Wpisy użytkownika Santo84
Łącznie 410 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 563 924. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Od dnia kiedy zacząłem grać T. S. dał mi ponad 11 milionów złotych po odtraceniu podatków. Do tego EP. 10000 zł miesięcznie, wygrana na stawce 2
Do każdego zakupionego zakładu EuroJackpot, otrzymasz długopis i notesik.
Jeśli kupisz 2 zakłady otrzymasz parasalke z napisem 'radość wygrywania'.
Jeśli kupisz 4 zakłady, otrzymasz kurtkę z nadrukiem ' graj w EuroJackpot'. Warto. Będzin Limanowskiego i Katowice, Ligocka 103.
Jeśli kupisz 10 zakładów otrzymasz strój klowna. Spieszcie się. Już mało zostało.
To między innymi moja zasługa.Wysywpowalem z wnioskiem o podwyższenie opłat za zakłady Mini.
Jest szansa na wzrost budżetu państwa, właśnie dzięki podwyzce opłat za Mini.Jesli ktoś biedny, gra tylko w Mini, otrzymał trzynasta emeryturę, otrzymuje plus 500, trzeba odpowiednio trenować portfele.
Podwyżka opłat za Mini to zasługa graczy.Bylo duże zainteresowanie, więc jest okazja zarobić na bidokach
Abudabi89, gratulacje.Dorownaj w realu do ....szczęśliwca z Limaniwskiego z Będzina.
Po 25 gr od zakladu razy 2miliony zakładów, ładna dymka dla Toska
Każdy ma swój sposób.Najlepiej korzystać z rozumu, jeśli się to ma
Gosiu, a Ty z czego korzystasz wpisując na czacie mnóstwo zbytecznych zestawów?
Gosiu, ja nie muszę mieć map, bo Ty je zastepujesz wpisując całe zestawy na czacie.
Abudabi89, piony i poziomy były dobre, ale ta metoda wzięła w leb
Tomi77, gdy Jarek się dowie, że chcesz kota zamienić w psa, rano masz wizytę
No, i jest abudabi89, zaraz, na powitanie sypnal się eksperckie typowania. ABUDABI89, graj na stawce z plusem. 10-ty, więc 10/10 może wpadnie?
Gratulacje dla wszystkich, zwłaszcza dla Łukasza za piekny wynik w Realu.
Januszku, jesteś jednym z prowadzących ' Klub Osób Zaufanych'? Gratuluję.
Forsami, kup na 28 losowań, stawka 10 z plusem. Nie zapomnij napisać maila do odbiorcy od nos do wos.
Emerytka46, gramy na Grunwaldzkiej 3 i na Żołnierzy Wrzesnia 13.To moje kolektury.
I Trąby powietrzne przechodzą tam gdzie ludzie są sportu lepszego
Powinieneś wiedzieć o które liczby chodzi. Pozdrawienia od Murzyna.
Ciężki kaliber do myślenia. Lotto, wszystkie w lewo. One były na czacie.
Dzisiaj dadzą 2000000 w Super Szansę i milion w Lotto plus. W Lotto, kumulacja będzie wzrastać.
Jednak podwyzka oplat za Mini.Niech obniza oplaty za MM nie bedzie potrzebna promocja.
Podwyzszajac oplaty za Mini, kazdego dnia lotto ma zysk 325000 zl.Madry pomysl.
Wypromowalismy podwyżkę Mini grając jak najeci. Za to mamy podwyżkę opłat. Grali przeważnie biedni. Oskubac ich o 25 groszy na zakładzie. Średni zysk każdego dnia ponad 350000 zł
Emeryt, po co patrzysz na TVP? Wolę wozić ruskie panienki, niż tam pracować.