Wpisy użytkownika Sebastian_M
Łącznie 308 010 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 859 334. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
menstar to idź teraz do taty może pozwoli ci podać te numery
jagawisia ale co ci mama mówi że nie bo nie rozumiem ?
jagawisie twoja mama mówi nie ale w jakiej sprawie ?
twoja mama nie pozwala ci podawać numerów do multimultimulti ?
jagawisia mama ci nie pozwala podawać numerów do kotka ? A twoj kotek ma numery ?
jagawisia a nie poszłaś dziś do szkoły ?
jagawisia daj się skupić nad numerkami bo czas ucieka a trzeba coś zatypować na godzinę 14.00 w multimultimulti
na chleb nigdy nie mówiłem plep a ty tak mówiłaś ?
jagawisia bardzo cie polubiłem
jagawisia bedziesz moją koleżanką ?
dziś zagram takie liczby 1,21,26,47,66
jagawisia dlaczego na Janosik2009 powiedziałaś głupi baran ? Czy ty nie masz ogłady ? Dobrego wychowania ? On ci sprawdził twoje liczby a ty jesteś taka bezduszna i złośliwa ?
slucham cię max73 bo zajmuję się niepotrzebnie złośliwą i bezduszną jagawisią
moja mama nie jest o mnie zazdrosna i mówiła mi moja mama ze moge chodzić gdzie chcę i robić co chce bo jestem dorosły to jest moja odpowiedź
co do jagawisi to już nie chcę aby była moją koleżanką bo mówi na Janosika2009 takie okropne rzeczy że już nie chcę tego słuchać
moja mama jeszcze nie wie nic o jagawisi a nawet nie wiem co mam jej o tej okropnej jagawisi powiedzieć. Mam powiedzieć że mówi na Janosika 2009 takie paskudne rzeczy i jest bezduszna i złośliwa ?
zaraz powiem mamie i zobaczymy co mi odpowie
moja mama mówi że jak będą przychodzili tacy ludzie na tą stronę i ubliżali innym zamiast typować liczby to będzie bardzo źle i ta strona straci na wartości
jagawisia idź już stąd i ubliżaj innym osobom na ulicy to zobaczysz jaka będzie ich reakcja. Tu cię nikt nie widzi i dlatego jesteś taka odważna a w realnym świecie pewnie udajesz super dziewczyne . Tacy ludzie są zakłamani
jagawisia wstydź się
max73 na jakie pytanie mam ci odpowiedzieć bo zajmuję się niepotrzebnie złośliwcami
o widzicie co ta jagawisia mówi że by mnie pobiła. jagawisia wiesz że zaczynasz przekraczać wszelkie granice i za chwile trzeba to będzie zgłosić na policję ?
jagawisia to jest groźba a groźby to jest paragraf 190 KK
moj tata jest adwokatem i powiem mu bo zrobiłem zdjęcie tej groźby
zobaczymy co mi powie
tata mi powiedział że kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa a pobicie jest przestępstwem i jeżeli groźba w zagrożonym uzasadnioną obawę że będzie spełniona podlega grzywnie lub karze pozbawienia wolności do 2 lat ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego
zaraz pokaże tacie co mi napisałaś i spytam się taty co robimy
jagawisia nie jesteś tu anonimowa i uważaj co piszesz . Groźba to przestępstwo i jak masz coś takiego pisać zawsze dwa razy się zastanów co robisz.
przepraszam bardzo max73 nikomu tu nie groże i nie ubliżam. podaję spokojnie liczby
max73 piszesz do jagawisi ?
