Wpisy użytkownika RAK
Łącznie 344 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 502 459. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Nie może tak być by wygrywać każdego dnia, choć tacy są.T.S., każdy organizator gier musi mieć zysk.Trzeba grac.Zachecam do kupowania produktów Lotto
Zaq69, wyślij ten zestaw , stawka 10 z plusem.Powtorz go 33 razy , z super szansa
Zaq69, zachecaj wszystkich do zagrania tym zedtawem.Niech T.S.zapamieta dzień porażki
Zaq69, już wyslalem Twój zestaw.Stawka 10 z plusem.Jeszcze go powtórzę 19 razy.
Forsami, mogę Ci podać wszystkie swoje dane techniczne , byś rozwiał swoje wątpliwości i zle informacje
Urodzilem się 12.09.1989 ( nie miałem innego wyjścia).Mieszkam w Golubiu Dobrzyniu.Cos jeszcze?
Blokuje tylko tych, którzy często na czacie piszą - mowiac lapidarnie - bzdety.Maja skłonności do zaczepek.Pozdrawiam cieplo.Pracuje w Kowalewie Pomorskim.Cos jeszcze?
187 cm wzrostu, waga 87, but 46, kołnierzyk 46 ( pas i pod pasem, też chcesz ?).
Nie lamcie głów.Podaje pewniaki na Mini:
7,9,20,24,33,34
2,8,28,29,40,41
8,9,13,23,24,42
Można do każdego zakładu dodac swoją ulubioną liczbę z lipca , wysłać system na 10 losowań.
7,9,20,24,33,34
2,8,28,29,40,41
8,9,13,23,24,42
Można do każdego zakładu dodac swoją ulubioną liczbę z lipca , wysłać system na 10 losowań.
Jeśli kogoś nie stać na system, proszę zagrac zakładem prostym:
9,13,24,29,40
Wesołego Alleluja
9,13,24,29,40
Wesołego Alleluja
Będzie mi bardzo miło, jeśli padną te liczby i wygrasz, czego Ci szczerze życzę.Moze zmienisz zdanie o " znajomymej Ci osobie".
Słuchaj uważnie, czytaj ze zrozumieniem co napisze.Fakty z życia wziete.
Było piękne losowanie lotto (wtorek).Gościu kupił chybił trafił , wysłał zakład koledze.Ten zagrał nimi.Podzielili się gwarantowana
Forsami, Ty nie konsultuj z innymi osobami.Badz samodzielny.Uwierz we własne siły.Uwierz intuicji.Korci mnie wygarnąć prawdę.Moze innym razem.
Zanosi się na rekord piatek w mini, a nawet 5/5 i 7/7 i 6/6 w MM.Jesli oglądający Twój scan, będzie bystry ( w co wątpię ), zagra Super Szansa.
Arogancki, w swoim czasie dowiesz się prawdy.Mozna książki pisac i rozprawki naukowe.
Z mojej głowy trudno jest usunąć to , co zostało zakodowane.( I coś jeszcze ).Nie tylko w glowie.
Oj, Sebastian, Sebastian, ujawnię coś po losowaniu.Pokaze dowody ' wdzięczności' za pomoc
Mnóstwo kulturalnych Portalowiczow przestało typować. Mają to ponozej psasa z powodu takiego ksa. Mnie też nie uśmiecha się być wśród idio
Gratuluję szczesliwcoom grającym w realu, a jest ich wielu. Życzę kolorowych snów.
Arogancki, jeśli Ty potrafisz bezpidstawnie ublizac ( obelgi w tekście, na które nie reaguje bot - czytaj admin, ja Ci nie powiem, że jesteś deblem, czy kretyem. Jesteś do kwadratu imbclem
Loterialiczbowa, przecież widzisz, że ten kr. używa wulgaryzmów. To si kwalifikuje do sądu. Wyczerpuje znamiona przestępstwa z kk.
Brakuje prawdziwych prokuratorów, sędziów, ale się to skończy. Za obelgi i zaczepki, odpowiesz karanie. Nie typujesz, a tylko pofjudzasz.
Abudabi89, masz trafna wskazówkę w profilowym. Trzeba robić swoje. Pozdrawiam.
Nie dzień, bo dożywotnio. Może do rana ochlone? Jeśli nie doczekam się przeprosin na czacie, wytocze mu sprawę karna.
Tomi77, prawo musi być przestrzegane wszędzie. Nie pozwolę sobie na obelgi wobec mnie i innych ludzi.
Nie będę tutaj przywolywal całego art. kk i sankcji za to przestępstwo. Powiem tak: - Ja mu wybaczam, ale będę pamiętał.
Dodam, że w znany mi sposób wszedł w posiadanie danych, w tym wieku, i innych ( RODO). Rozoowrzechnia je na czacie. Koniec. Dobranoc.
Nie drazmy tematu. Problem nie istnieje. Admin odpowiednio zareagował.
Proszę bardzo, jeśli znajdzie pidsyltawy prawne, niech banuje. Ja nie mam żadnego pożytku, a tylko samo zgorszenie i udreke.
Wszystkim, bez wyjątku, życzę spokojnej nocy. Zbliża się Wielki Post. Przekazuję Wam znak Pokoju
Życzę rekordowych trafień. 84 piątki Mini, 300 5/5, 6/6 i mnóstwo 10/10 na stawce z plusem. No i wreszcie EP na stawce. Amen
Szczególne życzenia kieruje do Opola, Nysy, Krakowa, Częstochowy, Bydgoszczy i Wodzisławia Slaskiego
Zawsze jest większa szansa na wygrana przy większej ilości zakładów. Bywa, że w jednym zakładzie jest 10/10.
Kupiłem 1000 losow Kaskady. Zwróciło sie 50 zł. Następnym razem kupiłem tylko 1, i było 1000.
Sebastian, będzie rekord szóstek, jeśli wylosują
8,10,11,17,20,38,46
2,10,11,27,28,46,47
8,10,11,17,20,38,46
2,10,11,27,28,46,47
Sebastian, pamiętaj, wyślij swoj poprzedni zakład, bez plusa.Tam jest 5 pewniaków na lotto.Pistka będzie płacić nieco ponad 2000 zł , czwórka 36 zl
No i, ani inteligentni,ani kubraczki nic specjalnego nie tylko uszczelili