Wpisy użytkownika Robert13
Łącznie 179 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 627 919. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
albin lotto - powien tak jak gram na jeden kupon to lipa po całosci jak gram trzy zakłady jeden w te jeden wifte coś tam wpada
ja dałem na ***ł ....pies i załuje 2,14,22,24,42, 55, 73 ........a było jak wyzej oboki
to jest portal : jak wydymać lotto a Wy sie kłucicie o co?????
ZAMIAST SIE WADZIĆ LEPIEJ SIE ZJEDNOCZMY I WYWALCZMY ZGODE NA UDZIAŁ PUBLIKI W LOSOWANIACH!!!!!
MÓJ WUJEK WYGRAŁ ZA KOMUNY DUZE PIENIADZE I SIE ŚMIEJE ZE DZISIAJ SAMI GŁUPY GRAJA , BO JAK MOZNA WIERZYĆ W LOSOWANIE BEZ UDZIAŁU PUBLIKI?????
losowanie bez okien, nawet nie wiesz kiedy zostało zrobione hehe
talizman4 dokładnie tak, ludziska tak zaslepione wygrana ze nie widza prawdy
sejmiki, kłutnie , zwady - to nasze przywary a inni was czyli mnie tez dymaja
talizman4 na youtube jest wystapienie posła PIS - 400 agentów mosadu w Polsce szponci aby s***a miały dobrze!!!!
krótko - trzeba sie zwołać i zmusić TS do losowania z udziałem publiki
siemka kamilex - obejrzyj przekretw lotto w serbii ....https://www.youtube.com/watch?v=PAi_35BFbn0
przekrety TS. nie grajcie to ustawka :https://www.youtube.com/watch?v=PAi_35BFbn0
tepaków nie nawrócisz wystarczy żądanie tysiecy ludzi o losowania z udziałem publiki i jest zmiana , tylko z kim to chcesz omawiać ?????
nie grac tydzień i sprawa jest do załatwienia: przekręt zobacz :https://www.youtube.com/watch?v=PAi_35BFbn0
tyle set tysiecy i wszyscy sie mylą???? bez jaj jestem matematykiem i to nie mozliwe jest!!!
KOD - po mimo tego ze siał kłamstwo potrafił tysiąco ludziw wmówić że demokracja jest zagrożona oa TS ograbia ludzi przez lata i nikt sie nie zastanawia jak to jest ze są kumulacje i nikt nioe wygrywa .Jakoś za komuny średnio było 4-6 szóstek a teraz nie ma to nawt głupek cos wyczuje.....
tak , a wystarczy się skrzyknąć i wysłać tysiace żądać do TS aby udział publiki był i wystarczy zamiast wysyłaś i płacić za NIC! kto z was wygrał albo z waszych znajomych wiecej niż kila tysięcy???
wysyłasz kupon a w tej samej sekundzie TS wie jakie liczby skresliłeś .... to złodziejstwo
wygrywasz wtedy jak sie zmiescisz w kombinacji która wskazuje jaich liczb jest najmniej???
i to nie wysoko tylko ochłapy , resztę zgarniaja agenci TS którzy dostaja cynk przed losowaniem jakie numery trzeba skreslić - 30 minut przed....
mój ojciec grał w piłkarskiego przed komputerami i wygrywał duzo a kiedy komputery opanowały losowania to lipa po całości
dokładnie tak.... mamy kombinacje której nie ma i ją puszczamy w dzisiejszych czasach to pestka dla informatyków
johno jak mozesz ukrasć milion i mozesz ukraść 100 milionów to co wybierzesz??
GRAM BARDZO RZADKO I TO W ZDTRAPKI TAM NIE MOŻNA JUŻ NICZEGO ZMIENIĆ
jak można grać gdzie nie można być pewnym iż losowanie jest na żywo????
w szwecji losowaniew jest w centrum handlowym , w norwegii też.....
camilex po pierwsze , zmaina maszyn, po drugir udział publiki , po trzecie zblizenie kamery tej pokazujacej kulę w trakcie wyskakiwania a nie spadania...
johno w jakim Ty swicie zyjesz sa kamery rejestrujace z predkościa 5000klatek na sekundę ...
Tepak bedzie płacił bez oporu, ten co mysli zastanowi sie grać czy wysłać pismo do TS z żądaniem
camilex nie myśl jak to zrobić , myśl jak zmusić TS do zmiany losowania
ja mówie przekret a wy dalej woje masakra jak mozna być tak tepym... znacie kogos kto zna kogos kto zna kogos ktowygrał jakies wieksze pieniadze???? załosne...
https://www.youtube.com/watch?v=PAi_35BFbn0 johno pooglądaj moze Ci sie przejaśni
znaczek kosztuje 2,50 gdyby kazdy gracz wysła do złodzieji z TS list dlaczego nie ma losowania z udziałem publiki nic by sie nie stało ..... ale myslenie boli .....
ja wsłałem kilka ale to nie robi na nich wrażenia bo to kilka.... ale setki tysięcy????
takie forum a myslenie zerowe : co on gada trzeba grac ! graj w rynsztoku skończysz! Dlaczego niema publiki!!! okradaja was jawnie włącz myslenie!
angierski proste pytanie znasz kogos kto zna kogoś to wygrał???
to pewnie było kiedy jeszce komputrów nie było - teraz to nie mozliwe!
Panowie .... mi niechodzi o sprzeczke tylko skoro cie stać na kupon wyslij na adres TS pytanie - dlaczego nie na publiki w losowaniach , to nie boli......
wiesz kogo sie boja: tych co puszczaja zakłady 10 minut prze końcem bo przestawienie Video na puszczenie liczb najmniej korzystnych dla ludzi jest dla nich najgorsza , czyli grając jak najpózniej mamy najwieksze szanse - nie wierzsz ... sprawdz...
zyki są wszedzie w bankach, TV, biurokracji, czyli tam gdzie niec sie nie robi a kasa leci
Vondeoff te smieci doskonale kamufluja się , przyjmuja Polskie nazwiska i kradna do bólu
taki schetyna.... śmieć co tydzień jarmułkę zakłada ...... jakim to Polak jakie wartości ma????
nie tylko , kradna od dziesięcioleci . Wyprowadzaja miliardy do izraela bezkarnie
dlaczego tyle tysiecy wyjechało....? bo im jest na rękę aby stworzyć państwo parobków dlatego się boją PIS bo w lipcu wchodzi ustaw a 12 zł minimum
« Poprzednie 100Kolejne »