🔍 SzukajTo jest archiwum tylko do odczytu. Aktualna dyskusja na żywo: multipasko.pl/czat

Wpisy użytkownika SPRAWIEDLIWY997

Łącznie 2 wpisów w archiwum, pokazane od nr 45 099. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.

« PoprzednieKolejne »
45 099. SPRAWIEDLIWY997 2009-04-03 (14:38)
09-01-27 (13:34)
id:1867 kogucik19
Data rejestracji: 2006-03-24
Ilość postów: 2205
kogucik19@poczta.fm
1867 Czytam was i podziwiam za brak wiary,owszem mozecie krytykowac kogos za jego metody,mozecie krytykowac progresje,ale na Boga dajcie i przedstawcie swoje metody gry,jak nasze sa zle a moze wasze beda dobre,a wy tylko piszecie w kolko ze to sie nie uda ze sie straci,nie wiem jak mam wam napisac ze ja gram juz za ich kase i nawet jak w calosci strace to co mam przeznaczone na gre to w rozrachunku a o taki wam chodzi bede wygranym,i napewno MANIEG nie jest dzieckiem i tez ma pule na gre przeznaczona,zakladam 8.000 ale jak wygra 9.000 to te 9000 wyda,i bedzie gral dalej i jak juz przegra swoje 8000 to przestanie grac czyli bedzie 1000 do przodu.Wybiegacie w przyszlosc daleka co bedzie za 3 lata bo musi przegrac,ale co wygra to jego.Wszyscy jestescie spokojni bo albo nie gracie wiec nie macie emocji ,ale ci co graja nie tylko w gry liczbowe ale i na gieldach tez nie sa pozbawieni emocji.A tu jeden chwali drugiego ze ten pierwszy przepowiedzial kleske.Nam tego nie czeba pisac my to wiemy,i dlatego kazda wpadka uczy czegos nowego.Jak czytam tych placzkow na czacie ze stracili 5.0 zeta(PIEC ZETA)i jak ich lotto oszukuje to zastanawiam sie kto tam gra ,nie wspomne juz o tresci i pytaniach typu,ma ktos metode na wygrywanie,albo ma ktos pewniaki na dzis to niech poda,itp wypowiedzi,az sie plakac chce,albo walkowac w kolko,system czy gwarancja jest czy jej nie ma i szukanie dziory w calym.Oczekuje od was jako fachowcow metody skutecznej,macie filtry,atomowe reaktory przesiewu liczb,i inne bajery i co brak od was konkretow,wiec jestescie do niczego.Pozdrawiam
9-01-27 (15:52)
kogucik19@poczta.fm
1867 Do tego co juz napisalem dodam,Dlaczego nikt nie rozlicza przegranych,tylko zawsze rozlicza sie wygranych.Odpowiedz jest prosta .Sami przegrali i zeby sobie dodac animuszu,i usprawiedliwienia dla swojej niemocy,szukaja najmniejszego haczyka zeby wygrywajacemu udowodnic ze i tak dolaczy do tej sflustrowanej grupy ktora dysponowala ,matematykami,filtrami,reaktorami atomowymi i co i przegrala,bo nie dysponowala szczesciem ktorym my czasem dysponujemy nie zawsze ale jednak,oni go nie mieli wogole.I nie ma co im dostarczac danych jak chca to sami niech graja to beda miec dane.MANIEG dobrze wrescie ze zaczoles grac na 43,to mnie pocieszylo.Pozdrawiam
09-01-29 (12:51)
kogucik19@poczta.fm
1867 MANIEG co to znaczy ze ci nie wychodzi a ja uwazam ze ci wychodzi bo nie ma takiego geniusza,ktory zawsze wytypuje to co ma wyjsc.Napisane bylo ze to gra progresja i ja tez gram na 3 zakres i wsadzam kase i czekam,Wszystkie sempy tylko czekaja zeby cos nie wyszlo i kracza,i jak sie spelni ich proroctwo to chelpia sie sukcesem i ciesza sie mowiac\"a nie mowilem\"To gra dla powaznych ludzi ,ktorzy rozumieja dziory ktore powstaja w losowaniach,i nie ma madrego na to kiedy bedzie dziora i jak dlugo potrwa.Szkoda zdrowia i masz racje takie pisanie zniecheca bo po co pisac jak mozna by sobie po cichutku grac i nie dzielic sie wiedza z nikim,i chyba o to im chodzi bo jak zostana sami ci co nic nie potrafia to wtedy sempy beda gora.Pozdrawiam
2009-01-29 (13:10)
kogucik19@poczta.fm
1867 Dodam tylko ze tabela tabela a zdrowy rozsadek zdrowym rozsadkiem,wprawdzie nie gram tak jak tabela mowi mam swoje progi i tabele,ale mozna zejsc z zysku i grac na odzysk kasy,olewajac progi i czekac az wyjdzie a do konca miesiaca wyjdzie bo od sierpnia 3 zakres naj mniej byl 4 razy wiec jeszcze 1 raz bedzie,i kasa sie wroci co z tego ze bez zysku,ale potem juz sie znow zarobi.Niestety to nie jest gra dla tych co nie maja kasy,przykre ale prawdziwe,a zakrres mozna pociagnac.Spoko wyjdzie i koniec.pozdrawiam
2009-01-29 (15:43)
kogucik19@poczta.fm
1867 MANIEG moze przemysl swoja decyzje jeszcze raz moze podloles ja w wyniku uzasadnonego wkurzenia,na wszystkie sempy swiata,Smuto sie zrobi jak jeszcze ty odejdziesz,nie bedzie z kim pisac,porownywac .Byles moim wrogiem kiedys ale zastanowilem sie czy warto sie charatac w koncu o czapke gruszek i jak sam zauwarzyles zmienilem zdanie,a ty zmieniles metody i wszystko gra,Kazdy ma jakies uwagi ale to niestety tak musi byc.Wiem ze uwagi to co innego a napasc na drugiego to inna sprawa.To moja prosba do ciebie nie dlatego ze ja korzystam z twoich typow,bo wiesz ze nie korzysta,a dasz satysfakcje wszystkim sempom tego swiata,a oni beda utwardzeni w poczuciu,ze jeszcze jednemu dali rade.Tyle czasu bylo spokojnie.Pozdrawiam wpisy z inwektywami, albo w domyśle z inwektywami typu wy... itp, będą w całości kasowane

WPISY ARCHIWALNE PANA KTORY TAK OBRAZA OSOBĘ O KTOREJ NIEDAWNO TAK PISAŁ
LUDZIE KOGUT TO CZŁOWIEK CHORY PSYCHICZNIE I RADZE NIE CZYTAĆ JEGO WYWODÓW
45 105. SPRAWIEDLIWY997 2009-04-03 (15:11)
a masz to na piśmie ?
« PoprzednieKolejne »