to przytocz mi moje ubliżanie innym prosze bardzo czekam
przytocz mi moje ubliżanie innym prosze bardzo czekam
czekam na wklejenie na stronie jak ja ubliżam innym
w iinym przypadku będę musiał uznac że kłamiesz i starasz się mnie zdyskredytować
max 73 czekam
wklej moje ubliżanie i udowodnij mi że tak robię
max73 czekam 5 minut na twoje dowody
po 5 minutach jeśli tego nie zrobisz uznaję ciebie za kłamcę i jesteś u mnie skreślony na zawsze
o 13.01 dostajesz ode mnie bana
już 2 osoby które mi ubliżały dostały bana i teraz będziesz trzeci ale masz jeszcze 3 minuty aby mi udowodnić że robię to co piszesz a jak nie to jesteś kłamca
widzę że nie masz dowodów na to co o mnie piszesz więc uznaję że lubisz się innym podlizywać nawet kosztem tego że kłamiesz . Żyj sobie dalej w tym zakłamanym świecie . dostajesz bana -BAN-
teraz skupmy się na liczbach bo niedługo 14.00
dziś na 14 .00 wysyłam tylko jedną piątke w multimultimulti bo szkoda pieniązków
moja piątka jest taka 1,21,26,47,66
idę puścić te liczby bo nic mi nie przycodzi do głowy
emeryt dobrze ze przestrzegasz wszystkich żeby nie grali takich tasiemców jak 20,21,22,23,24,25,26,27,28,29 bo to nie wchodzi
ok już puściłem moje zkłady W jednej kolekturze był zepsuty automat do gry i taka ładna pani brunetka około 30 lat powiedziłą mi gdzie zasuwać do innej kolektury. Porozmawiałem sobe z nią troszkę ale nie miałem za dużo czasu i pojechałem do następnej kolektury i tam byłą też pani ale taka około 60 lat więc za długo nie rozmawiałem bo spieszyłem się na losowanie
i zdązyłem a mam liczby takie 1,21,26,47,66
zag69
od rana mówiłem jakie mam liczby ale to nie znaczy że wejdą bo różnie z tym bywa
puściłem stawka razy 2 ale miałem puścić stawka razy 11 tylko że mama mi powiedziała że może innym razem bo wydam dużo pieniążków
gdzie jest ładna pani w gaciach ?
jak wygram dużo pieniązków to może kiedyś zagram stawką 101
no i sprawdzam teraz moje liczby i patrze a wpadłą tylko jedna liczba mało
emeryt dobrze przestrzegał żeby nie grać takich ciągów 20,21,22,23,24,25,26,27,28,29 bo byście mieli tylko dwie liczby
malo pieniążków ? szkoda ze nie podałeś kedzior13 swoich liczb to bysmy razem coś wygrali
a tak to ty wygrałeś mało pieniązków a ja nic
kedzior13 brawo za dobre typowanie pisałeś zamiast 44 dać 41 jeszcze raz brawo
a ja miałem włąśnie te 26 i 66 a do tego dodałem od siebie inne liczby i tylko jedna wpadła
Janosik2009 ty dobrze typujesz masz pięćdziesiąt procent skuteczności a czasami i sto procent
na 21,40 muszę się bardzo skupić nad liczbami i może jednak dam jeszcze raz liczbę 66
teraz myślę co tu do tej liczby dobrać
już mi coś świta mam drugą liczbę 21
mam już trzecią liczbę 12
kedzior13 koniecznie coś zatypuj i wygraj dużo pieniązków
ja już mam dużo liczb ale musze cos wybrać
Janosik2009 to może powiesz mi ile mi wpadnie liczb o 21,40 ?
podam ci moje liczby na 21.40 a ty mi napiszesz ile mi z nich wpadnie ?
Janosik2009 powiesz mi czy nie masz już na to czasu ?
mam już 4 liczby w miarę zapewnione w mojej rozpisce
zag69 umiesz sprawdzać ?
jakie teraz zagrać liczby ?
dużo
to ja tez zagram 5,10,15
ale ja wolę zagrać pięc liczb
to zagrać tą trójkę tylko ?
a może 12,18,21,32,66,68,77 ?
jak myślisz Zamit22 ?
idziesz na obiad a później w mapki ? A gdzie są mapki to jakiś park czy co ?
tam gdzie jest napis MAPY ?
Zamit22 zagrałem 5,10,15
ja też trzy na trzy i siedem na siedem
nie przesadzaj a ile ty masz tych puszek po piwie ?
a iwsz chociaż jakie mecze obstawić ?
zaraz się spytam taty jakie gra mecze to ci pomogę obstawić i wygrać dużo pieniążków
a co obstawisz w lidze angielskiej w sobotę ?
tata mi powiedział żeby grać Tottenham jedynka
tata mi powiedział żeby grać też Menchester Cityna jedynkę
tata mi powiedział żeby też grać Chelsea na dwójkę podobno dobry kurs
a ty co z tych meczy grasz ?
angierski co masz ?
tata mi powiedział żebyś żabojadów nie ruszał
tata mi powiedział żebyś zagrał Barcelone na dwójkę
tata mi powiedział żebyś zagrał Juventus na jedynkę
a mama mi powiedziała że dziś będzie losowanie
ooo zbigniew_g
islandorka36,6 mi powiedziała żebym pojechał z toba na majorkę
i tam mamy wyrywać laski
tylko nie powiedziała mi czy ona też tam jedzie ikiedy mamy tam jechać
islandorka36,6 chce jechać ze mną na majorkę ?