Wpisy użytkownika Sebastian_M
Łącznie 308 010 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 858 801. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
lorey jak nie wiesz co zrobić zawsze spytaj się mamy albo taty to ci podpowiedzą
co to jest 1111 ?
jak wygram piątkę z piątki w multimultimulti to wtedy zaczne grać siedem liczb z siedmiu w multimultimulti a jak wygram siedem liczb to wtedy pomyśle co dalej
te 11111 to się wtiko i wytiko ?
co to jest te 11111 ?
to jakiś szyfr ?
typowanie to ciężka robota ? Mnie to przychodzi banalnie prosto. Tylko jak na razie trafiłem trzy razy cztery z pięciu
już jestem
w co mam zagrać ?
Euro co to za nowa gra ?
a jaka jest szansa na wygranie tych siedemdziesięciu dwóch tysiecy euro?
mama mi powiedziała żebym dziś wygrał dużo pieniążków
niedługo będzie losowanie i się okaże czy wygram pięć z pięciu w multimultimulti czy nie
zaraz przygotuję kupony i położę je sobie na biurku i jak tylko będzie losowanie to będę na nie paytrzył i liczył ile liczb mi wpada
chcecie zebym podał wam moje liczby które zagrałem ?
zdąże się jeszcze napić mleka ?
co macie ?
mleko macie ?
to wszyscy się napijemy mleka i będziemy zdrowi
siedemdziesiąt dwa miliony złotych ? To strasznie dyżo pieniążków. Jak w to zagrać i kiedy jest losowanie ?
za 11 minut to ty idziesz spać obiecałeś
siedemdziesiąt dwa miliony euro to strasznie i przeogromnie dużo pieniązków
a ile kosztyje taki zakład żeby wygrać te siedemdziesiąt dwa miliony euro ?
ja naprawdę zagram o te siedemdziesiąt dwa miliony euro tylko gdzie mam wypełnić ten kupon ?
zagram w Eurojackpota
koniecznie musze zagrać w Eurojackpota
teraz podaję liczby do multimultimulti
jaki film leci na tv7 ?
teraz uważajcie 1,2,27,30,31
druga piątka 8,33,35,36,66
trzecia piątka moja 32,33,38,48,68
trzy piątki zagrałem
i teraz słuchajcie
jeszcze mam szostkę 10,14,30,36,37,39
dziekuje Janosik_2009
który z was podaje te liczby do mini lotto a ciągle wchodza w multimultimulti ?
kto z was podaje takie liczby do mini lotto 6,15,23,31,39 a ciągle wchodzą w multimultimulti ?
nie wygrałem dużo pieniązków
idę się napić
Zamit22 zaszalałeś ?
ja też niepotrzebie posłuchałem się takiego jednego który podawał tu liczby i nic z tego nie weszło a powiedział że pewne i poda mi po to żebym wygrał dużo pieniązków
dobranoc
już wszyscy idziecie spać ?
jak dzieci 22.00 dobranocka i spać
ja też jeszcze nie śpię
ja niedawno zaczołem grać to nie będę robił przerwy
niskopochylony jeszcze nie mam dzieci i nie muszę ich prowadzić do przedszkola więc spokojnie mogę sobie posiedzieć
niskopochylony a jak twoje pochylenie jeszcze jest pół metra do ziemi czy już mniej ?
niskopochylony jak ?
niskopochylony a jak twoje pochylenie jeszcze jest pół metra do ziemi czy już mniej ?
ale jak pójdziesz spać o 22.00 to do 6 rano masz 8 godzin a po co tak długo spać ?
jagawisia
a to ty Forsami grałes te liczby ?
Forsami podałes do mini lotto 6,15,23,31,39 a ciągle w multimultimulti to pada
mniej ?
ostatnio było 50 cm a teraz ile jest ?
okopcony dymem ? Może robił grila ?
o jeszcze jeden idzie spać
dobranoc
Jak to krawcem ?
nie wędziłem jeszcze kiełbasy
niskopochylony sam mi powiedział że jego nos jest zawsze od ziemi 50 cm takie ma pochylenie i mówił że coraz bliżej ziemi
dziś nic
strasznie słabo
tata
A on jest kaleką ?
niskopochylony ty jesteś forsami ?
witam słonecznie i deszczowo i kolorowo i czrno-biało i ładnie i brzydko i z okna i z balkonu
ja jeszcze nie trafiłem sześciu liczb
jagawisia a po co mnie podrabiać ?
takiej drugiej jak ty jagawisia też nie ma i nie da się ciebie podrobić
jagawisia tu trzeba dobrze typować liczby żeby wygrać dużo pieniążków
jak będziemy dobrze typowali i sobie pomagali to wygramy dużo pieniążków, a jak będziemy wnikali co kto i po co to bedziemy sie kłócili i nikomu to nie jest potrzebne
czyli jak by nie pisali ?
zaraz podam moje typy na dziś w multimultimulti
pytałem się mamy i moja mama mi powiedziała że dziś wpadnie liczba 44
tak w multimultimulti liczba 44 ma wlecieć
dlaczego mam nie pytać mamy skoro ona przeważnie dobrze typuje ? Ja wolę się kogoś posłuchać i wygrać dużo pieniążków
a moje typy na dzisiejszy dzień to 14 i 40 i ja sam to wymyśliłem
tu nie chodzi o polemikę tylko o trafne wytypowanie liczb na dzisiejszy dzień
komuś nerwy puszczają ? a komu ?
tylko do 14 i 40 nijak mi nie pasuje liczba 44
a po co się tu spinać ? tu trzeba rozsądnie podejść i na chłodno typować liczby żeby wygrać dużo pieniążków
Janosik 2009 podał 14 liczb. Zobaczcie ja mam liczby 14 i 40 i nie ma wsród tych czternastu liczb moich to znaczy że w miarę dobrze typuję
czyli mam 14 i 40 i dobieram inne Moj tata mi powiedział że może dziś wpaść liczba 9
to już mam 9,14,40 czyli trzy dobre liczby
sprawdzałem wśród tych co podał Janosik 2009 nie ma żadnej z tych liczb
i tak po kolei trzeba dobierac liczby aż się dojdzie do tylu ile człowiek chce ale nie więcej niż dziesięć
ja was nauczę w to grać tak mi się wydaje
zaraz pójdę do babci to ona mi coś podpowie jaką dać liczbę
tak ja was nauczę
i wtedy wszyscy będziemy wygrywali dużo pieniążków
Janosik 2009 a coś takiego ? 1,21,26,47,66 ?
gradobicie
moja mama mi powiedziała że ta moja piątka jest bardzo ładna i żebym ją zagrał ale jak Janosik 2009 ja łaskawie sprawdzi to mnie potwierdzi w przekonaniu że mam rację
chcę żeby wszyscy tu wygrali dużo pieniążków dlatego podaję liczby i może wszystkie wpadną
manstar to podaj te swoje liczby do multimultimulti jak możesz
manstar spytaj się mamy może ci pozwoli albo spytaj mamy i taty
jak by były jakieś komplikacje to podaj nr telefonu do mamy lub taty to ja zadzwonię i ich namówię żeby ci pozwolili podać numery do multimultimulti