Wpisy użytkownika Mulag
Łącznie 62 808 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 848 484. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ja mam swoje liczby które powstały w dziwny sposób po prostu budziłem się w nocy a na pierwsza zmiane miałem , zapisałem kiedy sie pódziłem i tak ma swoje liczby niby z góry ktoś mi je dał od nie dawna w sumie od miecha na razie trójka się trafiła
wszystkiego się człowiek chyta ale czy coś będzie tego nikt nie wie o przepraszam maszyna losująca he he
raz na forum czytałem jak gość piszę że gra od 21 lat i nawet trójki nie trafił ale myśle że chyba opstawiał 1,2,3,4,5,6
nie jesteś sam na łowy , polowanie na kaskę są miliony chętnych tylko zwierzyna nie dostępna
mam do 22 kwietnia na 10 losowań oprócz tego jszcze kolejne kombinacja siostrzeńca z tym rachunkiem prawdopodobieństwa
jak na razie w jednym miesiaću tyle trójek to jak dla mnie dobrze ale nie gram dla trójek tylko na szóstkę poluje
to nie hazard ale próba ratunku ale jak zwał hazard oby był kontrlowoany
teraz se siadłem ścieło mnie trochę bo piwek wypiłem trochę plus zmęczenie z roboty jakoś tak wyszło ale powiem ci że nawet nie czekam do 21:40 wyniki wole zobaczyć późno nawe dwa dni po bo jak coś wygrałem to po późnym zobaczeniu a jak się nastawiałem to bania będę się tego trzymał jak chcę wygrać miliony
by żyło się lepiej wszystkim mówiła Po a wyszło by się żyło lepiej nam . Przynajmniej szczery jesteś nie tak jak oni
Może ta blondyna szczęście mi przyniesie czy tam wiedźma jak to pisałeś 3 razy trójki w jednym miechu niby nic wielkiego ale tam się coś w tej kolekturze kręci oby były dobre wiatry tylko nie te z dupy
tak jego liczby na dziś Mówię blondynie że na 10 losowań za 20 zł a ona 40 zł a ja nie bo aż dwie 10 w plusie he he na razie się coś wraca niech się miliony wracają z tym że w jednym kierunku do mnie
trzeba tak kombinować by było i tyle jak się chce być milionerem to trza kombinowac
różnie można grać zawsze można sporo pożyczyć z tym że mówisz że odasz nawet 5 razy tyle co pożyczyłeś jak wygrasz w lotto dość uczciwe
oni zostaną bystrzy z dziurami w kieszeni a my z menstarem z milionami zobaczym kto bystrzejszy
http://pu.i.wp.pl/bloog/84069394/51194094/dc18712d3661_0L_orig.gif
to z pewnością przestane grac jak tak zrobią chyba że wcześmniej wygram
no to z pewnością grac już nie będę ja pamiętam jak było tylko środa sobota i jak płaciłem to za wszystkie 5 okienek czyli jak nie w tym okienku to w drugiem teraz za każde trzeba płacić
he trzeba przeliczyć ile osób gra ciekawe ile milonów ma pewne lotto codziennie he he
mówił jak będzie dwu cyfrowa kumulacja ale wyszło że też nie puszcza
użytkownicy podają liczby no jak tu nie wygrać kaski nie ma szans by się nie udało