Wpisy użytkownika Samuel06
Łącznie 119 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 467 369. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
Grałem w realu, ten sam zakład wysłany 3 razy. 3 razy 380 zł i drobnica.
Sebol82, Ruda Śląska lubi piątki w Mini. Pozdrawiam Zabrzanska.
Grajcie we wszystkie gry.Kupujcie wszystkie produkty Lotto.Kazdym zakładem, każda zdrapka wspomaganie sport, kulturę i budżet panstwa
T.S.jest bardzo wdzięczny za aktywną grę w MM.Prosze grać po 10 zakładów na stawce 10 z plusem.
Szymon, masz zasady, które warto pielęgnować.Zarzucano Ci, że zarabiasz na
Można i tak, jeśli się ma urodę. Przystojni mają łatwiej w życiu
Forsami, na portalu dzikow pod dostatkiem, a Ty jesteś dobrym myśliwym.Nie mylić z myślącym.
Pamiętajcie, nigdy po głównych wygranych nie będzie następnych.
Dzisiaj nie dajcie się skusić na 69, 77,33,71,46,41,3,66,76,62,12,23,21,,68,79,
Graj stałymi liczbami. Nie graj liczbami, które ktoś podaje jako pewniaki. Tu jest sztab osób pracujących dla T. S. Każdy portal o tematyce lotto jest skutecznie sledzony.
T. S. posiada fundusze na leczenie hazardzistow. Korzystajcie z nich.
Już pewien gość sprzedawał systemy jako pewniaki. Zainteresowała sie nim Temida.
Każdy kto twierdzi, że gry to zysk, sam w to nie wierzy. Moja rola się kończy. Już kilkunastu wyleczylem z hazardu.
Hazardzista sprzedał na gry wszystko co miał cennego. Teraz ma zajęcia komornicze.
Typujac, nie możesz być pewny za mapki. Są metody typowania, które są znane nielicznym. Właśnie ci trafiaja coś grubszego. Pisał ktoś, że powtórza się 2 liczby z lotto. Ale i pisał ktoś,,że w Mini zostaną wylosowane liczby do 10.Jakie padły? Od 19.Gratuluje tej Pani pomyslu na zysk dla T. S. Pozdrawiam.
Są zawody, gdzie można zarobić krocie, bez odprowadzania grosza do fiskusa.
9,32,42,47
19,41,46,49
18,35,46,57,79
7,9,35,61,5,28,44,52
2,4,9,20,28,35,38,45,59
9,18z35,43,55,61
18,26,32,35,38,45
Na tych zestawach możesz zarobić
19,41,46,49
18,35,46,57,79
7,9,35,61,5,28,44,52
2,4,9,20,28,35,38,45,59
9,18z35,43,55,61
18,26,32,35,38,45
Na tych zestawach możesz zarobić
Twój wybór Abudabi89. Przecież Cię nie namawiam do gier. Sam wiesz jak długo trzeba czekać na swój dzień.
Nie liczę na powtórki. O 14:00 poszło świetnie. Życzę innym wygranych
Emerytka46, jesteś miła, nieomylna, wspaniała kobieta.Nie jesteś podejrzliwa, szczera, aż do bólu.Jestes kochana.Kocha Cię cały świat.To dla Ciebie ten bukiet za " błąd w sztuce".
Emerytka46, zagraj na Żołnierzy Września 13.Będę na Ciebie ostrzał z wieżowca , 4 piętro.Powodzenia.Teraz zajrzyj do kodeksu wykroczeń,może znajdziesz jakiś artykuł o " oszustwach na zielonej".Gdy będziesz kandydować na radną Chorzowa, oddam na Ciebie głos, a nawet do Brukseli.Chetnie oddam głos na " brukselki ".
Emerytka46, proszę, przeczytaj uwagę Makler'a, a rozwiejesz wątpliwości.Zajmiesz się pozyteczniejszymi sprawami.Jesli chodzi o Twoje spostrzeżenia, informuje, że moje zestawy zostały zapisane już po losowaniu na losowanie wieczorne.Swbastian, dziękuje za wsparcie.( Nie mam zamiaru się tłumaczyć komuś, kto ma kłopoty z mysleniem).
Emerytka46, sorry za uniesienie.Nie ma sprawy. Jest ok.Zapraszam na kolację z całą rodziną do restauracji Cesarska.Diament Arsenal Palace .Kameralne spotkania z rodziną i przyjaciółmi
Za moment foto trzech zakładów lotto z plusem, system 12 i 10 zakładów Mini, system 9
Kandydaci do 10 milionów w Lotto , uprzejmie informuję, za na czacie zostały już podane wszystkie liczby, które zostaną wylosowane wieczorem .Proszę nie kombinować innych zestawów.Wystarcza 2 zakłady, by trafić szóstkę.Jesli wszyscy zagrają tymi liczbami, będzie pobity rekord szóstek z marca 1994 r.
Żebyś wiedziała Emwrytka46, że tam jest przemiła obsługa.Warto grać w tych kolrkturach, w których obsługują faceci.Prosze mnie źle nie zrozumieć.Sprawdzone.Gdy zagrałem u faceta w Wojkowicach , padła ładna kwota, piękna zdrapka i jeszcze coś.To samo koło sądu w Bytomiu.
Przyglądam się liczbom na goldenlotto, widzę tam pewniaki na 100% odsiewke.
Intuicja mi podpowiada, że dzisiaj będzie rekord szóstek w Lotto.Pewniaki już były na czacie.Jeszcze są widoczne.
Zaq69, ostatnio często padają główne w MM. Dzisiaj znów będzie, ale na stawce z plusem. Brawo santo84
Chuck, skoro masz czas na wszystko i wszystkich to znaczy, że swoje życie przes......Zajmij się sobą.
Jutro też będą przyjemne wygrane. Tylko zagrać liczbami, które już podano na czacie.
Dusia, glosowalas, nie narzekaj. Oby świnie dostały się do koryta, barany musiały zadbać. Hans33, w Raciborzu jest pewien Pan na którego czatuje Tosiek. On stale wygrywa. Trafił szóstkę w Lotto w Rybniku, jeszcze nie pobrał. Trafił 5 w Mini w Niedobczycach.Byl skan na profilu.
« PoprzednieKolejne 100 »