Wpisy użytkownika Mulag
Łącznie 62 808 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 859 241. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
jedną liczbę to dobrze że ktoś zostaje . cały czas trójek nie będę trafiał jedna liczba wyszła
jutro ma marsz na mediaexpert i po kaskę z kołchozu to może cos puszcze z pewnością
to straszne ale prawdziwe lewy tak bardzo chcą swoje życie odmienić a tu się jeszcze bardziej zaciskają i zmieniają swoje życie na gorsze niż było
ale na głupotę nie ma lekarstwa głupich nie sieją tylko się rodzą
ja jestem mecenasem sportu i kultury i przeznaczam nie wielkie środki które również dobrze wydał bym na pierdołki i tego się trzymam nic powyżej żadnych uszczerbków
ważne by granie nie zawładnęło ludźmi to ma być zabawa bez uszczerbków na zdrowiu a jak uda się wygrać to będzie miłe zaskoczenie żadne nastawianie się na wygranie
to do drugiego kontaktu jak nie możesz to na drugą nogę i dalej możesz
spróbuje próba nie szczebla a jak nie wyjdzie to wiem do kogo się zwrócić
akurat w środę był miś z chwilówki wziąłem kartkę a gość też przechodził i nie wziął a ja mu mówię od misia nie wiozłeś
teraz +500 plus to takie parabanki źle mają jak tak może być cięzko teraz łowić ludzi
no tak energia jest ale zaraz zgaśnie bo w sobotkę do roboty manster będzie miął energie
mam do 22 kwietnia w lotto i plus to faktycznie postawie w piąteczek coś innego postawie z pewnością moze liczby z lotto przeniosę zobaczy się
predatory ci będą cie wzywały jutro i ataki o drążki srączki i pierdułki
już skreślam kupony przed biurkiem strategia się skręśla na moich oczach czas wygranej i fanfary coraz bliżej
jutro dzwonie do lotto jakie numery na sobotkę na piszę im że mam ciezko sytuacje i że peniądze mi potrzebne z pewnością z rpozumieją
Forsami nie zatrzymują bo późna pora jak musisz idz spać bo jutro kołchoz czeka z uśmiechem drwiącym
kupiłem i jem i czekam na losowania nie którzy tylko kg pomarańczy i patrzą w niebo
za bardzo nie wolno bo wymioty mogą się pojawić z tym trzeba uważać
wszystkie typy liczby dobre tylko że nie wiemy które kiedy padną a jak padają to nie ze wszystkimi które typujemy he wszystkiego na raz się nie da
wehikuł czasu Panowie tworze ale pieniążki potrzebna jak się ktoś chce dołożyć do wehikułu czasu to polecam wygrane będą pewne
słodycze sobie wcinam muszę jakoś się podbudować po tych losowaniach jak dla mnie nie udanych
nie raz w domu sobie robiłem jogurt naturalny baanny mandarynki kiwi i takie tam pycha
nic dalej trzeba w kołchozie zapi,,,, niestety jak na razie co zrobić
jak na razie kręce sie koło trójek bo dość sporo ale dziś nic ale zobaczymy
wraca sie to mnie motywuje do gry bo tych trójek trochę zebrałem ale je czekam na szóstkę he he moze się do czekam i prezencik na święta w padnie
ja palmę kupiłem tylko czy przyjmie się w naszym klimacie oto jest pytanie
forsami z żoną i z dziećmi w kościółku to i palma będzie z pewnością
no tak a może być lepiej tylko dnia ani godziny nie znam ale ona nastąpi jak grom z jasnego nieba
miało być mapy ale już mi oczka źle w połaczeniu z klawiszami pisza