eurojackpot, które mam ze snu że niby trafiłem w aplikacji lotto (5+1). Wczoraj te liczby puściłem w kolektórze, która kiedyś taka wygrana padła
@multipasko:
jak myślisz ugra chociaż 2+1. Większość liczb jest z mojego snu
jak myślisz ugra chociaż 2+1. Większość liczb jest z mojego snu Na nic nie liczę kupiłem w kolektorze gdzie padła pierwsza wysoka wygrana w Eurojackpot w Polsce, bodajże 2 miliony około (nie główna)
@5 579 946 Janosik 2009: dziękuję za poprawę zastosuje się
Po 3 CH miesiącach w końcu coś ubrałem w lotto mam nadzieję że złapałem bakcyla 

@5 595 747 Janosik 2009: Nie myślałeś losować liczby które nie były w twoim zestawieniu?
Miałem trójkę w lotto, dziś trójka w lotto plus jestem w grze XD
@5 596 969 Tom1: mój rekord to 216 za czwórkę, wybrałem gotówkę 🙃
I 8 dyszek wpada 🙃 oprócz mini to trafiam. To teraz Eurojackpot
@5 598 544 Gitarzysta: jak poszło w kupon to też piękna wygrana 🙂
@5 598 548 Gitarzysta: to nie długo, siadło pięknie, ale było by jeszcze piękniej wiadomo...🙂
@multipasko: Masz jakieś nowe upgrade od szefa? Jeśli tak to jakie?
@multipasko: Najczęstsze parki liczb lotto w ostatni 50 losowań
Napisałem pod artykułem i podwyżce lotto że wystarczy mi 2 zakłady i myk 

@5 641 210 Janosik 2009: Akurat siedzę w modelach pogodowych od 14 lat jednak tylko region Podkarpacki
Swiss HD 4x4 jest dobry w temperaturach maksymalnych chyba padnie rekord na stacji Rzeszów-Jasionka ustanowiony jeszcze w Czerwcu tego roku 😳@5 641 257 Janosik 2009: No bardzo mocny prąd wstępujący, ale dla mnie cenne są dane z radarów
sygnatura radarowa świadczącą o klastrze burzowym
sygnatura radarowa świadczącą o klastrze burzowymSygnatura częściowa o wietrze radialnym. W mojej ocenie nie jest to wiatr niszczący, ale towarzyszy wiatr ulewnym opadom deszczu jak i drobnego gradu 

@5 650 055 golanonim: e to w plusie 2 bańko powinno być 🙂
Ale po takich liczbach pewnie nie całe 3 duszki, będzie na lotto
Ja jedynie gdzie chce pójść to do oddziału totalizatora, tylko trzeba mieć z czym iść 🙂
« Poprzednie 100Kolejne »
mój kuponik za to autentyczny, bo pospolity
2 boki 😭😭